Οι ψεύτικοι οργασμοί έχουν μετατραπεί από πολλούς σε ένα στερεότυπο, που αφορά μόνο τις γυναίκες. Ναι, δεν είναι ψέμα ότι οι γυναίκες, σύμφωνα με έρευνα του 2011, στο 80% τους έχουν προσποιηθεί κάποια στιγμή οργασμό και ότι από αυτό το ποσοστό ένα 25% προσποιείται 9 στις 10 φορές, που κάνει σεξ. Ωστόσο, συχνά παραβλέπονται δύο στοιχεία. Ότι οι γυναίκες ακολουθούν αυτή την πρακτική, για χάρη του παρτενέρ τους και του εγωισμού του, αλλά και ότι δεν είναι οι μόνες, που προσποιούνται οργασμούς.

Μπορεί τα στατιστικά να είναι διαφορετικά, αλλά δεν είναι λίγοι οι άντρες, που έχουν προσποιηθεί οργασμό. Σύμφωνα με έρευνα του 2010, το 25% των αντρών το έχει κάνει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Παράλληλα, έρευνα του 2015 μάς έδειξε ότι από αυτούς, που προσποιούνται, το 30% το κάνει σε όλες τις σεξουαλικές επαφές του και όχι μεμονωμένα, ενώ ο μέσος όρος δήλωσε ότι το κάνει περίπου στο 1/4 των σεξουαλικών του επαφών. 

Men fake orgasms too: are we really surprised? | Escort Ireland blog

Γιατί οι άντρες προσποιούνται οργασμούς; Πάνω κάτω για τους ίδιους λόγους με τις γυναίκες. Σε περιπτώσεις που αιτίες ήταν η κακή σεξουαλική εμπειρία ή/και η επιλογή ακατάλληλου παρτενέρ, τα δεδομένα έδειξαν και χαμηλά επίπεδα επιθυμίας και ικανοποίησης στην σχέση. Αντίθετα, οσοι προσποιούνταν για χάρη της καλής ψυχολογίας του παρτενέρ τους έδειξαν υψηλά επίπεδα επιθυμίας. Στους πιο σπάνιους λόγους, η προσποίηση του οργασμού προέκυψε σε σεξ υπό την επήρεια ουσιών, σε μη επιθυμητο σεξ ή από επιθυμία να βελτιωθεί με αυτόν τον τρόπο η σεξουαλική εμπειρία. 

Σε κάθε περίπτωση, ό,τι κι αν ήταν αυτό, που οδήγησε στον ψεύτικο οργασμό, πηγή του πλειοψηφικά ήταν η επιθυμία του άντρα να μη ρίξει την αυτοπεποίθηση και τη διάθεση του παρτενέρ του. Ωστόσο, όσο αλτρουιστικός κι αν ακούγεται ο σκοπός, οι ειδικοί λένε σταθερά ότι μπορεί βραχυπρόθεσμα ένας ψεύτικος οργασμός να βελτιώνει την σχέση, αλλά μακροπρόθεσμα εμποδίζει το ζευγάρι από το να δει πώς μπορεί να φτάσει στην από κοινού απόλαυση του σεξ. 

Faking the male orgasm - Adult Video

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!