Να ‘μαστε πάλι εδώ, να σας μιλήσουμε για το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα και τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να περάσεις πολύ καλά γνωρίζοντάς το λίγο καλύτερα, ανεξαρτήτως ταυτότητας φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού, προφανέστατα. Ναι ναι αυτή η στήλη επιστρέφει για ακόμα μια φορά, ελπίζουμε να σας λείψαμε. Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τα έξι (!) είδη των οργασμών αλλά και τι να κάνετε για να πετύχετε τον καθένα από αυτούς. Και παρ’ ότι η κορύφωση δεν είναι απαραίτητα ο αυτοσκοπός σε κάθε σεξουαλική συνεύρεση, σίγουρα είναι μια πολύ ευχάριστη έκβαση, πόσο μάλλον όταν υπάρχει ποικιλία. Σκρολάρετε παρακάτω και μας ευχαριστείτε αργότερα.

sliced watermelon on pink surface

Πολλαπλοί Οργασμοί

Κατά κοινή ομολογία, ένας οργασμός είναι σίγουρα καλύτερος από κανέναν. Αν όμως μπορούσες να έχεις δυο τρεις ή και παραπάνω; Κανείς δεν θα έλεγε όχι. Το καλό με το θηλυκό αναπαραγωγικό σύστημα είναι πως δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να μπορέσεις να φτάσεις από τον έναν στον επόμενο. Για να το πετύχεις είτε είσαι μον@ είτε με παρτενέρ, φρόντισε απλά να μην πιέσεις την κατάσταση. Μετά τον πρώτο, πάρε μερικά δευτερόλεπτα ή όσο νιώθεις πως χρειάζεσαι και στη συνέχεια προχώρα παρακάτω. Κράτα στο νου σου πως δεν συνεχίζεις ή συνεχίζετε με αυτοσκοπό τον οργασμό, αλλά απλά για να το απολαύσεις, και με αυτό τον τρόπο όλα θα έρθουν πιο εύκολα.

Κολπικός Οργασμός

Αυτός μαζί με τον κλειτοριδικό είναι ίσως οι δυο πιο συνηθισμένοι και εύκολοι στην επίτευξή τους. Ο κολπικός οργασμός είναι συνήθως αποτέλεσμα του διείσδυτικού σεξ, αν και δεν είναι κάτι που λειτουργεί για όλους. Μπορείς να δώσεις λίγο χρόνο σε εσένα και τον παρτενέρ σου αλλά δεν χρειάζεται να το ζορίσεις κιόλας. Το κάθε σώμα είναι διαφορετικό.

Κλειτοριδικός Οργασμός

Ο νούμερο ένα οργασμός με τον οποίο σχεδόν κάθε γυναίκα και θηλυκότητα μπορεί να “έρθει”. Αν δεν το ξέρεις ήδη, το σημείο κουμπί για να πετύχεις τον συγκεκριμένο είναι η κλειτορίδα. Δεν είναι απαραίτητη η διείσδυση αλλά για πολλούς μπορεί να βοηθήσει.

Oργασμός με Squirting

Ένας από τους πιο περιβόητα ευχάριστους οργασμούς είναι αυτός με το λεγόμενο squirting. Παρ’ ότι έχει την φήμη του πιο ζηλευτού οργασμού, οι περισσότεροι ειδικοί υποστηρίζουν πως δεν είναι “καλύτερος” από τους άλλους σαν αίσθηση, απλά έχει αυτή την δημοφιλία λόγω του ότι θέλει αρκετή προσπάθεια για να τον πετύχεις. Αν και εμείς λέμε πως τίποτα δεν θέλει πολύ κόπο, αλλά τρόπο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, για να “φτάσεις” σε αυτό τον οργασμό, πρέπει να ενεργοποιήσεις το σημείο G ενδοκολπικά, και να συνεχίσεις με αυτό τον τρόπο μέχρι την κορύφωση.

 

 

Mixed Οργασμός

Όσες περισσότερες ερωτογενείς ζώνες ενεργοποιήσεις, τόση περισσότερη θα είναι και η ευχαρίστηση που θα νιώσεις. Ο mixed οργασμός λοιπόν συμβαίνει όταν φτάνεις στην κλιμάκωση “δουλεύοντας” παραπάνω από ένα σημεία. Μπορείς να ξεκινήσεις είτε μόν@ σου είτε με παρέα, με ένα το οποίο ξέρεις πως πάντα σε ικανοποιεί, όπως για παράδειγμα την κλειτορίδα. Στην συνέχεια μπορείς να προσθέσεις και άλλο ένα, όπως το σημείο G, το σημείο A ή ακόμα και τις θηλές. Πάρε το χρόνο σου, πειραματίσου και δες τι σου αρέσει. Οι επιλογές είναι πολλές, καθώς το σώμα είναι γεμάτο με ερωτογενείς ζώνες.

Ενεργειακός Οργασμός

Και κλείνουμε με τον ενεργειακό οργασμό, που για να είμαστε εντελώς ειλικρινείς, δεν τον καταλαβαίνουμε και ακριβώς, αλλά θα τον συμπεριλάβουμε για όσους από εσάς εκεί έξω ασχολείστε με τις ενέργειες. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αν πετύχεις τον συγκεκριμένο οργασμό θα νιώσεις τα πιο έντονα αισθήματα απ’ όλους, καθώς όπως λένε είναι ο μόνος που μπορεί να σε φέρει σε μια κατάσταση φυσικής μέθης. Το θέμα είναι πως δεν είναι καθόλου απλό να φτάσεις στην κλιμάκωση με αυτό τον τρόπο.

By LaPastilla Azul

Μάλιστα σύμφωνα με την σεξολόγο  Juliet Allen, δεν χρειάζεται καν να έχεις σωματική επαφή με τον παρτενέρ σου για να το πετύχεις. Συγκεκριμένα εξηγεί, “εισπνεύστε και οραματιστείτε την ενέργειά σας να μετακινείται από τα chakra σας στο crown σας. Εκπνεύστε και φανταστείτε την ενέργειά σας να διασκορπίζεται σε κάθε κύτταρο του σώματός σας. Επαναλάβετε.” Ό,τι καταλάβατε καταλάβαμε. Δεν ακούγεται η αλήθεια είναι πολύ εύκολο, αλλά αν έχετε το χρόνο και την όρεξη για κάτι τέτοιο, μπορείτε να το ψάξετε παραπάνω ή να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό.