Πολλές φορές, όταν αναζητούμε συμβουλές για την ερωτική μας ζωή, επικεντρωνόμαστε στο κομμάτι του σεξ. Σκέψου, όμως, πόσο πιο σημαντικός παράγοντας μπορεί να είναι ένα φιλί. Είναι το πρώτο σημείο, για να καταλάβεις αν έχεις χημεία με κάποιον, προσθέτει εγγύτητα σε μία σχέση, ενώ παράλληλα αποτελεί μεγάλο κομμάτι των προκαταρκτικών, του after-play, αλλά και του ίδιου του σεξ. Γι’ αυτό, λοιπόν, αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε να ανεβάσεις το kissing game σου, ειδικά στα πρώτα φιλιά που θα ανταλλάξεις με τον άλλον.

Το timing και το περιβάλλον έχουν σημασία

Δεν εννοούμε να στήσεις ολόκληρο σκηνικό ρομαντικής κομεντί, για να δώσεις ένα φιλί. Μην το δώσεις, όμως, και στην πιο αντιρομαντική στιγμή, που μπορείς να βρεις, όπως στο σπίτι της γιαγιάς σου, ενώ ο άλλος είναι μπουκωμένος και έχετε καβγαδίσει. Ειδικά αν μιλάμε για τα πρώτα σας φιλιά, προτίμησε ένα λίγο πιο ήρεμο περιβάλλον και μία στιγμή, που και οι δύο νιώθετε την ερωτική ένταση και τον μεταξύ σας ηλεκτρισμό να βαράνε κόκκινο. 

The Best Redhead Kissing GIFs — How to be a Redhead

Χτίσε προσμονή

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσεις τον προαναφερθέντα ηλεκτρισμό. Ο πιο απλός τρόπος είναι να πλησιάσεις τα χείλη του παρτενέρ σου πολύ κοντά και αντί να τον φιλήσεις να τραβηχτείς ελαφρώς προς τα πίσω. Πλησίασέ τον ξανά και πριν τον φιλήσεις, κάνει μία μικρή παύση και χαμογέλα. 

Φρόντισε την αναπνοή σου

Δεν θα ήθελες να φιλήσεις τον άλλον και ξαφνικά το στόμα σου να γεμίσει από κάποια αηδιαστική γεύση και τα ρουθούνια σου από μία ασφυκτική μυρωδιά. Μην το κάνεις, λοιπόν, κι εσύ στον άλλον. Το βασικό είναι να μην έχεις φάει πριν σκόρδα, κρεμμύδια και επεξεργασμένα τυριά, ή έστω να έχεις πλύνει μετά καλά τα δόντια σου, πριν τον φιλήσεις. 

Ρώτα τον τι του αρέσει

Αυτό δεν είναι ένα ερώτημα, που πρέπει να σε αφορά μόνο στο σεξ. Ρώτα τι αρέσει στον παρτενέρ σου ή και τι δεν του αρέσει στα φιλιά, ώστε να τον βοηθήσεις να έχεις την πιο απολαυστική εμπειρία. Μπορεί να θέλει λιγότερη γλώσσα, μπορεί να θέλει ελαφριά δαγκωματάκια στα χείλια ή μπορεί να θέλει κάτι εντελώς διαφορετικό. Δεν θα μάθεις, αν δεν ρωτήσεις. 

Kiss gifs – Artofit

Μην κάνεις υπερβολές

Ίσως διάβασες στο internet ή είδες σε ταινία μία εναλλακτική τεχνική φιλιού, που υπόσχεται να τρελάνει τον παρτενέρ σου. Μην τη δοκιμάσεις. Κράτα τα πράγματα απλά και φυσικά, εκτός κι αν σού πει ότι τού αρέσει κάτι συγκεκριμένο ή αν το συζητήσετε πρώτα και έχεις τη συγκατάθεσή του να κάνεις κάτι πιο διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Μην χρησιμοποιείς υπερβολικά πολλή γλώσσα

Ναι, η γλώσσα είναι χρήσιμη, αλλά η υπερβολική χρήση της μπορεί να καταστρέψει το φιλί. Μην την σπρώξεις ολόκληρη μέσα στο στόμα του άλλου και μην την χρησιμοποιείς όλη την ώρα. Κάνε μικρά παιχνίδια-πειράγματα με αυτήν, τράβα την πίσω, συνέχισε με σκέτο φιλί και μετά πάλι από την αρχή. 

10 Best (& 10 Worst) Movie Kisses Of All Time - FandomWire

Μην μένεις στα χείλη

Ξεκίνα από εκεί, αλλά δεν χρειάζεται να μην μετατοπίσεις καθόλου την προσοχή σου. Φιλιά σε άλλα μέρη του σώματος του παρτενέρ σου, όπως ο λαιμός και οι λοβοί των αυτιών, δεν θα σπάσουν απλά τη μονοτονία του φιλιού, αλλά πιθανότατα θα σε βοηθήσουν και να ανακαλύψεις ποιες είναι οι πιο ενεργές ερωτικές ζώνες του.

Τοποθέτησε σωστά τα χέρια σου

Μην αφήσεις τα χέρια σου να κρέμονται στο κενό. Τοποθέτησέ τα στο σωστό σημείο, που θα κάνει ακόμα πιο ερωτική την κατάσταση. Το πού ακριβώς εξαρτάται και από το τι αρέσει στον άλλον και από τη μεταξύ σας οικειότητα. Από τις καλύτερες επιλογές, πάντως, είναι να βάλεις τα χέρια σου στο κεφάλι του και σταδιακά να τα χαμηλώσεις στα μαλλιά του, να βάλεις το ένα χέρι χαμηλά στην πλάτη του και το άλλο πίσω από τον λαιμό του, να ακουμπήσεις και τα δύο χέρια στο στέρνο του, να τα τοποθετήσεις στους γοφούς του ή να τα τοποθετήσεις στην πλάτη του, περνώντας τα δάχτυλά σου από τη σπονδυλική του. 

closed. — Kissing GIF hunt

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!