Ο αμοιβαίος αυνανισμός μπορεί να γίνει τρομερό “όπλο” για τη σεξουαλική σου ζωή. Είτε τον χρησιμοποιήσεις ως προκαταρκτικό, είτε ως το κυρίως κομμάτι του σεξ. Οι πιθανότητες λένε ότι με αυτόν τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο διασκεδαστικά, αλλά και ότι εσύ και ο παρτενέρ σου θα φτάσετε στην κορύφωση. Δεν είσαι σίγουρος για το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος; Πολύ απλά είτε εσύ και ο σύντροφός σου να αυτοϊκανοποιείστε παρέα και συγχρόνως, είτε παράλληλα να αναλαμβάνετε ο ένας τον αυνανισμό του άλλου. Ο αυνανισμός μπορεί να γίνει τόσο αποκλειστικά με τα χέρια, όσο και με τη συνεισφορά sex toys. 

Καβάλημα

Γι’ αυτό τον αμοιβαίο αυνανισμό χρειάζεται να βάλετε στο παιχνίδι και sex toys. Συγκεκριμένα, θες κάποιο, που θα μπορείς να τοποθετήσεις όρθιο στο πάτωμα ή στο κρεβάτι και να καθίσεις πάνω του. Έτσι, έχεις τη δυνατότητα να διατηρήσεις οπτική επαφή με τον παρτενέρ σου σε όλη τη διάρκεια, ενώ συγχρόνως παίζεις και με άλλα σημεία του σώματός σου, όπως οι ρώγες ή η κλειτορίδα σου. 

Cowgirl με τριβή

Από κάτω βρίσκεται ξαπλωμένος ανάσκελα ένας παρτενέρ με πέος ή με strap-on. Από πάνω έρχεται ένα άτομο με αιδοίο και τοποθετείται ακριβώς κάτω από το πέος/strap-on και παίζει με τα χέρια του με αυτό. Στο μεταξύ, το άτομο που βρίσκεται από κάτω, επικεντρώνεται στην κλειτορίδα του από πάνω και όχι τόσο στη διείσδυση.

Κάθετα ο ένας στον άλλον

Τι εννοούμε; Ο ένας θα ξαπλώσει πλάγια στο κρεβάτι, με το κεφάλι του να βρίσκεται στην άκρη του κρεβατιού, ενώ ο άλλος θα στέκεται ακριβώς δίπλα του όρθιος, με τα πόδια του ελαφρώς ανοιχτά. Αυτός, που είναι όρθιος, χρησιμοποιεί τα χέρια του ή ένα sex toy για τον αυνανισμό του παρτενέρ του, ενώ αντίστοιχα ο ξαπλωμένος κάνει το ίδιο ή μπορεί να του κάνει και στοματικό σεξ. 

Αγκαλιά

Ξαπλώστε και αγκαλιαστείτε κανονικά πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ ένας από τους δύο θα πλέξει τα πόδια του γύρω από τον άλλον. Σκοπός είναι τα γεννητικά σας όργανα να βρεθούν στο ίδιο σημείο και να τριφτούν μεταξύ τους, αλλά χωρίς να υπάρξει διείσδυση. 

Ξαπλωμένοι ανάποδα

Ξαπλώστε δίπλα δίπλα, ανάσκελα και έχοντας ο καθένας δίπλα του τα πόδια του άλλου. Μπορεί να μη σού φαίνεται άνετη στάση για σεξ, αλλά είναι πολύ βολική για αμοιβαίο αυνανισμό. Πέρα του ότι και οι δύο έχετε καταπληκτική θέα, τα χέρια σας βρίσκονται ακριβώς στο σωστό ύψος για να ασχοληθεί ο ένας με τα γεννητικά όργανα του άλλου.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!