Δεν ξέρουμε πώς σού ακούγεται, αλλά γενικά υπάρχει αρκετά μεγάλη σύνδεση μεταξύ σεξ και τροφίμων. Κατ’ αρχάς, υπάρχουν πολλές τροφές, που μπορούν να ανεβάσουν στα ύψη τη λίμπιντό μας, αλλά και αρκετές που τη ρίχνουν στα Τάρταρα. Παράλληλα, δεν είναι λίγες οι φορές, που έχουμε ακούσει για τρόφιμα, που μπορούν να λειτουργήσουν ως sex toys. Εμείς τώρα θα σού δώσουμε μία διαφορετική οπτική τους, αυτή που τα εντάσσει στα προκαταρκτικά. Φυσικά, υπάρχουν αρκετά που πρέπει πρώτα να γνωρίζεις, όπως ο σωστός και ασφαλής τρόπος, αλλά και ποια τρόφιμα είναι η καλύτερη επιλογή.

Κράτα τα μακριά από τα γεννητικά σου όργανα

Όσο κι αν σε ιντριγκάρει η ιδέα, μην χρησιμοποιήσεις τρόφιμο στα γεννητικά σου όργανα, ούτε στου παρτενέρ σου. Οι κίνδυνοι είναι αρκετοί, από το να οδηγηθείτε σε μολύνσεις και δερματικούς ερεθισμούς, έως το κομμάτια να κολλήσουν στις τρίχες, που περιβάλλουν την περιοχή. Επικεντρώσου στις υπόλοιπες ερωτογενείς ζώνες του σώματος. 

Μείνε μακριά από αλμυρά και πικάντικα τρόφιμα

Θες να περάσετε καλά και να ανεβάσετε την ερωτική σας διάθεση, καταλήγοντας σε ένα ακόμα πιο απολαυστικό σεξ. Μην επιλέξετε σε καμία περίπτωση, λοιπόν, τρόφιμα αλμυρά ή πικάντικα, αφού υπάρχει ο κίνδυνος αυτά να πάνε στα μάτια σου και να τα ερεθίσουν ή ακόμα και να κάψουν το δέρμα σου. 

Παίξε με τις αισθήσεις σου

Μην σκεφτείς μόνο τη γεύση. Φρόντισε να ενεργοποιήσεις όσες περισσότερες αισθήσεις μπορείς, βάζοντας στην εξίσωση τροφές, που έχουν ευχάριστη μυρωδιά, αλλά και υφή. Επιπλέον, δοκίμασε να ερεθίσεις τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματός σου, παίζοντας με πιο κρύες και με πιο ζεστές τροφές συγχρόνως. 

Χρησιμοποίησε το σώμα σου

Όχι, δεν μιλάμε για στοματικό σεξ, μιας και όπως είπαμε πρέπει να μείνεις μακριά από τα γεννητικά όργανα με τις τροφές. Αυτό, που θέλουμε να πούμε, είναι να δοκιμάσεις διαφορετικούς τρόπους να φας τα τρόφιμα από το σώμα του παρτενέρ σου. Πέρα από το να γλύψεις, μπορείς να ρουφήξεις, να πιπιλήσεις ή απλά και να φιλήσεις τα τρόφιμα, ανάλογα τη σύστασή τους. 

Προετοίμασε σωστά την κατάσταση

Αυτό έχει δύο βασικές πτυχές. Η μία είναι να μην κάνετε προκαταρκτικά με τροφές πάνω στα καλά σου σεντόνια. Φρόντισε, λοιπόν, πριν ή να έχεις στρώσει σεντόνια, που δεν σε νοιάζει αν λερωθούν, ή να έχεις απλώσει μερικές πετσέτες. Η άλλη πτυχή έχει να κάνει με τον εξοπλισμό, με σκεύη δηλαδή που μπορεί να διευκολύνουν την εμπειρία, όπως ένα ροΐ (aka δοχείο απόσταξης) για τα πιο ρευστά τρόφιμα. 

Πλυθείτε και πλύντε καλά

Όταν τελειώσετε, φροντίστε να καθαρίσετε τα πάντα καλά, συμπεριλαμβανομένων και των σωμάτων σας. Μπορείτε να το δείτε και ως μια ευκαιρία για afterplay και να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον να πλυθούν και τα πιο δύσκολα σημεία του σώματος. 

Τι τρόφιμα να χρησιμοποιήσετε

Λιωμένη σοκολάτα: Πέρα από το ότι συνδυάζεται με άλλα τρόφιμα και αρέσει σε όλους, κυριολεκτικά αυξάνει την απόλαυση, αφού ανεβάζει τις ενδορφίνες και την ενέργεια μας.

stainless steel cup with black liquid

Παγωτό: Έχει τα ίδια ατού με τη σοκολάτα, αλλά σού επιτρέπει να παίξεις και με τις θερμοκρασίες. Αν λιώσει, μπορείς απλά να ασχοληθείς λίγο διαφορετικά μαζί του. Μείνε μακριά από γεύσεις με κομματάκια από οτιδήποτε.

strawberry ice cream in clear glass bowl

Φράουλες: Δεν λερώνουν, μπορείτε να τις ταΐσετε ο ένας στον άλλον και συνδυάζονται με άλλα τρόφιμα, όπως σοκολάτα και σαντιγί.

strawberries on white ceramic bowl

Μπανάνα: Το φαλλικό της σχήμα ταιριάζει τέλεια στα προκαταρκτικά, ενώ μπορείτε να ταΐσετε με αυτήν ο ένας τον άλλον και να γίνετε τρομερά δημιουργικοί με τους συνδυασμούς της. 

half peeled banana fruit

Σαμπάνια: Ρίξε τη σαμπάνια στο σώμα του παρτενέρ σου και άρχισε να την γλύφεις με φορά προς τα πάνω, μέχρι να φτάσεις στα χείλη του. Εναλλακτικά, μπορείτε να τη μεταφέρετε ο ένας στο στόμα του άλλου. 

Μάνγκο: Το μεγάλο ατού του φρούτου είναι η μυρωδιά του. Αυτή δεν είναι απλά ευχάριστη, αλλά θεωρείται και ότι ανεβάζει τη σεξουαλική επιθυμία. 

sliced cheese beside green leaves

Κεράσια: Τα κεράσια είναι ένα καταπληκτικό φρούτο, για να παίξεις με την γλώσσα σου, ενώ ο παρτενέρ σου παρακολουθεί. Φρόντισε, βέβαια, να αγοράσεις αυτά, που δεν έχουν κουκούτσι. 

red cherries in clear glass bowl

Μέλι: Μην το απλώσετε σε όλο σας το σώμα, αφού θα κολλάτε ολόκληροι και απλά θα καταλήξετε και οι δύο με νεύρα. Περιορίσου σε μερικές σταγόνες, που ο ένας από τους δύο μπορεί να προσπαθήσει να ανακαλύψει στο σώμα του άλλου με κλειστά μάτια. 

honey jar with honey comb

Σαντιγί: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού χάρη στη σύστασή της και να καταναλωθεί εύκολα. Το μείον της είναι ότι μέσα σε 20 λεπτά πρέπει να έχετε τελειώσει μαζί της, αφού νερώνει και αρχίζει να μυρίζει περίεργα.

white plastic bag in stainless steel bucket