Το καλοκαίρι είναι εδώ, αλλά πιστεύουμε το έχεις ήδη καταλάβει από τη ζέστη. Οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει για τα καλά και όσο οι μέρες περνάνε μόνο θα ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο. Αυτό, προφανώς, κάνει κάποια πράγματα πιο δύσκολα και λιγότερο απολαυστικά. Ένα από αυτά είναι και το σεξ. Μπορεί, όμως, και να μην είναι. Αρκεί τις μέρες του καύσωνα να προτιμήσεις με τον παρτενέρ σου στάσεις, που θα σε αφήσουν να χαρείς το σεξ και όχι να σκέφτεσαι πόσο αφόρητη είναι η ζέστη.

Όρθιο doggy style

Η στάση θα επιτρέψει πλήρη διείσδυση, ενώ παράλληλα θα αφήσει τα σώματά σας να αναπνεύσουν και να μην κολλήσουν μεταξύ τους από τον ιδρώτα. Ο λόγος είναι ότι δεν θα πιέζεστε ούτε με τα σεντόνια, ούτε μεταξύ σας (πέρα από τα προφανή σημεία), οπότε ο αέρας θα μπορεί να κυκλοφορεί κανονικά γύρω από τα σώματά σας. 

Πεταλούδα

Το άτομο, που δέχεται τη διείσδυση, ξαπλώνει ανάσκελα και ακουμπάει τα πόδια του στους ώμους αυτού, που κάνει τη διείσδυση. Με αυτόν τον τρόπο, έχεις ένα αντίστοιχο με το ιεραποστολικό αποτέλεσμα, αλλά με μεγαλύτερο χώρο μεταξύ των σωμάτων, για να περάσει αέρας και να επιτρέψει να αναπνεύσουν.

Ανάποδο cowgirl

Στο κλασικό cowgirl, όπου το άτομο που δέχεται τη διείσδυση είναι από πάνω και κοιτά κατά πρόσωπο τον παρτενέρ του, υπάρχει συχνά η κατάληξη των δύο κολλημένων σωμάτων. Με τον καύσωνα του καλοκαιριού, αυτό δεν είναι ό,τι πιο άνετο. Προτείνουμε, λοιπόν, το άτομο, που είναι από πάνω, να προτιμήσει να βρίσκεται με την πλάτη στον παρτενέρ του. 

Spooning

Ναι, το spooning έχει αρκετή σωματική επαφή, οπότε δεν αφήνει πολλά περιθώρια στα σώματα να αναπνεύσουν. Ωστόσο, έχει το μεγάλο ατού ότι δεν θέλει πολλές κινήσεις και ένταση, πράγμα που σημαίνει λιγότερο ιδρώτα και λαχάνιασμα. Επίσης, είναι καταπληκτική επιλογή για τις μέρες, που είσαι πιο κουρασμένος, αλλά θες να κάνεις σεξ

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!