Η σεξουαλική διέγερση και επιθυμία μπορούν να μπουσταριστούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ταινίες, μυρωδιές, τροφές και αλκοολούχα ποτά είναι κάποιοι από αυτούς, που ίσως ήδη γνωρίζεις. Έχεις σκεφτεί, όμως, να χρησιμοποιήσεις τον ήχο, για να ενισχύσεις την ερωτική ζωή σου; Πέρα από το γεγονός ότι ο αουραλισμός (όπως ονομάζεται η χρήση του ήχου για σεξουαλικούς σκοπούς) αποτελεί για πολλούς σεξουαλικό φετίχ, αν ξέρεις πώς να τον βάλεις σωστά στη ζωή σου, μπορεί να την κάνει σαφώς πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. 

Πάρε καλά ακουστικά

Μπορεί να σού ακούγεται περιττό ή να μη θες καν να φοράς ακουστικά, αλλά θα κάνουν πραγματικά διαφορά. Θα δώσουν άλλο βάθος στον ήχο και θα ακούσεις απαραίτητες λεπτομέρειες, που πραγματικά θα σε βοηθήσουν να βιώσεις σε εντελώς άλλα επίπεδα την ηχητική εμπειρία, ενώ θα μπλοκάρουν άσχετους εξωτερικούς ήχους.

Headphones GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Βρες το ιδανικό ερωτικό ακουστικό υλικό για εσένα

Βρες ουσιαστικά το είδος, που σού ταιριάζει καλύτερα, βάσει των γενικότερων προτιμήσεων σου, αλλά και με δοκιμές. Μπορεί να προτιμήσεις το ακουστικό πορνό ή απλά ένα πιο ερωτικό βιβλίο σε μορφή audiobook. Μπορείς ακόμα και να ζητήσεις από τον παρτενέρ σου να κάνει μία ηχογράφηση τύπου τηλεφωνικού σεξ και να βάζεις αυτή να παίζει στα ακουστικά σου.

Πειραματίσου με διαφορετικές ώρες και τοποθεσίες

Το ερωτικό ηχητικό περιεχόμενο έχει το μεγάλο ατού ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ακούς, εκτός κι αν του δώσεις τα ακουστικά σου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πέρα από όταν το ακούς μόνος ή με τον παρτενέρ σου, για να οδηγήσει άμεσα στον αυνανισμό ή το σεξ, μπορείς να το ακούς οπουδήποτε και οποτεδήποτε, για να δεις κατά πόσο θα σού ανεβάσει περισσότερο εκείνη την ώρα τη σεξουαλική διάθεση. 

Tokyo Revengers Takashi Mitsuya GIF - Tokyo Revengers Takashi Mitsuya -  Discover & Share GIFs

Δοκίμασε ήχους της φύσης

Οι ήχοι της πόλης, που λογικά περιβάλλουν το σπίτι σου, μπορούν να αποτελέσουν το απόλυτο turn off. Κάνε zone out και χαλάρωσε, λοιπόν, βάζοντας στα ακουστικά σου ήχους της φύσης, όπως κύματα ή βροχή, που θα σού επιτρέψουν να αφιερωθείς πλήρως στις ερωτικές σου φαντασιώσεις και να νιώσεις πιο σεξουαλικά. 

ASMR

Αν γενικά το ASMR δεν σε χαλαρώνει ή αν αντιθέτως σε εκνευρίζει, τότε μη το δοκιμάσεις. Εναλλακτικά, μπορεί να τονώσει τρομερά την ερωτική σου διάθεση. Ο λόγος είναι ότι ερεθίζει τον εγκέφαλο και τα νεύρα, δίνοντας ένα επίπεδο υφής στον ήχο και κατ’ επέκταση ένα επίπεδο, που σχεδόν προσομοιάζει με τη σωματική επαφή. 

Asmr GIFs | Tenor

Χρησιμοποίησε λιπαντικό

Όχι, ο αουραλισμός δεν περιλαμβάνει αποκλειστικά ηχογραφημένους ήχους. Διάλεξε ένα λιπαντικό σιλικόνης, που θα αργήσει αρκετά να στεγνώσει και που σε όλη τη διάρκεια του σεξ ή της αυτοϊκανοποίησης σου θα προσθέσει ένα επιπλέον ηχητικό επίπεδο στην εμπειρία, ανεβάζοντας την ερωτική σου διάθεση. 

Κάνε θόρυβο στη διάρκεια του σεξ

Το να κάνεις φασαρία στη διάρκεια του σεξ δεν θα ερεθίσει μόνο εσένα, αλλά και τον παρτενέρ σου. Βάλε, λοιπόν, στην εξίσωση αναστεναγμούς και φωνές, ή ακόμα και dirty talk, και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα απολαύσεις κάθε κίνηση πολύ περισσότερο και θα ανεβάσεις τις πιθανότητες σου να κορυφώσεις. 

Moan GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Ανέβασε την ένταση των ήχων του σεξ

Στη διάρκεια του σεξ δεν υπάρχουν μόνο οι ήχοι, που βγάζεις από το στόμα σου, αλλά πολλοί ακόμα. Για παράδειγμα, ίσως σε ερεθίζει ο ήχος του spanking ή ακόμα και του queefing. Προτίμησε, λοιπόν, στάσεις που είτε θα ανεβάσουν τις πιθανότητες αυτά να συμβούν είτε θα αυξήσουν την ένταση τους.