Το dirty talking μπορεί να ανεβάσει τρομερά όλη τη σεξουαλική εμπειρία. Σου επιτρέπει να εκφράσεις ακριβώς τι σου αρέσει στο κρεβάτι, πράγμα που έχει δύο επακόλουθα. Από τη μία, ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες ικανοποίησης. Από την άλλη, πως παίρνουμε την αίσθηση ότι η φαντασίωση συναντιέται με την πραγματικότητα. Παράλληλα, μπορεί να δημιουργήσει έναν δυναμικό ερωτικό δεσμό μεταξύ εσού και του συντρόφου σου, μιας και μοιράζεστε ένα λεξιλόγιο και έναν τρόπο επικοινωνίας, που δεν μοιράζεστε με κανέναν άλλον άνθρωπο. Και, φυσικά, το dirty talking μπορεί να είναι καταλυτικό για τις εξ αποστάσεως σχέσεις. 

Ωστόσο, δεν είναι εύκολο για όλους. Πολλοί θέλουν να δώσουν μία ευκαιρία στο dirty talking, αλλά τους πιάνει μία συστολή και διστάζουν. Γιατί; Κάποιοι φοβούνται ότι θα φρικάρουν τον σύντροφό τους. Είτε γιατί η σχέση είναι καινούργια, είτε γιατί είναι χρόνια μαζί και έχουν πλέον κάποιες νόρμες στη σεξουαλική τους ζωή. Άλλοι σκέφτονται ότι μπορεί ο σύντροφός τους να μην τους βλέπει πια το ίδιο και να σχηματίσει μία άλλη εικόνα γι’ αυτούς. Άλλοι φοβούνται ότι θα ξεπεράσουν τα όρια του άλλου, προκαλώντας κάποια ρήξη στην σχέση. 

Όταν η εμπειρία σου στο dirty talking είναι από ελάχιστη ως μηδενική, είναι απολύτως κατανοητός ο όποιος από τους παραπάνω φόβους. Αν θες, όμως, να τους ξεπεράσεις, τότε σου έχουμε τα βήματα, για να το κάνεις με τον πιο ομαλό τρόπο. 

Προετοίμασε συγκεκριμένες φράσεις

Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση η προσπάθεια σου για dirty talking να σε αγχώσει τόσο, που να καταλήξεις να μην ευχαριστιέσαι καθόλου το ίδιο το σεξ. Ένα από τα βασικά άγχη που μπορεί να προκύψουν; Να κολλήσεις, να μην ξέρεις τι να πεις και, αντί να ζεις την στιγμή, να αναλύεις στο κεφάλι σου τι πρέπει να πεις. Μπορείς να το γλιτώσεις όλο αυτό αν έχεις βρει από πριν κάποιες φράσεις, που ξέρεις ότι κάπου θα ταιριάξουν και που σίγουρα θα τις θυμάσαι.

Noted GIFs - Get the best gif on GIFER

Ξεκίνα με περιγραφές

Όταν σκεφτόμαστε το dirty talking, το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν σε ένα πιο ωμό λεξιλόγιο με αρκετές βρισιές και λέξεις που θεωρούνται πρόστυχες. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πέσεις με τη μία στα βαθιά. Η πιο απλή αρχή είναι η περιγραφή. Αυτό σημαίνει να περιγράφεις στη διάρκεια του σεξ τι κάνεις εσύ, τι κάνει ο σύντροφός σου, πώς σε κάνει να αισθάνεσαι και τι θα ήθελες να σου κάνει. 

Horror Movie Sex Gifs Tumblr | Sex Pictures Pass

Κλιμάκωσε το λεξιλόγιο που επιλέγεις

Ξανά, δεν χρειάζεται να πέσεις με τη μία στα βαθιά. Θα σου είναι πολύ πιο ομαλό αν ξεκινήσεις από ένα πιο ήπιο λεξιλόγιο και σταδιακά πας σε ένα πιο έντονο. Γενικώς, το dirty talking διακρίνεται σε τέσσερις κατηγορίες: Σε αυτό που χρησιμοποιεί ρομαντικούς όρους. Σε αυτό που χρησιμοποιεί κλινικούς όρους. Στην αργκό. Στους πρόστυχους όρους.

Πριν φτάσεις στους τελευταίους, θα σου προτείναμε να επικεντρωθείς στους δύο πρώτους, ώστε να αρχίσεις να χτίζεις πρώτα περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά και να τσεκάρεις πού ακριβώς βρίσκονται τα όρια του συντρόφου σου και τα δικά σου. 

Myth or Fact: Vagina Edition

Ξεκαθαρίστε από την αρχή τι σάς ενοχλεί και τι σάς αρέσει

Μπορεί να ακούγεται άβολο, αλλά σίγουρα θα βοηθήσει να καθίσεις με τον σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσετε τι είναι εκτός ορίων και τι θέλετε. Ναι, το dirty talking μπορεί να ανεβάσει την σεξουαλική εμπειρία. Μία λάθος λέξη, όμως, μπορεί να είναι αρκετή, ώστε ένας από τους δυο σας να ξενερώσει εντελώς. Βρείτε, λοιπόν, τι ενοχλεί και τους δυο σας, ώστε να το αποφύγετε. Παράλληλα, πάρτε την ευκαιρία να πείτε ο ένας στον άλλον και τι σάς αρέσει να ακούτε περισσότερο ή τι θα θέλατε να ακούσετε. 

Please Dont Call Me That Chloe Decker GIF - Please Dont Call Me That Chloe Decker Lauren German - Discover & Share GIFs

Role play

Στο role play εγκαταλείπουμε για λίγο τον εαυτό μας και γινόμαστε ένας άλλος άνθρωπος. Αυτό είναι δυνατόν να μάς απελευθερώσει και να βάλει αρκετά στην άκρη τις συστολές μας. Κυρίως γιατί έχουμε την αίσθηση ότι δεν κάνουμε ή λέμε εμείς οι ίδιοι κάτι, αλλά ο ρόλος που παίζουμε αυτή την στιγμή. Με άλλα λόγια, αν το “τι θα σκεφτεί για εμένα ο σύντροφός μου” είναι αυτό που σε κρατάει, τότε αυτός είναι ένας απλός τρόπος να το ξεπεράσεις.

Role Play GIFs - Get the best GIF on GIPHY