Η Dua Lipa είναι το απόλυτο fashion icon της εποχής μας. Επαναλάβετε μαζί μας. Πέρα από την πλάκα, η δημοφιλής καλλιτέχνης είναι τόσο μουσικό φαινόμενο όσο και μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης σε ό,τι αφορά το στυλ. Σε αυτό βέβαια το ρόλο του έχει σίγουρα παίξει και ο ευφυής στυλίστας της και δικός μας αγαπημένος celebrity stylist Lorenzo Posocco.

To δυναμικό αυτό fashion ντουο δείχνει τις ικανότητές του παντού. Από κόκκινα χαλιά, μέχρι βίντεο κλιπ και από τα καθημερινά λουκ μέχρι τα outfits των tours. Άλλο ένα μέρος στο οποίο μας δείχνουν το ταλέντο τους;

Το Instagram feed της Dua. Ένα λοιπόν από τα τελευταία λουκ που πρότεινε, το οποίο μας δίνει το απόλυτο summer inspo είναι ένα μπικίνι ή αλλιώς η επιτομή του Υ2Κ στυλ σε μαγιώ. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε ένα λευκό μπικίνι το τοπ το οποίου δένει γύρω από τον κορμό με λουριά και έχει το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο στην γκαρνταρόμπα της Dua, μια πεταλούδα. Uber-cute. To μαγιώ φόρεσε σκέτο σετάροντάς το μόνο με ένα χρυσό chevalier και κράτησε τα μαλλιά της απλά σε έναν ατημέλητο κότσο.

 

Το καλύτερο; Το μαγιώ αυτό μπορείς να το αγοράσεις και εσύ. Είναι του brand Leslie Amon, μιας γαλλικής εταιρείας luxury swimwear και το οποίο κάνει αποστολές και στην Ελλάδα. Βρες το λινκ παρακάτω.

 

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!