Η μουσική καταφέρνει πάντα να συνοδεύσει κάθε στιγμή της ζωής μας. Το σεξ δεν αποτελεί εξαίρεση. Μάλιστα, η μουσική υπόκρουση μπορεί εύκολα να ενισχύσει τη σεξουαλική εμπειρία. Αρκεί να σού πούμε ότι η μουσική ενεργοποιεί το ίδιο ηδονικό σύστημα μας με το σεξ. Αυτός είναι και ο λόγος, που μπορεί να μάς πολλαπλασιάσει την ερωτική διάθεση και να μάς βοηθήσει να περάσουμε ακόμα πιο καλά. Συγκεκριμένα, έρευνες έχουν δείξει ότι η μουσική ενισχύει τόσο τη λαχτάρα για το σεξ, όσο και την ευφορία στη διάρκειά του. 

Φυσικά, πρέπει να δημιουργήσεις την κατάλληλη playlist για εσένα και τον σεξουαλικό παρτενέρ σου και όχι μία με τραγούδια, που μπορούν να σάς βγάλουν εκτός mood ή και να σάς αποσυντονίσουν. Να, λοιπόν, πώς θα το πετύχεις. 

Βρες τι ακριβώς θες

Η μουσική μπορεί να βοηθήσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Βρες, λοιπόν, πρώτα σε πιο ακριβώς κομμάτι θες να έρθει να ενισχύσει τη σεξουαλική εμπειρία. Θες κάτι να σάς χαλαρώσει; Θες κάτι να κάνει την ατμόσφαιρα πιο ρομαντική ή ερωτική; Θες έναν ρυθμό, με τον οποίο θα συγχρονίσετε τις κινήσεις; Θες κάτι, που θα κάνει πιο άγρια την ατμόσφαιρα; Θες την αίσθηση ότι παραδίνεσαι; Αποφάσισε και μετά βρες τα κομμάτια, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις ακριβώς αυτό. 

PRESS PLAY! (pre-study for exchange I) – EC1 24H

Ταίριαξε τη μουσική με την στιγμή

Άσχετα με το αν αυτός είναι ο βασικός σκοπός σου, η μουσική θα δώσει τον ρυθμό των κινήσεων σας. Φρόντισε, λοιπόν, να τη συγχρονίσεις με το τι συμβαίνει. Δηλαδή; Σκοπεύετε να ξεκινήσετε με ένα αισθησιακό μασάζ, διάλεξε αντίστοιχα αισθησιακά και αργά κομμάτια. Είστε στη φάση, που τα πάντα γίνονται πιο έντονα και ζωώδη; Βάλε ένα δυνατό κομμάτι, που σάς εξιτάρει με τον ήχο ή τους στίχους του. Αν θες να αρχίσετε να μπαίνετε στο mood από πιο πριν, ξεκίνα με χαλαρωτική μουσική ή με ένα κομμάτι, που είναι σημαντικό για την σχέση σας. 

Δημιουργήστε την μαζί

Εκτός κι αν η playlist προορίζεται για τις στιγμές αυτοϊκανοποίησης σου, φρόντισε να φτιάξεις την playlist μαζί με τον παρτενέρ σου. Έχει, εξάλλου, σημασία ποια τραγούδια ανάβουν ή ρίχνουν και τους δυο σας, τι ρυθμούς και εκείνος προτιμά και το αν θέλει να βάλετε ένα συγκεκριμένο κομμάτι στη διάρκεια ενός συγκεκριμένου προκαταρκτικού ή στάσης. Επιπλέον, διαλέξτε μαζί ένα με δύο κομμάτια, που θα ακούγονται πρώτα, με σκοπό να δημιουργούν μεγαλύτερη λαχτάρα και προσμονή για ό,τι θα ακολουθήσει. 

Sexy Music Video GIF