Το 2016 η Beyonce δημιούργησε τη συλλογή Ivy Park για το Topshop. Την απέσυρε, όμως, και πήρε πίσω όλα τα δικαιώματα, λίγο αφότου έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος της εταιρείας, Philip Green, κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση. Τρία χρόνια αργότερα, πήγε τη συλλογή στην Adidas και από τότε ξεκίνησε η συνεργασία Adidas x Ivy Park. Έχουμε ήδη δει δύο σειρές ρούχων της Beyonce και πριν μερικές μέρες μάθαμε ότι σύντομα έρχεται και η τρίτη.  

Icy Park

Η νέα “παγωμένη” χειμωνιάτικη σειρά της τραγουδίστριας με την Adidas λέγεται Icy Park. Το πρώτο teaser της ήδη κυκλοφόρησε και σε αυτό βλέπουμε την Hailey Baldwin, τον Gucci Mane και, φυσικά, την ίδια την Beyonce. Το τοπίο είναι χιονισμένο. Η πρώτη φοράει ένα φούξια αθλητικό σετ, ξαπλωμένη σε ένα ίδιο φούξια τζιπ. Ο δεύτερος είναι ντυμένος στα λευκά από πάνω μέχρι κάτω, με σκουφί, φούτερ, παντελόνι φόρμα και sneakers να μένουν πιστά στη μονοχρωμία. Σε μία στιγμιαία σκηνή φοράει και ένα χρυσό μπουφάν. Η Beyonce, αν και κρυμμένη στο βίντεο με μία κουκούλα, σε μία φωτογραφία την βλέπουμε με μία εντυπωσιακή κατάλευκη κολλητή αθλητική ολόσωμη φόρμα. 

Εκτός αυτών που προδίδουν το teaser και τρεις φωτογραφίες, η Adidas έχει αφήσει λίγα πράγματα να διαρρεύσουν. Γνωρίζουμε ότι στην καμπάνια θα συμμετέχουν και οι Kaash PaigeAkesha MurrayShi Gray και Kyla Coleman. Έχει γίνει γνωστό ότι θα δούμε μία νέα εκδοχή των παλιότερων παπουτσιών Adidas x Ivy Park και ένα εντελώς καινούργιο μποτάκι. Και η εταιρεία έδωσε μία γενική περιγραφή της σειράς ρούχων, “αναζωογονητικά χαλαρή, αβίαστα λειτουργική, ατέλειωτα στιλάτη και πάντα συμπεριληπτική”.  

Icy Park

Πότε θα κυκλοφορήσει; Ακόμα δεν έχουν πει. Ωστόσο, αν θες να αποκτήσεις κάτι από την Icy Park, σου προτείνουμε να είσαι σε ετοιμότητα και να έχεις γρήγορα αντανακλαστικά. Οι προηγούμενες συλλογές εξαντλήθηκαν σχεδόν αμέσως.   

Icy Park