Υπάρχουν κάποιες στάσεις στο σεξ, οι οποίες θα λέγαμε ότι είναι οι κλασικές. Ακόμα κι αν δεν τις έχεις δοκιμάσει, είναι σίγουρο ότι τις ξέρεις. Το ιεραποστολικό, το doggy style και το cowgirl είναι ανάμεσά τους, ενώ εξίσου διάσημο είναι και το 69. Είναι δοκιμασμένες και τις περισσότερες φορές και αποτελεσματικές και γι’ αυτό έχουν κρατήσει στον χρόνο. Το μόνο τους πρόβλημα; Ακριβώς επειδή είναι στις βασικές επιλογές μας, είναι εύκολο να τις βαρεθούμε αργά ή γρήγορα. Ευτυχώς, μπορούμε να δοκιμάσουμε εναλλακτικές τους, όπως αυτές που ακολουθούν, για το 69. 

Ιχθύες

Σκέψου το σύμβολο του ζωδίου και ίσως υποπτευθείς πώς λειτουργεί αυτή η στάση. Να είσαι έτοιμος για λίγο παραπάνω κόπο βέβαια. Ο ένας θα καθίσει στην άκρη του καναπέ ή του κρεβατιού (ή ενός αντίστοιχου επίπλου, τέλος πάντων), με τα πέλματά του να ακουμπάνε το πάτωμα. Ο άλλος θα σκαρφαλώσει πάνω του ανάποδα, προσπαθώντας να τυλίξει τα πόδια του στον λαιμό του παρτενέρ του και τα χέρια του γύρω από τα οπίσθια του. Σκοπός είναι τα γεννητικά όργανα του καθενός να βρεθούν στο στόμα του άλλου. Για να ολοκληρωθεί η στάση, θα πρέπει ο πρώτος να σηκωθεί όρθιος από την αρχική του θέση. 

69 GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Πλάγια

Αυτή η εκδοχή του 69 είναι αρκετά πιο ξεκούραστη και κοντά στην original. Η μόνη διαφορά είναι πως, αντί ο ένας να βρίσκεται ξαπλωμένος ανάσκελα και ο άλλος μπρούμυτα από πάνω του, είστε και οι δύο πλάγια, με τον έναν να έχει στο στόμα του τα γεννητικά όργανα του άλλου. Θα σάς βολέψει ιδιαίτερα, αν ψάχνετε μία πιο άνετη στάση, που δεν απαιτεί ιδιαίτερο κόπο και ισορροπία. 

Ξεκούραστο 69

Ναι, αυτή η στάση ίσως είναι πιο άνετη και από το πλάγιο 69. Ο ένας ξαπλώνει ανάσκελα και μετά κάνει το ίδιο και ο άλλος, έτσι ώστε τα πρόσωπά σας να βρεθούν δίπλα στα δάχτυλα των ποδιών του άλλου. Από εκεί, μετακινείται ο δεύτερος λίγο πιο ψηλά, ώστε να βρεθούν τα γεννητικά του όργανα στο στόμα του άλλου, με τον πρώτο να γέρνει ουσιαστικά το κεφάλι του για ευκολότερη πρόσβαση. Για να αποκτήσει και ο δεύτερος πρόσβαση στα γεννητικά όργανα του πρώτου, πρέπει ουσιαστικά να μετακινήσει πιο κοντά τον κορμό του στον δικό του.

Ζόμπι

Ο ένας κάθεται κάτω με τα πόδια του απλωμένα μπροστά. Ο άλλος έρχεται όρθιος μπροστά του γυρισμένος πλάτη, με κάθε πόδι από την απ’ έξω πλευρά και πλάι από τον παρτενέρ. Από αυτό το σημείο, σκύβει μπροστά και κάτω, έτσι ώστε το στόμα του να βρεθεί στα γεννητικά όργανα του παρτενέρ του και αντίστροφα. 

Exotic

Ο ένας από τους δύο θα πέσει στα τέσσερα, ενώ ο άλλος στέκεται από πάνω του με τα δάχτυλα των ποδιών του να κοιτάνε προς τις πατούσες του άλλου. Από εκεί, ο από πάνω σκύβει μέχρι το στόμα του να φτάσει τα γεννητικά όργανα του άλλου, ενώ συγχρόνως κάνει ουσιαστικά squat, για να βρεθούν τα γεννητικά του όργανα στο στόμα του παρτενέρ του. 

Summer Of 69 GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Hucklebuck

Ο ένας ξαπλώνει ανάσκελα, ενώ ο άλλος στέκεται από πάνω του, έχοντας την πλάτη του γυρισμένη και με τα πόδια του τοποθετημένα απ’ έξω, περίπου στο ύψος των μπράτσων του από κάτω. Ο από πάνω λυγίζει τα πόδια του και γέρνει προς τα μπροστά, μέχρι το στόμα του να φτάσει στα γεννητικά όργανα του παρτενέρ του. Συνεχίζει τοποθετώντας τα χέρια του στο στήθος του για σταθερότητα, ενώ χαμηλώνει έτσι ώστε και τα δικά του γεννητικά όργανα να βρεθούν στο στόμα του παρτενέρ του. 

Αμφίβια

Αυτή η στάση απαιτεί τουλάχιστον ένας από τους δυο σας να έχει δυνατό κορμό, καλή ισορροπία και ελαστικότητα. Βασικά, αν ένας από τους δυο σας κάνει yoga και έχει καταφέρει headstand, το ‘χετε. Ο ένας θα καθίσει απλά κάτω με τα πόδια του απλωμένα μπροστά. Ο άλλος (ο προαναφερθέν yogi) θα πάει μπροστά του και θα κάνει headstand, ώστε το πρόσωπό του να βρεθεί στα γεννητικά όργανα του παρτενέρ του, ενώ για σταθερότητα θα τυλίξει τα χέρια του γύρω από τα πόδια του. Μόλις σταθεροποιηθεί, θα ανοίξει τα πόδια του σε ένα ουσιαστικά σπαγγάτο, ώστε ο παρτενέρ να έχει πρόσβαση και στα δικά του γεννητικά όργανα. 

Φίδι

Ακόμα μία στάση, που απαιτεί να έχεις αρκετή δύναμη και αντοχή, αυτή τη φορά και από τους δύο. Αρχικά, στέκεστε και οι δύο όρθιοι πρόσωπο με πρόσωπο και με αρκετή απόσταση. Ο ένας από τους δύο πρέπει να κάνει headstand, με τον άλλον να τον πλησιάζει, για να τον βοηθήσει να ισορροπήσει. Σε αυτό το σημείο πρέπει ουσιαστικά το άτομο, που κάνει το headstand, να είναι πλάτη στον άλλον και από αυτό το σημείο ο παρτενέρ του να τον σηκώσει, έτσι ώστε τα πόδια του να περάσουν στους ώμους του και ο καθένας να έχει πρόσβαση στα γεννητικά όργανα του άλλου. 

TV Shows People Want To Bring Back For One More Season