Το TikTok φροντίζει να φιλοξενεί πολλές διαφορετικές “κοινότητες”. Λάτρεις της μόδας, βιβλιοφάγους, μέλη της LGBTQIA+ κοινότητας, foodies, φεμινιστές, άτομα που προβάλλουν plus size και midsize σώματα, απελπισμένους υπαλλήλους και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς.

Ένα από τα τελευταία trend μάς ήρθε από μία από τις κοινότητες του. Συγκεκριμένα, από το #kinktok. Τους χρήστες, δηλαδή, που μιλάνε ανοιχτά για όλα όσα τους αρέσουν στο σεξ. Ειδικά για όσα ανήκουν στην ευρύτερη κατηγορία του BDSM. Τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότεροι άρχισαν να ανεβάζουν στο hashtag τα αποτελέσματά τους από το kink test, γνωστό και ως BDSM test. Αυτό, αφότου απαντήσεις σε μία σειρά ερωτήσεων, σου βγάζει ακριβώς σε τι ποσοστό έχεις 25 διαφορετικά σεξουαλικά φετίχ. 

@little.miss.bunny

♬ original sound – Pixie-Pie

Πίστεψέ μας, πιθανώς θα μάθεις πολλά για τον εαυτό σου. Τόσο από τα αποτελέσματα, όσο και από τις ίδιες τις ερωτήσεις. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσεις ότι σου αρέσει κάτι πολύ συγκεκριμένο, που δεν είχες προσδιορίσει τόσο καιρό, αλλά και ότι σε κάτι θα πεις “Με τίποτα”, με μία δόση αποστροφής στην έκφρασή σου. Με άλλα λόγια, σου προτείνουμε να το κάνεις. Όχι, αν δεν θες, δεν χρειάζεται να μοιραστείς τα αποτελέσματα με τον υπόλοιπο πλανήτη. 

@primalbratbelle

♬ BDSMtest.org – not levi

Πώς θα κάνεις το kink test;

Πολύ απλά θα μπεις στην ιστοσελίδα του. Εκεί, αφότου βάλεις κάποια γενικά στοιχεία, όπως το φύλο και η ηλικία σου, θα διαλέξεις αν θες να κάνεις το σύντομο τεστ ή το μεγαλύτερο και λίγο πιο αναλυτικό. Υποθετικά το πρώτο θα σου πάρει γύρω στα 10 λεπτά και το δεύτερο γύρω στα 20, αλλά μπορεί να κάνεις γρηγορότερα ή πιο αργά, ανάλογα το πόση αυτογνωσία έχεις αναφορικά με το τι σου αρέσει και τι όχι στο σεξ. Οι ερωτήσεις είναι από το αν σου αρέσει να έχεις το πάνω χέρι στο κρεβάτι και το αν σου αρέσει ο πόνος στο σεξ, μέχρι το αν σου αρέσει να σου συμπεριφέρονται σαν κατοικίδιο ή αν θα παράταγες τα πάντα για να γίνεις ο 24ωρος σκλάβος του συντρόφου σου.

Τα αποτελέσματα, όπως είπαμε, είναι τα ποσοστά σου σε 25 διαφορετικές κατηγορίες σεξουαλικών φετίχ. Θα σου τα βγάλει όλα, ακόμα κι αν σε κάποιο έχεις 0%. Για να έχεις μία ιδέα, κάποια από τα φετίχ που υπολογίζονται είναι αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι, αν είσαι μαζοχιστής ή σαδιστής, αν είσαι ηδονοβλεψίας, αν σου αρέσει να σε δένουν ή να τους δένεις, αν παίρνεις τον ρόλο του κυρίαρχου, του γονιού, του υποταγμένου ή του κακομαθημένου παιδιού, αν σου αρέσει το ageplaying και αν σου αρέσει να υπονομεύεις τον άλλον. 

@kitchen_demon_jeremy

♬ original sound – Kitchen Demon Jeremy

@aw00ga666

#greenscreen so I took a kink test- #IFeelWeightless #anime #kinktok

♬ francium .. Hatsune Miku – 😀

@brimcgreer

♬ oooo im mentally ill – my name is poop

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!