Σε αυτή τη ζωή, υπάρχουν οι οπτικοί τύποι, που κατανοούν καλύτερα τα πράγματα όταν τα βλέπουν, αλλά και τα απολαμβάνουν περισσότερο. Υπάρχουν, όμως, και οι ακουστικοί, που περνάνε πολύ καλύτερα όταν μόνο ακούνε και συμπληρώνουν όλα τα άλλα με τη φαντασία τους. Στην εποχή του internet, καμία κατηγορία δεν μένει παραπονεμένη σε κανένα επίπεδο. Για παράδειγμα, για τους οπτικούς τύπους έχουμε τις κλασικές ταινίες πορνό. Έχουμε, όμως, και το ακουστικό πορνό για τους πιο ακουστικούς τύπους. 

Τι ακριβώς είναι το ακουστικό πορνό; Ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του. Λίγο πολύ, φαντάσου μία ταινία πορνό, που την έχεις αφήσει στο background και μόνο την ακούς χωρίς να βλέπεις. Βέβαια, η διαφορά είναι ότι, σε αντίθεση με την ταινία, το ακουστικό πορνό έχει φτιαχτεί ακριβώς για να σε ερεθίζει μόνο με τον ήχο. Επίσης, οι κατηγορίες ακολουθούν πάλι τις κλασικές οδούς του πορνό: κάποιες ηχογραφήσεις έχουν πλοκή, άλλες μένουν στο “ψητό” (aka τους αναστεναγμούς, το dirty talking και όλους τους ήχους του σεξ), άλλες σε βάζουν στο “παιχνίδι” και, προφανώς, μπορείς να βρεις συγκεκριμένα είδη, όπως lesbian, gay, milf, submissive κ.ο.κ.. Πού θα βρεις, λοιπόν, ακουστικό πορνό; Συνέχισε να διαβάζεις. 

Aural Honey

Aural Honey

Το μεγάλο ατού αυτής της ιστοσελίδας είναι ότι έχει αρκετά συγκεκριμένες κατηγορίες. Με άλλα λόγια, δεν θα ψάχνεις μισή ώρα αυτό που θες συγκεκριμένα. Βέβαια, σε περίπτωση που σε ενοχλεί, να έχεις υπόψιν ότι οι περισσότερες ηχογραφήσεις έχουν γίνει από γυναίκες. 

AudioDesires

Audio Porn by Audiodesires.com | iHeartRadio

Αν ψάχνεις ποικιλία, είναι η κατάλληλη ιστοσελίδα για εσένα. Έχει αρκετούς διαφορετικούς ηθοποιούς όλων των φύλων. Έχει ακουστικό πορνό για τη συγκεκριμένη διάθεσή σου. Έχει ακουστικό πορνό συγκεκριμένα για γυναίκες, άντρες ή ζευγάρια. Έχει ακουστικό πορνό καθοδήγησης αυνανισμού. Έχει ακόμα και πορνό ASMR. Το μόνο κακό είναι ότι η δωρεάν πρόσβαση είναι περιορισμένη στα τέσσερα ακουστικά πορνό ανά μήνα.

Emjoy – Stories & Wellness

Emjoy App Review: Sexual Wellness For Some, Not All

Η εφαρμογή έχει δημιουργηθεί με βασικό στόχο τη γυναικεία απόλαυση και ικανοποίηση. Δεν ακολουθεί τα χνάρια του ωμού πορνό, αλλά βάζει στο επίκεντρο τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό, ενώ μάς βοηθάει να ανακαλύψουμε καλύτερα τις επιθυμίες μας. Για να καταλάβεις, έχει μέχρι και διαλογισμό με στόχο την απόλαυση. 

Literotica

Literotica | Ερωτική φαντασία Ιστορίες σεξ για ενήλικες

Αν είσαι φαν της ερωτικής/σεξουαλικής λογοτεχνίας, τότε είναι πολύ πιθανό να έχεις ήδη επισκεφθεί την ιστοσελίδα. Αυτό που δεν ξέρουν, όμως, πολλοί είναι ότι περιλαμβάνει και μία αρκετά μεγάλη “αποθήκη” ακουστικού πορνό. Βέβαια, το περιεχόμενο είναι αρκετά λιγότερο προσεγμένο σε σχέση με άλλες ιστοσελίδες και εφαρμογές, ενώ δεν μπορείς να αναζητήσεις συγκεκριμένες κατηγορίες. Ωστόσο, αν σου αρέσει το ερασιτεχνικό πορνό, θα το λατρέψεις.

Bawdy Storytelling

Interview With Dixie of Bawdy Storytelling | POPSUGAR Love & Sex

Εδώ μην περιμένεις το κλασικό πορνό. Πρόκειται για podcast, του οποίου κάθε επεισόδιο διαρκεί για 20 λεπτά με μία ώρα. Επίσης, είναι ακουστικό πορνό, αλλά συγχρόνως είναι και ηχογραφημένο σαν μιούζικαλ. Οι ακροατές στέλνουν τις δικές τους πραγματικές σεξουαλικές ιστορίες και αυτές ουσιαστικά μετατρέπονται σε μία ακουστική παράσταση, με πλοκή, αρκετά συναισθήματα, σεξουαλικά τραγούδια και εξαιρετικά περιγραφικές σκηνές σεξ.

Girl on the Net

girl on the net - latest news, breaking stories and comment - The Independent

Ξεκίνησε ως blog με σεξουαλικές ιστορίες, με σκοπό να απενοχοποιηθεί το σεξ. Πλέον, όλες έχουν και ηχογραφηθεί, ενώ νέες συνεχίζουν να κυκλοφορούν (και στις δύο μορφές). Κάποιες είναι αληθινές ιστορίες και άλλες απλά φαντασιώσεις. Μάλιστα, στις ηχογραφήσεις ακούμε τις φωνές των ανθρώπων, που πράγματι τις έχουν γράψει/ζήσει. Ωστόσο, εδώ μην περιμένεις αναστεναγμούς και ήχους σεξ, αλλά μόνο περιγραφικότατες αφηγήσεις.