Ιδανικά θα είχαμε πάντα όλο τον χρόνο, που χρειαζόμαστε, τόσο για να διεγερθούμε ερωτικά, όσο και για να ικανοποιήσουμε τις σεξουαλικές μας ορμές. Είτε μόνοι, είτε με παρέα. Ωστόσο, αυτό πολλές φορές δεν είναι επιλογή. Μπορεί να έχεις μόλις κάποια λεπτά το πρωί πριν τη δουλειά, μεταξύ της δουλειάς και κάποιας άλλης υποχρέωσής σου ή πριν σε πάρει ο ύπνος στο τέλος της μέρας. Γι’ αυτές τις στιγμές πρέπει να βρεις μία λύση, που σου κερδίζει χρόνο, χωρίς όμως να σου στερεί από την απόλαυση. Ποια είναι αυτή; Να ερεθιστείς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Οι τρόποι είναι αρκετοί. 

Δες ερωτικές φωτογραφίες

Αυτή η επιλογή είναι αρκετά προφανής. Μία ερωτική εικόνα μπορεί αμέσως να ανεβάσει την ερωτική σου διάθεση. Όσο για το περιεχόμενό της; Δεν θα σε περιορίσουμε. Είναι δικό σου θέμα το τι βρίσκεις εσύ αρκετά ερωτικό και τι μπορεί να σε ερεθίσει στο φουλ. 

Jeff winger jeff x phone early 21st century romanticism GIF - Find on GIFER

Παίξε με τις ερωτογενείς σου ζώνες

Μην κατευθυνθείς κατευθείαν στα γεννητικά όργανα. Ο “διακόπτης” της ερωτικής σου διάθεσης θα ανέβει πολύ πιο γρήγορα αν πρώτα επικεντρωθείς σε κάποια από τις ερωτογενείς ζώνες. Ειδικά σε αυτήν που ξέρεις ότι λειτουργεί περισσότερο για εσένα προσωπικα. Για τους περισσότερους αυτές είναι το στήθος, οι ρώγες, ο λαιμός ή οι μηροί.

Ενεργοποίησε τις αισθήσεις σου

Όλες οι αισθήσεις, αν ενεργοποιηθούν με τον σωστό τρόπο, μπορούν να φτάσουν τη λίμπιντό σου στα ύψη. Παραδείγματα του τι μπορείς να κάνεις; Φάε κάτι αφροδισιακό, φτιάξε τον φωτισμό, βάλε πιο σέξι μουσική να παίζει, στρώσε σεντόνια με μεταξένια υφή ή/και ρίξε άρωμα γύρω σου. 

eating GIFs - Primo GIF - Latest Animated GIFs

Χτίσε ένα σεξουαλικό σενάριο στο μυαλό σου

Καλό το πορνό, οι ερωτικές φωτογραφίες και οι πιο σέξι κινηματογραφικές και τηλεοπτικές σκηνές. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να χτίσει τις εικόνες, που σε φτιάχνουν, καλύτερα από εσένα. Οπότε στήσε το ιδανικό ερωτικό σενάριο στο μυαλό σου και αφήσου ολόκληρος σε αυτό.

Παίξε ένα σέξι παιχνίδι

Αυτό σε αφορά κυρίως τις μέρες, που έχεις και παρτενέρ. Το παιχνίδι δεν χρειάζεται να είναι κάτι χρονοβόρο και μπορεί να είναι όποιο εσείς θέλετε να μετατρέψετε σε πιο ερωτικό. Για παράδειγμα, μπορείτε να παίξετε απλά έναν γύρο UNO και κάθε φορά που παίρνετε +2 ή +4 να βγάζετε και τον αντίστοιχο αριθμό ρούχων.

When you play UNO with BTS 😁 | ARMY's Amino

Ανάτρεξε σε παλιότερα sexting

Θυμάσαι πώς ένιωθε το σώμα σου όταν είχες κάνει sexting με ένα συγκεκριμένο άτομο; Μπορείς να ξανανιώσεις έτσι. Πολύ απλά άνοιξε το chat σας σε εκείνη τη συνομιλία και διάβασέ την. Ίσως εμπνευστείς και για να του ξαναστείλεις και να εμπλουτίσεις κι άλλο το “αρχείο” σου. 

Κάνε sexting με τον εαυτό σου

Δες το σαν μία πιο έμπρακτη φαντασίωση. Απλά άνοιξε το chat με τον εαυτό σου και ξεκίνα έναν διάλογο. Αν σου φαίνεται περίεργο σαν ιδέα να μιλάς με τον εαυτό σου, μπορείς ακόμα και να προσποιηθείς ότι στην άλλη μεριά του chat βρίσκεται κάποιος διάσημος, κάποιος φανταστικός χαρακτήρας ή κάποιος εντελώς άγνωστος. Ό,τι σε εξιτάρει περισσότερο.

Sexting GIF - Find on GIFER

Γδύσου για τον εαυτό σου

Κάτσε μπροστά από έναν ολόσωμο καθρέφτη και άρχισε να γδύνεσαι. Μπορείς απλά να βγάλεις τα ρούχα σου ή μπορείς συγχρόνως να κάνεις έναν αισθησιακό χορό. Ό,τι λειτουργεί καλύτερα για εσένα. Σε κάθε περίπτωση, θα εκτιμήσεις το πόσο σέξι είσαι, ώστε να ερεθίζεσαι και μόνο στην ίδια σου την εικόνα.

Αναζήτησε ένα νέο sex toy

Δεν χρειάζεται καν να το αγοράσεις όντως. Και μόνο η σκέψη ότι χρησιμοποιείς κάτι καινούργιο, για να ικανοποιηθείς σεξουαλικά, μπορεί να είναι αρκετή, για να νιώσεις όλη τη θερμοκρασία σου να ανεβαίνει. Οι πιθανότητες λένε ότι θα βοηθηθείς ακόμα περισσότερο αν διαβάσεις τις κριτικές.

Δες Netflix

Αν έχεις έστω ένα μισαωράκι στη διάθεσή σου, στο προτείνουμε. Είμαστε σίγουροι ότι ξέρεις ποιες σειρές μπορούν να ανεβάσουν με τη μία τη λίμπιντό σου. Μία από τις δικές μας προτάσεις; Ξεκάθαρα το Bridgerton, αλλά οι επιλογές είναι πολλές

Pin by MaLe S. on Fandom in 2021 | Cute couple videos, Historical tv series, Regé-jean page

Δες βίντεο του αγαπημένου σου celebrity

Βασικά του celebrity, που ξέρεις ότι σε ανάβει και μόνο που τον βλέπεις να υπάρχει στον χώρο. Φυσικά, δεν θα σου πούμε εμείς ποιον να προτιμήσεις, μιας και αυτά είναι 100% προσωπικά γούστα. Αν δεν μπορείς, πάντως, να επιλέξεις, οι περισσότεροι θεωρούν καλές επιλογές τη Megan Fox, τον Chris Evans, τη Zendaya και τον Michael B. Jordan. 

Michael B Jordan Actor GIF - Michael B Jordan Actor Lip Bite - Discover & Share GIFs

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!