Το στοματικό σεξ σε άτομα με αιδοίο μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό προκαταρκτικό. Αν ο άλλος έχει τη σωστή τεχνική, βέβαια, μπορεί να γίνει και το κυρίως “πιάτο”, φτάνοντάς σε σε κορύφωση. Υπάρχει, όμως, καθολικά σωστή τεχνική; Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η απάντηση είναι ναι και ότι η τεχνική αυτή είναι η μέθοδος Kivin. 

Υπάρχουν αρκετές αναφορές ότι η μέθοδος Kivin μπορεί να σε φτάσει σε οργασμό μέσα σε μόλις 3 λεπτά. Μάλιστα, το 60% των ατόμων με αιδοίο, που τη δέχονται, δηλώνουν ότι ο χρόνος που χρειάζονται, για να φτάσουν σε κορύφωση, μειώνεται κατά πολύ, ενώ το στοματικό γίνεται πολύ πιο απολαυστικό. Πώς διαφέρει, λοιπόν, από το μέσο στοματικό σεξ; Κυρίως αναφορικά με την τοποθέτηση του ατόμου, που κάνει το στοματικό σεξ, ενώ βασίζεται στην αιδοιολειχία. 

Πώς θα δοκιμάσεις τη μέθοδο Kivin;

Αν θες να κάνεις σε κάποιον τη μέθοδο Kivin (ή να δώσεις οδηγίες σε κάποιον άλλον, για να στην κάνει), ξεκίνα μη προσεγγίζοντας το αιδοίο ανάμεσα από τα πόδια. Αντιθέτως, πλησίασέ το κάθετα και από τα πλάγια. Τοποθέτησε τον αντίχειρα και τον δείκτη του δεξιού χεριού σε κάθε πλευρά της κλειτορίδας, ώστε να την ανυψώσεις και να την σταθεροποιήσεις. Σε αυτή τη θέση, άρχισε να γλύφεις το αιδοίο με φορά από δεξιά προς τα αριστερά και αντίστροφα, αντί πάνω-κάτω, ώστε να περάσεις ακριβώς πάνω από την κλειτοριδική κουκούλα. Με αυτόν τον τρόπο, ασχολείσαι ουσιαστικά με ένα πολύ μεγαλύτερο μέρος της κλειτορίδας. 

Συγχρόνως βάλε στην εξίσωση και το δεξί σου χέρι. Συγκεκριμένα, τοποθέτησε το μεσαίο σου δάχτυλο στο περίνεο, δηλαδή την περιοχή ανάμεσα στον κόλπο και τον πρωκτό. Όταν αισθανθείς μυϊκές συσπάσεις, που προδίδουν ότι ο παρτενέρ σου φτάνει σε οργασμό, άρχισε να επικεντρώνεις τις κινήσεις της γλώσσας σου στην κορυφή της κλειτορίδας.