Ίσως έχετε βγει μερικά ραντεβού ή ίσως γνωρίζεστε καιρό, αλλά μόλις τώρα εκδηλώθηκε για πρώτη φορά το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Μια φορά κάτι υπάρχει, κάτι έχει αρχίσει να γίνεται, αλλά ακόμα δεν έχετε βρεθεί μαζί στο κρεβάτι. Η στιγμή, όμως, φαίνεται να πλησιάζει κι εσένα ένα άγχος τριγυρνάει στο μυαλό σου: Κι αν είναι χάλια; Υπάρχουν κάποια σημάδια, βάσει των οποίων μπορούμε να προβλέψουμε σε έναν βαθμό αν απάντηση στο ερώτημά σου είναι πως “Ναι, θα είναι χάλια”. Μπορεί, βέβαια, όσο τα διαβάζεις να ανακαλύψεις ότι ταιριάζουν σε εσένα περισσότερο.

Είναι ατσούμπαλος
Όταν αγχώνεσαι και μόνο που τον βλέπεις να κρατάει κάτι εύθραυστο και η οθόνη του κινητού του είναι γεμάτη ρωγμές, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι το ίδιο ατσούμπαλος και στο κρεβάτι. Κάθε στάση θα είναι τρομερά άβολη ή θα διαλύεται σε δευτερόλεπτα, ενώ το όποιο άγγιγμα και φιλί είναι πιο πιθανό να σε τραυματίσει, παρά να σου ανεβάσει τη σεξουαλική διάθεση.

Βιάζεται και πέφτει με τα μούτρα
Για να συζητάμε το σεξ, υποθέτουμε ότι όλο και κάτι παραπάνω έχει ήδη συμβεί. Αν ο τρόπος που σε φιλάει σου θυμίζει λύκο που βρήκε τροφή μετά από βδομάδες -βουτάει και τρώει όσο πιο γρήγορα γίνεται-, τότε μάλλον το σεξ δεν θα διαφέρει πολύ. Θα τον ενδιαφέρει περισσότερο να το κάνει και να τελειώνει τσάκα τσάκα, παρά να “χτίσει” κάθε στιγμή και να το ευχαριστηθείτε.

Δεν δείχνει τρυφερότητα
Δεν σε φιλάει, δεν σε αγκαλιάζει, δεν σε αγγίζει τρυφερά. Αν είσαι από τους ανθρώπους που θέλουν οικειότητα ή κάποια εγκεφαλική επικοινωνία, για να ευχαριστηθείς το σεξ, τότε μάλλον δεν θα περάσεις πολύ καλά. Το συγκεκριμένο άτομο θα περιοριστεί αποκλειστικά στο κυρίως θέμα -ναι, δεν θα ζήσεις προκαταρκτικά- και πιθανώς θα σηκωθεί και θα φύγει το πολύ μισή ώρα αφότου τελειώσετε.

Είναι εγωιστής
Ίσως είναι νωρίς για να το ξέρεις 100%, αλλά μπορείς να το δεις στις φαινομενικά λεπτομέρειες. Πάντα βγαίνετε κοντά στο δικό του σπίτι, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει μία ώρα στα ΜΜΜ για εσένα, πηγαίνετε συνέχεια στα αγαπημένα του μαγαζιά και λαμβάνει υπόψιν μόνο το δικό του πρόγραμμα. Είναι σχεδόν σίγουρό πως όταν βρεθείτε στο κρεβάτι δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί ούτε να σε βάλει στη σωστή διάθεση, ούτε για το αν θα φτάσεις στην κορύφωση, αρκεί να το κάνει εκείνος.

Περηφανεύεται υπερβολικά πολύ για τις επιδόσεις του
Γενικά είναι ενοχλητικό όταν οι άνθρωποι κομπάζουν συνεχώς για κάτι είτε ξεκάθαρα, είτε πετώντας υπονοούμενα. Στην περίπτωση που ο κομπασμός αφορά επιδόσεις στο σεξ, σε συμβουλεύουμε να κρατήσεις μικρό καλάθι. Είτε μιλάει για χρόνους, είτε για μεγέθη, είτε για τεχνικές, είτε για τα σχόλια που έκαναν οι προηγούμενοι σεξουαλικοί του σύντροφοι, εσύ απλά να υποθέσεις ότι όλα ισχύουν στην καλύτερη περίπτωση κατά το ήμισυ. Έτσι, δεν θα έχεις υπερβολικά υψηλές προσδοκίες, που μπορεί να οδηγήσουν στην πλήρη απογοήτευση. Bonus tip: Αν εσύ είσαι αυτός που κομπάζει, σταμάτα το, γιατί είναι ξενερωτικό.

Δεν δέχεται καμία κριτική
Σκέψου έναν άνθρωπο που νευριάζει ή είναι σε άρνηση όταν του λες ότι δεν σου άρεσε το φαγητό στο μαγαζί που σε πήγε, ότι αν ακολουθήσετε μια άλλη διαδρομή, θα φτάσετε γρηγορότερα και ότι αν δοκίμαζε αυτή την πίτσα αντί την συνηθισμένη του, σίγουρα θα την προτιμούσε. Αυτός ο άνθρωπος όχι απλά δεν θα ακούσει τίποτα από όσα του λες για το τι προτιμάς την ώρα του σεξ, αλλά και θα το πάρει προσωπικά και θα θυμώσει.