Έχουμε καταλάβει εδώ και κάποιο διάστημα ότι η Billie Eilish έχει πλέον μπει σε μία νέα αισθητικά -και πιθανώς συναισθηματικά- περίοδο της ζωής της. Το καταλάβαμε όταν είδαμε τις εικόνες του νέου της album, όταν κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες της για τη Vogue και όταν βγήκε το video clip του Your Power. Έγινε ξανθιά και άρχισε να εγκαταλείπει τα σταθερά φαρδιά και γεμάτα μοτίβα ρούχα της. Στο Your Power συγκεκριμένα την είδαμε με ένα μονόχρωμο ουδέτερο outfit. 

Πριν μερικές μέρες, κυκλοφόρησε και το video clip για το κομμάτι Lost Cause. Εκεί πλέον η μεταστροφή της “σφραγίστηκε”, αφού την είδαμε να αλλάζει αρκετά outfits. Φόρεσε κάποια φαρδιά πουκάμισα και loungewear, κάποια σατέν και κάποια πιο εφαρμοστά. Και σχεδόν όλα τα looks ήταν μονόχρωμα, χωρίς κανένα μοτίβο από αυτά που μάς έχει συνηθίσει. Και στην πλειοψηφία μιλάμε για παλ αποχρώσεις, με κάποιες εξαιρέσεις.

Προφανώς, κάποια τα ξεχωρίσαμε λίγο περισσότερο. Και προφανώς, θα τα μοιραστούμε μαζί σου. Και για να μην έχεις απορία, θα σου πούμε και ακριβώς από πού τα αγόρασε η Eilish. Μην αγχώνεσαι, αρκετά από αυτά δεν είναι τόσο ακριβά όσο ίσως περιμένεις. 

Το γαλάζιο μακρύ πουκάμισο από τη La Perla (300€)

Το ασορτί γαλάζιο τιραντάκι από τη La Perla (150€)

Το μπεζ oversized t-shirt από τα Skims της Kim Kardashian (50€)

Το εφαρμοστό μπεζ σορτς-μποξεράκι επίσης από τα Skims (31€)

Το καπέλο με το γράμμα B από την Ebbets Field Flannels (41,30€)

Το χακί φούτερ από την GAP (19,80€)

Το πουκάμισο με λαχούρια από την COOFANDY του Amazon (24,78€)

Το καρό 90s πουκάμισο του ASOS (31,99€)

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!