Αχ, Cosmopolitan. Όσο και αν θεωρώ ότι τουλάχιστον οι μισές ερωτικές συμβουλές σου είναι υπερβολικές και τις περισσότερες φορές γελοίες, κατά κάποιον μαγικό τρόπο μονίμως επιστρέφω στις σελίδες σου και ξεφυλλίζω με ενδιαφέρον. Αυτός ο συνδυασμός από σεξομπούρδες με όντως χρήσιμα tips, ωραία γραφικά και φεμινιστικό άρωμα είναι άκρως πετυχημένος για τους περισσότερους αναγνώστες σου (φαντάζομαι) και καταφέρνει να διατηρήσει το γόητρό σου ανεξίτηλο, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Κάπως έτσι λοιπόν ανακάλυψα ένα ακόμα κλασικό cosmo tip το οποίο στην αρχή ακούστηκε αρκετά χαζό, αλλά συνάμα εύκολο στην δοκιμή του. Μετά από ένα ποτήρι κρασί έβγαζε και νόημα.

Έχουμε λοιπόν την στάση όπου η γυναίκα (ή ο οποιοσδήποτε με αιδοίο) είναι από πάνω κατά την διάρκεια του σεξ, ή αλλιώς το λεγόμενο cowgirl position, το οποίο μπορεί να φέρει σούπερ έντονα αποτελέσματα, αλλά συνάμα υπάρχει πιθανότητα να είναι και αρκετά αμήχανο. Σκέψεις όπως “τι να κάνω με τους γοφούς μου;”, “πόσο χάλια φαίνεται το προγούλι μου εκεί κάτω;”, “πού διάολο να βάλω τα χέρια μου;” μπορούν να σου αποσπάσουν την προσοχή και να σε εμποδίσουν από το να απολαύσεις την στιγμή στο μέγιστο. Εδώ λοιπόν έρχεται το Twitter σαν ένας διαδικτυακός σωτήρας και προσφέρει ένα trick, το οποίο υπόσχεται πως θα κάνει θαύματα για την σεξουαλική σου εμπειρία: σχημάτισε την λέξη “coconut” με τους γοφούς σου όση ώρα είσαι από πάνω.

Μπορεί να πιστεύεις ότι η παραπάνω μέθοδος είναι απλά ένα ακόμα χαζοtrend του ίντερνετ που σε λίγο θα αντικατασταθεί με κάτι άλλο και κανένας δεν θα θυμάται, όμως η συγκεκριμένη συμβουλή φαίνεται πως είναι άκρως αποτελεσματική για όλους τους συμμετέχοντες. Καταρχάς, το “coconut” είναι μία εύκολη λέξη για να θυμάσαι πώς γράφεται και η προσπάθεια να σχηματίσεις ένα-ένα τα γράμματα με τους γοφούς σου απαιτεί μία συγκεκριμένη κινησιολογία που προκαλεί την μέγιστη απόλαυση.  Μάλιστα, σύμφωνα με την διακεκριμένη σεξολόγο Carol Queen, “Όσο περισσότερο κινείσαι κατά την διάρκεια της συνεύρεσης και είσαι από πάνω, τόσο περισσότερο διεγείρεις τον σύντροφό σου αλλά και τον εαυτό σου.”

Και ένα ακόμα πλεονέκτημα;  “Έχοντας στο μυαλό σου τις συγκεκριμένες κινήσεις για να σχηματίσεις την λέξη, μπορείς εύκολα να πάψεις να αγχώνεσαι για άλλους όχι τόσο ιδανικούς τομείς του σεξ, όπως το ότι δεν αισθάνεσαι άνετα στην στάση αυτή και αναρωτιέσαι πώς φαίνεται το σώμα σου από αυτήν την οπτική γωνία.’”

 

 

Και αν δεν μου αρέσει η λέξη coconut;

Μπορείς να την αντικαταστήσεις με ο,τιδήποτε άλλο τραβάει η όρεξή σου. Φρούτα, λαχανικά, ονόματα πόλεων, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Κάθε μία σχετικά μεγάλη λέξη χρειάζεται αρκετές κινήσεις των γοφών και εναλλαγές από την μία κατεύθυνση στην άλλη, επομένως διάλεξε την αγαπημένη σου και ξεκίνα. Να προτείνω  “σαρανταποδαρούσα” ή θα χαλάσω τελείως το mood;

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!