Αχ το Tik-Tok, πολλοί το αγαπούν, άλλοι το αντιπαθούν και για κάποιους είναι παγερά αδιάφορο. Κανείς όμως δεν μπορεί να αρνηθεί ότι το περιεχόμενο του, (μολονότι προβληματικό ορισμένες φορές)  έχει πολλά και ενδιαφέροντα να προσφέρει σε όλους τους τομείς. Αυτή την εβδομάδα το νέο trend που έχει έρθει στο τικτοκικό προσκήνιο αφορά το σεξ (ω μα τί έκπληξη;) και προφανώς εμείς δεν θα μπορούσαμε παρά να του δώσουμε την δέουσα προσοχή. Ο ήρωας τώρα της νέας σεξοτάσης δεν είναι άλλος από ένα μαξιλάρι. Τι το κάνουμε; Όπως μας ενημερώνουν οι χρήστες που έφεραν αυτό το τρεντ στο γκρο πλαν (ας το ονομάσουμε τάση του σέξυ μαξιλαριού), το εν λόγω “αξεσουάρ” χρησιμεύει με τον εξής τρόπο: τοποθετώντας το κάτω ακριβώς από τη λεκάνη σου κατά την διάρκεια του στοματικού ή και διεισδυτικού σεξ μπορείς να εντείνεις την ηδονή, όποιο και να είναι το φύλο σου. Ευφυές μέσα στην απλότητά του.

Για πολλούς το συγκεκριμένο τιπάκι είναι κάτι γνωστό, ενώ για άλλους είναι μάλλον αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, στο comment section των πρωτοστατών αυτής της τακτικής στο Tik-Tok υπάρχουν διάφορες απόψεις, αλλά οι περισσότεροι συμφωνούν με τους προλαλήσαντες, ενώ η νέα τάση έχει φτάσει μέχρι το Twitter όπου ένας χρήστης αναφέρει “(το μαξιλάρι κάτω από την λεκάνη) είναι ένα σκονάκι για τέλειο σεξ, οπότε αν δεν το ‘ξερες καλό είναι να το μάθεις.” Άλλοι συμπληρώνουν πως μπορείς να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα αν σηκώσεις ο ίδιος την λεκάνη του παρτενέρ σου, βέβαια με αυτή την τεχνική φλερτάρεις με πιο αθλητικές καταστάσεις θα πούμε εμείς, που ίσως δεν είναι για όλους. Στο απόγειο της εν λόγω μεθόδου βρίσκονται μαξιλαράκια ειδικά σχεδιασμένα για αυτό τον σκοπό, που μπορείς να τα βρεις σε brands όπως το Dame και το Adam & Eve, τα οποία επίσης μπορούν να κάνουν το σεξ λιγότερο επώδυνο για άτομα με πόνους μέσης. Ένιγουέυ, η απόφαση του λαϊκού δικαστηρίου φαίνεται να είναι λίγο πολύ ομόφωνη, το ερώτημα ωστόσο είναι τι απαντούν οι ειδικοί, κατέχουν και κάποια σχετικά πτυχία γαρ.

 

 

 Όπως αναφέρει η γυναικολόγος και συγγραφέας του Let’s Talk About Down There, Δρ. Jennifer Lincoln, “Η χρήση ενός μαξιλαριού για την ανύψωση της λεκάνης μπορεί να βοηθήσει στο διεισδυτικό σεξ καθώς δυνητικά διεγείρει το μπροστινό τμήμα του κόλπου αλλά και μεγαλύτερο μέρος της κλειτορίδας για κάποια άτομα. Ωστόσο, καλό είναι να μην δώσουμε μεγάλη σημασία σε αυτό το “τρικ” γιατί ο καθένας είναι διαφορετικός. Κάτι που για κάποιον είναι πιο ευχάριστο, μπορεί για κάποιον άλλο να μην είναι. Το θέμα είναι να βρούμε τι λειτουργεί για εμάς και να περάσουμε καλά ψάχνοντάς το.”

 

 

Ένας ακόμα παράγοντας που καλό θα ήταν να έχεις υπόψη σου σχετικά με αυτή την τακτική αν είσαι γυναίκα είναι η κλίση της μήτρας σου. Αν ανήκεις στο 20% των γυναικών με οπίσθια κλίση μήτρας (που σημαίνει πως η μήτρα σου δεν είναι ευθυγραμμισμένη με το υπόλοιπο σώμα), ίσως πρέπει να προσέξεις την στάση της ανυψωμένης λεκάνης, καθώς συνήθως κάνει την διείσδυση πιο βαθιά, κάτι που για σένα μπορεί να είναι λίγο επώδυνο.

Σε κάθε περίπτωση, η οποιαδήποτε τάση που προκύπτει από τα social media επουδενί δεν αποτελεί πανάκεια, ειδικά όταν αφορά το σώμα μας και την σεξουαλική μας ικανοποίηση. Είναι παρ’ όλα αυτά μια άριστη ευκαιρία να εξερευνήσουμε την σεξουαλική μας ζωή, να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα, και αν αυτά λειτουργούν για εμάς να τα κρατήσουμε. Στην προκειμένη, θα πρότεινα να έχετε 2-3 μαξιλαράκια εύκαιρα στο δωμάτιό σας, και ποιος ξέρει, μπορεί να περάσετε πολύ πολύ καλά.

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!