Μην προσπαθήσεις καν να μάς πείσεις ότι δεν έχεις σεξουαλικές φαντασιώσεις. Είναι πιο τραβηγμένο και από το να μάς πεις ότι δεν έχεις δει μισή ταινία πορνό στη ζωή σου. Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις, εξάλλου, είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια της αυτοϊκανοποίησης. Μάλιστα, οι πιθανότητες λένε ότι σχεδόν πάντα η σεξουαλική σου φαντασίωση είναι η ίδια ή ότι έχει τουλάχιστον την ίδια σεναριακή βάση. Και δεν είναι τυχαίο. Οι σεξουαλικές σου φαντασιώσεις είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την προσωπικότητά σου. Τι σημαίνουν, όμως, οι δικές σου; 

Λεπτομέρειες 

Κάθε κομμάτι της φαντασίωσής σου είναι ξεκάθαρο. Ξέρεις ακριβώς πού και τι ώρα συμβαίνει, ποιος είναι ο παρτενέρ σου, τι φοράς και τι φοράει (απ’ έξω και από μέσα), τι μυρωδιές και ήχοι σας περιβάλλουν, έχεις ακόμα και συγκεκριμένη playlist στο μυαλό σου. Μοιάζει σαν μία λεπτομερώς σκηνοθετημένη κινηματογραφική σκηνή.  

Άσε μας να μαντέψουμε. Ακριβώς έτσι είσαι γενικά στη ζωή σου. Τρομερά οργανωτικός και ελεγχομανής. Θες να ξέρεις και να ορίζεις ακριβώς το πώς γίνεται το κάθε τι, τσεκάροντας και την παραμικρή ασήμαντη λεπτομέρεια. 

hahahaha! | Crazy stupid love, Favorite movies, Good movies

Βγαίνεις εκτός 

Όχι εκτός της κατάστασης, αλλά εκτός της πραγματικότητας. Ο χρόνος και ο χώρος είναι σαν να μην υπάρχουν. Φοράς ένα τρομερά σέξι outfit και βασανίζεις ελαφρώς τον παρτενέρ. Κάνοντάς τον να σε παρακαλεί να σε αγγίξει και ίσως με λίγο μικρό πόνο.  

Οι πιθανότητες λένε ότι αυτή η φαντασίωση είναι το ακριβώς αντίθετο από το πώς είσαι πραγματικά. Ίσως άμα σου δινόταν η ευκαιρία να την πραγματοποιήσεις, να μην το έκανες. Εξάλλου, η αλήθεια είναι ότι αποτελεί τον τρόπο σου να αποκοπείς για λίγο από την πραγματικότητα και να ξεχάσεις άγχη και υποχρεώσεις.  

this movie was half terrible a little bit good and kind of sexy gif |  WiffleGif

Δίνεις ευχαρίστηση 

Κάνεις σεξ με τον παρτενέρ σου και κάπου στη μέση εμφανίζεις ένα ολοκαινούργιο και πολλά υποσχόμενο sex toy. Το χρησιμοποιείς σε εκείνον και του προσφέρεις τη μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση της ζωής του. Μένει σχεδόν ανίκανος να μιλήσει και μοιάζει έτοιμος να βάλει τα κλάματα από ευτυχία. 

Είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι είσαι από εκείνους τους ανθρώπους που έχουν ως προτεραιότητα την ευχαρίστηση των άλλων. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αφήσουν λίγο πιο πίσω τη δική τους. Και δεν μιλάμε μόνο για το σεξ. Το “χόμπι” σου είναι να λες συνέχεια συγγνώμη, ακόμα κι όταν δεν φταις εσύ.  

23 Secrets Sex Toy Shop Workers Want You To Know

Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο 

Είσαι στο επίκεντρο ενός οργίου και δεν είσαι απλά ένας ακόμα συμμετέχοντας. Είσαι ο διοργανωτής της βραδιάς και όλοι παρακαλούν για έστω και λίγη από την προσοχή σου. Κι εσύ φροντίζεις να τη δώσεις σε όλους, προσφέροντας στον κάθε ένα κάτι διαφορετικό, που σκέφτηκες αποκλειστικά για εκείνον.  

Λογικά ανήκεις στους εξωστρεφείς αυτού του κόσμου. Είσαι από αυτούς τους ανθρώπους που αναζητούν την προσοχή και την παρέα των ανθρώπων. Έτσι είσαι και στο σεξ, από την άποψη ότι πολύ συχνά συμπεριφέρεσαι σαν μόνιμα να προσπαθείς να “αποπλανήσεις” κάποιον. Και πάντα είσαι ανοιχτός στο να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο.  

Pin on South Park

Δεν μπορεί να σου αντισταθεί 

Είσαι δεμένος και περιμένεις την επόμενη κίνηση του παρτενέρ σου. Του έχεις μάθει ακριβώς τι πρέπει να κάνει, πώς πρέπει να “παίξει” μαζί σου και να σε “βασανίσει”, ώστε να καταλήξεις να ικετεύεις για ένα του άγγιγμα. Και το καλύτερο; Τον παρακολουθείς καθώς προσπαθεί να μείνει πιστός στο ρόλο του, λιώνοντας συγχρόνως από επιθυμία να σε αγγίξει.  

Όλη σου η ψυχοσύνθεση κρύβεται στην τελευταία λεπτομέρεια της φαντασίωσης. Νιώθεις τρομερή ανασφάλεια στις σχέσεις σου και πιστεύεις ότι ανά πάσα στιγμή ο άλλος θα σταματήσει να σε θέλει. Αυτός είναι και ο λόγος που αναζητάς συνεχώς την προσοχή του και θες όλη την ώρα αποδείξεις ότι σε θέλει.  

Log in | 50 tons, Tons