Όποια μέθοδο αντισύλληψης κι αν ακολουθείς, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι το προφυλακτικό είναι απαραίτητο για την προστασία σου από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Ωστόσο, ένα ποσοστό άνω του 50% φαίνεται είτε να μην χρησιμοποιεί σχεδόν ποτέ, είτε να χρησιμοποιεί σποραδικά. Ένας από τους βασικούς λόγους; Η εντύπωση ότι το σεξ έχει καλύτερη αίσθηση και είναι πιο απολαυστικό, όταν δεν υπάρχει το προφυλακτικό στην “εξίσωση”. Γι’ αυτό κι εμείς θα σε βοηθήσουμε να βγάλεις αυτόν τον παράγοντα από τη μέση, λέγοντάς σου μερικούς απλούς τρόπους να ευχαριστηθείς το σεξ με προφυλακτικό. 

Βάλε λιπαντικό

Ναι, τα προφυλακτικά έχουν ελαφρώς λιπαντικό, ενώ πλέον κυκλοφορούν και αρκετά με πιο ρεαλιστική υφή. Ωστόσο, είναι πιθανό να σε ενοχλεί η λαστιχένια αίσθηση και η πιο άβολη τριβή, που αυτή δημιουργεί. Πρόσθεσε, λοιπόν, λιπαντικό στο σεξ και θα δεις αμέσως την τριβή να μειώνεται και την αίσθηση να γίνεται πολύ πιο απολαυστική. Πρόσεξε μόνο να διαλέξεις κάποιο με βάση τη σιλικόνη, αφού αυτά με βάση το νερό έχουν μικρότερη διάρκεια και όσα έχουν βάση έλαιο είναι πιθανό να φθείρουν το προφυλακτικό και να οδηγήσουν στο να σπάσει.

Lubric GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Αύξησε την αίσθηση μεταξύ των γεννητικών οργάνων

Ίσως δεν το γνωρίζεις, αλλά το προφυλακτικό είναι αρκετά βοηθητικό, για να αυξήσεις τον χρόνο μέχρι την εκσπερμάτωση. Αν είσαι το άτομο, που έχει αιδοίο, αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα καλό για εσένα, αφού έχεις περισσότερο χρόνο να φτάσεις σε οργασμό. Ωστόσο, αν είσαι το άτομο με το πέος και γενικά ταλαιπωρείσαι μέχρι να φτάσεις σε κορύφωση, μπορεί να είναι τρομερά εκνευριστικό. Αυτό, που θα σε βοηθήσει, είναι να διαλέξεις στάσεις με υψηλότερη τριβή, όπως το doggy style ή το πλαγιαστό σεξ. 

Μην μένεις στα κλασικά

Ναι, στο φαρμακείο και το σούπερ μάρκετ θα βρεις στην καλύτερη διαφορετικές μάρκες προφυλακτικών, διαφορετικά μεγέθη και λίγες διαφορετικές υφές. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να μένεις στα τόσο κλασικά. Πειραματίσου και βγάλε τη ρουτίνα από την ερωτική σου ζωή, παραμένοντας προστατευμένος, αγοράζοντας προφυλακτικά, που προσφέρουν κάτι παραπάνω. Στο εμπόριο υπάρχουν από προφυλακτικά φωσφοριζέ και με γεύσεις έως προφυλακτικά θερμαντικά και σε σχήματα, που θα σού προσφέρουν μία εντελώς νέα αίσθηση. 

Εύκολη πρόσβαση

Ένα στοιχείο των προφυλακτικών, που μπορεί να ρίξει την ερωτική σου διάθεση, είναι να πρέπει να μπεις σε ολόκληρη διαδικασία, για να τα πάρεις. Ρίχνει αρκετά τον ερωτισμό της στιγμής να πρέπει να σηκωθείς από εκεί, που είσαι, να πας τρία δωμάτια παραπέρα και να τα ψάχνεις στα ντουλάπια. Υποθέτουμε ξέρει πού κάνεις πιο συχνά σεξ, οπότε κράτα τα κάπου εκεί κοντά. Επιπλέον, θα σού προτείναμε να τα κάνει μέρος του ερωτικού παιχνιδιού και των προκαταρκτικών. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!