Νομίζω θα συμφωνήσουμε όλοι το σεξ είναι ένα από τα απαραίτητα κομμάτια της ζωής μας, που με τον κατάλληλο παρτενέρ μπορεί να γίνει από τις πιο ευχάριστες και απολαυστικές εμπειρίες μας. Ακόμα και κάτι τόσο θετικό όσο το σεξ, όμως, έχει κομμάτια που δεν μάς αρέσουν τόσο ή τουλάχιστον τα απολαμβάνουμε λιγότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα. Για τους περισσότερους ανθρώπους, που κάνουν σεξ με άτομα με πέος, αυτό το κομμάτι είναι ξεκάθαρα το στοματικό σεξ. 

Δεν είναι τυχαίο πως έρευνα του 2016 έδειξε ότι στο 72% των γυναικών δεν αρέσει να κάνει στοματικό σεξ. Το να έχεις ένα πέος μέσα στο στόμα σου έχει αρκετά επακόλουθα, ανάμεσά τους και ψυχολογικά, για τα οποία σχεδόν κανείς μας δεν τολμά να μιλήσει. Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει. 

Είναι τρομακτικό

Δεν μιλάμε καν για το πώς μπορεί να είναι τρομακτικό αναφορικά με εμάς τους ίδιους. Εννοούμε για τον τρόμο του τι μπορεί κατά λάθος να κάνουμε στον άλλον. Δηλαδή; Ακόμα κι αν δεν μάς έχει συμβεί ποτέ, φοβόμαστε τρομερά μη τυχόν και ακούσια κάνουμε κάτι, που θα πονέσει τον δέκτη του στοματικού σεξ, όπως για παράδειγμα να μάς ξεφύγει κάποιο δάγκωμα ή κάποια πιο έντονη κίνηση. 

Horror Face GIFs | Tenor

Το παραμικρό μπορεί να σού αποσπάσει την προσοχή

Ναι, θα ήταν υπέροχο να μπορούσαμε σε όλη τη διάρκεια του στοματικού σεξ να έχουμε μόνο σεξουαλικές σκέψεις και επίσης να δείχνουμε τρομερά σέξι χωρίς καμία προσπάθεια. Το πραγματικό σεξ, όμως, δεν είναι σκηνή πορνογραφικής ταινίας. Παράλληλα με το να το κάνεις όσο καλύτερο μπορείς, έχεις να προσπαθείς να διώξεις τα μαλλιά από το πρόσωπο και κυρίως το στόμα σου, να δείχνεις ερωτικός και να κρατάς οπτική επαφή, να ξεχάσεις την ύπαρξη μιας πιθανής μυρωδιάς, να μη γεμίσεις με σάλια και αρκετά άλλα ακόμα. Με άλλα λόγια, ένας πανικός στο μυαλό μας δημιουργείται ξεκάθαρα. 

Hair Blow Cara Delevingne GIF - Hair Blow Cara Delevingne - Discover & Share GIFs

Η αναγούλα

Το αντανακλαστικό του εμετού είναι μία πολύ αληθινή λειτουργία σχετική με τον φάρυγγα. Τι είναι; Η αντανακλαστική αντίδραση του οργανισμού μας να κάνει εμετό μόλις κάποιο αντικείμενο ακουμπήσει την πίσω πλευρά του λαιμού μας, την κορυφή του στόματός μας, το πίσω μέρος της γλώσσας μας ή την περιοχή των αμυγδαλών μας. Όσο πιο έντονο έχεις αυτό το αντανακλαστικό, τόσες περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να σού έρχεται να κάνεις εμετό όποτε κάνεις στοματικό σεξ. Ναι, δεν σημαίνει ότι σιχαίνεσαι το πέος του παρτενέρ σου (όχι ότι θα σε κρίνουμε αν σιχαίνεσαι να το έχεις μέσα στο στόμα σου). Είναι απλά η αντίδραση του σώματός σου, με σκοπό να σε προστατέψει από τον πνιγμό. 

nausea gifs | WiffleGif

Είναι επίπονο για τα πόδια

Δεν έχει σημασία πόσο γυμνάζεσαι. Η στάση, που πρέπει να έχεις στη διάρκεια του στοματικού σεξ, για να μείνεις σταθερός είναι αρκετά επίπονη για τα πόδια. Σκέψου μόνο ότι μένεις σε αυτήν σταθερά, προσπαθώντας να κρατήσεις ισορροπία γονατιστός και χωρίς να στηρίζεσαι από τα χέρια, συνεχόμενα για όσο κρατά η όλη διαδικασία. Πώς μεταφράζεται αυτό χρονικά; Προφανώς, υπάρχουν διαφοροποιήσεις ανάλογα τον δέκτη του στοματικού σεξ. Ωστόσο, κατά μέσο όρο διαρκεί γύρω στα 10 λεπτά. 

Leg Pain GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Κάθε νέα φορά είναι δύσκολη

Ναι, προφανώς, η πρώτη φορά που θα κάνεις ποτέ στοματικό σεξ σε κάποιον είναι η πιο δύσκολη και αποσυντονιστική. Ωστόσο, η εμπειρία δεν κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Από τη φύση της, η συγκεκριμένη πράξη είναι αρκετά πιο ιδιαίτερη από το υπόλοιπο σεξ. Στην τελική, έχεις το πέος ενός ανθρώπου στο στόμα σου και όλη τη γύρω περιοχή υπερβολικά κοντά στο πρόσωπό σου. Ακόμα, λοιπόν, κι αν το έχεις ξανακάνει 1.000 φορές, η πρώτη φορά με έναν νέο άνθρωπο μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη και ψυχοφθόρα, λόγω του επιπέδου οικειότητάς σας. 

Deep Breath GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Το άγχος του φινάλε

Κάποια στιγμή λογικά ο δέκτης του στοματικού σεξ θα πλησιάσει στην κορύφωση, οπότε και στην εκσπερμάτωση. Λίγο πριν από αυτήν, ένα νέο άγχος ξεκινάει. Δεν έχει σημασία αν συνηθίζεις να καταπίνεις, να φτύνεις ή να τραβιέσαι τελευταία στιγμή. Υπάρχει πάντα ο φόβος ότι κάτι ίσως πάει στραβά. Ίσως δεν υπολογίσεις σωστά τον χρόνο, ίσως έρθει μεγαλύτερη ποσότητα απ’ όση περίμενες, ίσως έρθει πιο απότομα απ’ όσο συνήθως. Απλά σε φαντάζεσαι,, αν κάτι πάει στραβά, να μένεις με αηδιασμένο ύφος ή να πνίγεσαι. Όχι πολύ ωραία εικόνα. 

Nervous GIF by Reactions | Gfycat

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!