Για να διαβάζεις αυτό το άρθρο, μπορεί να συμβαίνουν δύο πράγματα: Πρώτον, υπάρχει μία πιθανότητα ο πατροπαράδοτος τρόπος αυτοϊκανοποίησης να σε έχει κουράσει και να ψάχνεσαι. Δεύτερον, απλά σε έφαγε η περιέργεια. Κανένα από τα δύο δεν είναι ντροπή.

Εδώ είμαστε λοιπόν για να σου προσφέρουμε έναν οδηγό με ορισμένα από τα ερωτικά παιχνίδια που προορίζονται για αγόρια ή άτομα με πέος και θα θέλαμε να μας ενημερώσεις σε ποιο ακριβώς σημείο κοκκίνισες όσο διάβαζες.

Fleshlight

Το πρώτο sex toy είναι κάτι που ίσως έχεις ξαναδεί κάπου, κάπως, κάποτε. Ίσως σε κάποιο αστείο βίντεο ή σε κάποιο άλλο, πιο ιδιαίτερο. Το sex toy με το όνομα “Fleshlight” είναι εδώ για να μας δώσει τα φώτα του (συγγνώμη, έπρεπε). Το όνομά του είναι ένα εξαιρετικό λογοπαίγνιο, καθώς η μορφή του είναι ίδια με αυτή ενός φακού και η δε εσωτερική επένδυση είναι από σιλικόνη, για να αποφεύγονται τυχόν τραυματισμοί, είτε σε αυτό είτε στο σώμα σου. Για κάθε όμως παιχνίδι, καλό θα ήταν να χρησιμοποιείται και λιπαντικό. Δεν πρέπει να παίζουμε με αυτά (ξανά συγγνώμη, αλλά ξαναέπρεπε).

Δακτύλιος Ανδρικού Μορίου

Πρόκειται για ένα δαχτυλίδι από σιλικόνη, το οποίο μπαίνει στην βάση του μορίου και προκαλεί μικρές δονήσεις. Συνίσταται και για όποιον έχει κάποια θέματα στύσης, αλλά και για όποιον θέλει απλά κάτι διαφορετικό. Το καλό με αυτό είναι ότι χρησιμοποιείται και κατά την διάρκεια του σεξ, κάνοντας τα πράγματα πιο spicy.

Tenga Egg

Θα έκανα αστεία περί Πάσχα και αυγών που μπορείς να κάνεις δώρο, αλλά φοβάμαι μην πέσει καμιά φωτιά να με κάψει. Το tenga egg είναι ένα έξτρα ελαστικό αυγό το οποίο και αυτό θεωρείται μανίκι αυτοικανοποίησης. Είναι κάτι που θα σου αλλάξει εξ ολοκλήρου την σεξουαλική σου ζωή; Όχι. Είναι κάτι το οποίο θα χρησιμοποιείς κάθε φορά που θα θέλεις να αυνανιστείς; Και πάλι όχι. Το καλό είναι όμως ότι είναι αρκετά φθηνό σε σχέση με τα υπόλοιπα της λίστας και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όταν πλέον έχεις βαρεθεί την κλασσική διαδικασία και θέλεις μία αλλαγή.

Lovehoney Bionic Bullet

Όχι δεν ήρθε η ώρα να υποταγούμε σε κάποιο ρομπότ του μέλλοντος. Το συγκεκριμένο παιχνίδι προκαλεί δονήσεις και βοηθάει το άτομο που το φοράει να “κρατήσει” περισσότερο. Είναι ό,τι πρέπει για εκείνους που τελειώνουν σχετικά γρήγορα και θέλουν ένα βοήθημα που συνάμα να τους προσφέρει και την απαραίτητη απόλαυση.