Το να είσαι submissive στο σεξ μπορεί να έχει αρκετές ερμηνείες. Κατ’ αρχάς, είναι δυνατόν ανά περιόδους να εναλλάσσεσαι μεταξύ submissive και dominant και να μην πρόκειται για κάτι σταθερό. Κατά δεύτερον, το να είσαι submissive μπορεί να ενταχθεί στο φάσμα του BDSM, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν γίνεται να λειτουργείς σεξουαλικά ως submissive εκτός αυτού. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν μερικές στάσεις, που αν δεν τις έχεις δοκιμάσει ήδη, σού προτείνουμε να το κάνεις άμεσα, μιας και οι πιθανότητες λένε ότι θα τις λατρέψεις. Όλες, φυσικά, με την απαραίτητη συνεννόηση και συγκατάθεση -και τη δική σου και του παρτενέρ σου- και με την επικοινωνία να αποτελεί πρωταγωνιστή, σε περίπτωση που κάποιος από τους δυο σας νιώσει άβολα στη διάρκεια τους. 

Το τόξο

Κάτσε γονατιστός, με τα γόνατά σου απλωμένα, τα χέρια σου να ακουμπούν στους μηρούς σου με τις παλάμες προς τα πάνω και το βλέμμα σου στραμμένο προς τα κάτω. Αυτή η στάση θα σε βάλει στην κατάλληλη εναρκτήρια θέση και ψυχολογία, για να δεχτείς οδηγίες από τον παρτενέρ σου. Αν για κάποιον λόγο δεν μπορείς να κάτσεις γονατιστός, κάνε ακριβώς τα ίδια καθισμένος σε μία καρέκλα ή στην άκρη του κρεβατιού. 

Ανοιχτό βιβλίο

Μία από τις πιο απλές και basic στάσεις, που μπορείς να δοκιμάσεις. Ώντας ξαπλωμένος ανάσκελα, σήκωσε τα πόδια σου πάνω από το κεφάλι σου και άνοιξε τα. Ο παρτενέρ σου θα έρθει από πάνω να τα ανοίξει κι άλλο και σταδιακά θα καταλήξει σε διείσδυση. 

Όρθια απλωμένα

Εδώ θα χρειαστείς την προσθήκη ενός sex toy. Συγκεκριμένα, θα χρειαστεί να τοποθετήσεις στα πόδια σου spreader bars, που θα τα κρατήσουν ανοιγμένα και ακίνητα. Συγκεκριμένα, αφότου τα βάλεις, θα σταθείς όρθιος και θα σκύψεις ελαφρώς, ώστε να στηριχτείς σε κάποιον τοίχο, ενώ ο παρτενέρ σου θα έρθει από πίσω. Σίγουρα να έχετε από πριν μία safe word και να μη διστάσεις να το πεις, αν αρχίσεις να νιώθεις τα πόδια σου άβολα και να πονάνε.

Ηδονοβλεψία

Κάθεστε ο ένας απέναντι από τον άλλον, ώστε να σε βλέπει καλά. Από εκεί και πέρα, μπορεί να σού δώσει ό,τι οδηγία εκείνος θέλει για το τι να κάνεις στον εαυτό σου ή σε εκείνον και εσύ οφείλεις να την ακολουθήσεις, καθώς σε παρακολουθεί. 

Ασφαλής παράδοση

Αυτή η στάση είναι η τέλεια για εσένα, που είσαι submissive, αλλά είσαι και αρκετά αγχώδης σχετικά με την ασφάλειά σου. Πέσε στα γόνατά σου, ρίξε μπροστά το σώμα σου και άσε πίσω χαλαρά τα χέρια σου, ουσιαστικά σε μία στάση μωρού. Ο παρτενέρ σου θα έρθει από πίσω και θα κάνει ό,τι θέλει, ενώ εσύ είσαι σε μία όχι τόσο ευάλωτη θέση και συγχρόνως έχεις την προσμονή του ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του. 

Ήπια παράδοση

Η ιδανική στάση, αν θες κάτι submissive, αλλά όχι τρομερά περίπλοκο και kinky. Ξαπλώνεις ανάσκελα στο κρεβάτι με τα χέρια δεμένα πάνω από το κεφάλι σου. Ο παρτενέρ σου μπορεί να σε τσιγκλήσει με όποιον τρόπο θέλει, σταματώντας και ξαναξεκινώντας, έτσι ώστε να σε κάνει να τον παρακαλάς να σε αφήσει να κορυφώσεις. 

Χειράμαξα

Αυτή η στάση θέλει κάποια παραπάνω δύναμη και αντοχή. Ο παρτενέρ σου στέκεται όρθιος από πίσω σου, ενώ εσύ πέφτεις στα τέσσερα και από αυτό το σημείο σηκώνεις τα πόδια σου, ώστε εκείνος να τα αρπάξει. Εσύ μένεις να προσπαθείς να ισορροπήσεις, ενώ ο παρτενέρ σου κάνει ό,τι θέλει. 

Armlock

Θα πέσεις μπρούμυτα στο κρεβάτι, με τον παρτενέρ σου να έρχεται από πίσω. Θα σε ακινητοποιήσει, κρατώντας το ένα σου χέρι κολλημένο στην πλάτη σου, ενώ μπορεί να χρησιμοποιήσει το άλλο του χέρι για επιπλέον ακινητοποίηση ή ακόμα και για να σε πιάσει από τα μαλλιά. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!