Ναι, εννοείται ότι στις σχέσεις τα συναισθήματα και οι προσωπικότητες είναι πολύ σημαντικά. Θα ήταν, όμως, υποκριτικό και άσκοπο να προσποιηθούμε ότι το σεξ δεν αποτελεί επίσης ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι τους. Δεν μιλάμε μόνο για το θέμα της σεξουαλικής χημείας και αν πράγματι κάποιοι άνθρωποι τα βρίσκουν στο κρεβάτι (ή κάποιο άλλο έπιπλο). Μιλάμε και για τη συμπεριφορά που κάποιος μπορεί να έχει πάνω στο σεξ και σχετικά με αυτό. Σε κάθε περίπτωση, το σεξ είναι ένα αρκετά καλό μέρος της σχέσης, για να δεις αν πραγματικά πρέπει να είσαι με τον άλλον ή αν παντού ανάβουν κόκκινα φωτάκια, που εσύ επιλέγεις να αγνοείς. 

Είτε μιλάμε για τη χημεία σας, είτε για χαρακτήρες, είτε για συμπεριφορές, λοιπόν, υπάρχουν κάποια σημάδια, που αν τα παρατηρήσεις στο σεξ με τον σύντροφό σου, μάλλον πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι αν θες να συνεχίσεις σε αυτή την σχέση. 

Γελοιοποιεί αυτά που θες στο σεξ

Το Sex and the City θα είναι για πάντα η καλύτερη σειρά

Δεν έχει σημασία αν του περιγράφεις την πιο extreme φαντασίωσή σου, αν του λες κάτι που είδες σε πορνογραφική ταινία και θες να δοκιμάσεις ή αν απλά μίλησες για μία μικρή αλλαγή στην στάση που κάνετε σεξ. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να βάλει τα γέλια ή να σε ειρωνευτεί. Αν απλά δεν του ταιριάζει ή δεν θέλει να το κάνει, μπορεί απλά να εξηγήσει αυτό, χωρίς να σε κάνει να νιώσεις άσχημα και να σε εμποδίσει από το να εκφράσεις ξανά μελλοντικά κάτι που θες να δοκιμάσεις. 

Δεν ενδιαφέρεται για τους οργασμούς σου

Ladies! It's Your Turn Now. Here Are The Things You Do That Guys Hate During Sex And Is A Total Turn Off For Them! - Kuulpeeps - Ghana Campus News and Lifestyle

Κάνουμε σεξ για να ικανοποιηθούμε όλοι οι συμμετέχοντες. Όπως θέλει εκείνος να φτάνει σε κορύφωση, έτσι θες κι εσύ. Το παρέλειψε μία, δύο φορές. Εντάξει. Αν αυτή η κατάσταση είναι μόνιμη, όμως, υπάρχει σίγουρα πρόβλημα. Και το πρόβλημα δεν είναι η σεξουαλική σας χημεία, ειδικά αν περνάς καλά στο σεξ μέχρι που σε αφήνει “ξεκρέμαστο”, επειδή αυτός τελείωσε. Το πρόβλημα είναι ότι ενδιαφέρεται μόνο να περάσει εκείνος καλά και θεωρεί ότι εσύ βρίσκεσαι εκεί μόνο για να τον βοηθήσεις σε αυτό. 

Κάνει περίεργα σχόλια για το σώμα σου

Fatty GIF | Gfycat

Ίσως να μην σχολιάζει άμεσα αρνητικά τα παχάκια σου, την κυτταρίτιδά σου, τις ραγάδες σου, την τριχοφυία σου ή ό,τι άλλο έχει το σώμα σου, αλλά να σου πετάει έμμεσα σπόντες. Ίσως σου λέει για γυμναστήρια, για διατροφές, ότι αυτό που τρως παχαίνει, για κρέμες, για θεραπείες κ.ο.κ.. Και ίσως έχεις παρατηρήσει ότι τα λέει σχεδόν πάντα αφότου κάνετε σεξ. Ελπίζω να ξέρεις ότι το πρόβλημα δεν το έχει το σώμα σου, αλλά εκείνος. Γνωρίζουμε ότι κανένας δεν έχει το ιδανικό (στερεοτυπικά) σώμα και εκείνος έχει κάνει την επιλογή να είναι μαζί σου. Δεν έχει κανένα δικαίωμα ούτε να “ταΐσει” πιθανές υπάρχουσες ανασφάλειες σου, ούτε να σου δημιουργήσει νέες. Είτε σε γνώρισε με αυτό το σώμα, είτε το απέκτησες στην πορεία. Αν δεν του αρέσει, μπορεί απλά να ανοίξει την πόρτα και να φύγει. 

Παρεξηγείται με το παραμικρό σχόλιο

tumblr mobile gifs | WiffleGif

Με το “σχόλιο”, εννοούμε οτιδήποτε μπορεί να του πεις πάνω στο σεξ, για να το ευχαριστηθείς ακόμα περισσότερο. Για παράδειγμα, “λίγο πιο αριστερά”, “λίγο πιο αργά”, “λίγο πιο δυνατά”. Κάτι που δεν το λες επικριτικά, αλλά επειδή το αισθάνεσαι εκείνη την ώρα. Αν με κάτι τέτοιο παρεξηγηθεί και το κάνει θέμα, ερχόμαστε πάλι στο ζήτημα του εγωισμού. Τον ενδιαφέρει περισσότερο να νιώθει τέλειος και ο ιδανικός εραστής, παρά όντως να πλησιάσει το να γίνει. 

Σε πιέζει να κάνεις πράγματα που δεν θες

These 10 signs will tell you how good your relationship REALLY is

Μπορεί να μιλάμε για κάτι που δεν θεωρείται τόσο συμβατικό, όπως το BDSM. Μπορεί να μιλάμε για κάτι φαινομενικά απλό και συνηθισμένο, όπως το στοματικό σεξ. Και στις δύο περιπτώσεις έχεις το δικαίωμα εσύ προσωπικά να νιώθεις άβολα και αμήχανα και να μην θες να το κάνεις. Ένας σύντροφος που σε νοιάζεται και σε σέβεται όχι απλά δεν θα σε πιέσει να το κάνεις και δεν θα σου κρατήσει μούτρα αν επιμείνεις, αλλά απλά θα το δεχτεί χωρίς να σε κάνει να νιώσεις ούτε λίγο άσχημα. Και ξέρεις κάτι; Γι’ αυτόν τον σύντροφο ίσως μια μέρα αισθανθείς και πιο έτοιμος να ξεπεράσεις τη συγκεκριμένη αμηχανία σου. 

Αηδιάζεις όταν φιλιέστε

When people 70+ talk about sex - GIF on Imgur

Το έχω πάθει σε πρώτο ραντεβού. Βγήκα, στην πορεία μέσα μου καταλάβαινα ότι “δεν”, αλλά με την σκέψη “Έλα μωρέ, καλό παιδί είναι, δεν έχει κανένα πρόβλημα” έφτασα να τον φιλήσω και μία αηδία γέμισε το σώμα μου. Οπότε δεν τον ξαναείδα ποτέ. Και το ίδιο σου προτείνω να κάνεις κι εσύ, αν βιώσεις το ίδιο αίσθημα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιεστείς να συνεχίσεις με κάποιον, που δεν σε ελκύει, απλά και μόνο γιατί φαινομενικά δεν έχεις λόγο να τον απορρίψεις. Άσε που αν αηδιάζεις μόνο με το φιλί, δεν θέλουμε να μάθουμε πώς θα αισθανθείς αν φτάσετε στο σεξ. 

Πάντα φαντάζεσαι ότι είναι κάποιος άλλος στη διάρκεια του σεξ

9 GIFs that Prove Ryan Gosling will be the Hottest DILF Ever - In Touch Weekly

Δεν έχει σημασία αν εκείνη την ώρα στη θέση του φαντάζεσαι τον Ryan Gosling, μία άγνωστη που είδες στο λεωφορείο ή τον συνάδελφό σου. Σημασία έχει ότι δεν μπορείς να περάσεις καλά στο σεξ και κάπως να “ανάψεις”, αν δεν προσποιηθείς ότι στη θέση του συντρόφου σου βρίσκεται ένα άλλο πρόσωπο. Μάλλον, δεν σε ελκύει όσο θα έπρεπε. Προφανώς, όσο πιο συχνά συμβαίνει αυτό, τόσο πιο ανησυχητικό είναι. 

Λέει ή υπονοεί ότι έχει κάνει καλύτερο σεξ στη ζωή του

loudrizzlemynizzle little mix shout out to my ex

Ξεκάθαρα δεν είναι παράλογο να τύχει το καλύτερο σεξ όλης σου της ζωής να μην είναι με τον τωρινό σου σύντροφο, ακόμα κι αν νιώθεις ότι είναι ο έρωτας της ζωής σου. Ειδικά από την στιγμή που και οι δυο σας περνάτε αρκετά καλά στο κρεβάτι άσχετα με αυτό. Το πρόβλημα ξεκινάει την στιγμή που ο άλλος άμεσα ή έμμεσα θα πάει και θα σου τρίψει στα μούτρα το γεγονός ότι πριν από εσένα έκανε πολύ καλύτερο σεξ. Δεν έχει σημασία αν είπε ξεκάθαρα “Ο Γιώργος ήταν πολύ καλύτερος από εσένα σε αυτό” ή αν είπε “Ο Γιώργος είχε έναν τρομερό τρόπο να κάνει αυτό” για κάτι που εσύ ξέρεις ότι πιάνεις περίπου τη “βάση”. Θα καταφέρει πολύ απλά να σου ρίξει την αυτοπεποίθηση και να σου δημιουργήσει ανασφάλεια για κάθε φορά που πάτε να κάνετε σεξ. 

Δεν κατανοεί τη σημασία του προστατευμένου σεξ

Pin on Quotes

Στην εποχή μας, είναι σχεδόν γελοίο να πρέπει να εξηγήσεις σε κάποιον γιατί το προστατευμένο σεξ έχει σημασία. Είναι ακόμα πιο γελοίο να καταλήγεις σε καβγά ή σε αδιαφορία κάθε φορά που εξηγείς στον άλλον ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό, ότι πρέπει να βρείτε μία καλή μέθοδο αντισύλληψης και ότι είναι χρήσιμο μιας στο τόσο να εξετάζεται για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Αν μη τι άλλο, αν αυτόν δεν τον αγχώνει το αν θα γίνει γονιός ή αν θα κολλήσει κάτι, θα πρέπει να σεβαστεί ότι αγχώνει εσένα. Ό,τι αφορά την υγεία δεν θα έπρεπε να αποτελεί θέμα διαπραγμάτευσης. 

Εξαφανίζεται σε κάθε πιθανό αρνητικό σεξουαλικό επόμενο

Left On Read GIFs | Tenor

Τι σημαίνει αυτό; Ξαφνικά λόγω κάποια καθυστέρησης υπάρχει η πιθανότητα εγκυμοσύνης ή κάποιο σύμπτωμα ή εξέταση υπέδειξαν ότι ίσως έχει προκύψει κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Αυτός αντί να σε στηρίξει ή έστω να το συζητήσει μαζί σου, αποφασίζει να εξαφανιστεί μέχρι ο κίνδυνος να αποδειχθεί άκυρος. Θες πράγματι δίπλα σου κάποιον που έχει αυτή την αντίδραση μπροστά στην όποια δυσκολία;

Δεν είστε ποτέ στην ίδια σεξουαλική σελίδα

Rreynoldsedit GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Αυτό μπορεί να αφορά πολλά θέματα και ως ένα σημείο η καλύτερη επιλογή είναι και οι δύο να βρίσκεται μία ισορροπία ώστε κανείς να μην μένει ανικανοποίητος. Το πρόβλημα ξεκινάει την στιγμή που αρχίζεις να νιώθεις ότι ποτέ δεν τα βρίσκετε και ότι κι εσύ κι εκείνος κάνετε συνεχώς σεξουαλικούς συμβιβασμούς που δεν σάς ικανοποιούν. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε κανένα κοινό σημείο αναφορικά με το σεξ. Για τι μπορεί να μιλάμε; Από τη διάρκεια, το πότε και το πού, μέχρι κάποιο φετίχ ή φαντασίωση. 

Έχει εμμονή με τους οργασμούς σου

Rupaul Obsessed GIF - Rupaul Obsessed ObsessedMuch - Discover & Share GIFs

Εννοείται ότι είναι τρομερά σημαντικό ο σύντροφός σου να ενδιαφέρεται εξίσου για τους οργασμούς και των δυο σας. Ωστόσο, είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτοί να μην έρχονται όλες τις φορές που κάνετε σεξ. Ο οργασμός δεν έχει να κάνει μόνο με τον άλλον. Έχει να κάνει με τη δική σου εκάστοτε συναισθηματική κατάσταση, με την πιθανή κόπωσή σου, με έναν θόρυβο που θα σε βγάλει εκτός, με μία διακοπή επειδή ας πούμε χτύπησε το τηλέφωνο. Ειδικά αν αυτό δεν συμβαίνει κάθε φορά, δεν υπάρχει λόγος να το αναλύσετε. Κατ’ αρχάς, είναι δυνατόν να περάσεις καλά κι ας μην καταλήξεις σε οργασμό αυτή τη φορά. Κατά δεύτερον, ξέρεις το σώμα σου και μπορείς να καταλάβεις ότι δεν πρόκειται να συμβεί. 

Ο άλλος πρέπει να το κατανοήσει αυτό και να συνεχίσετε τη ζωή σας, αντί να συνεχίζει το σεξ και να επιμένει ενώ εσένα πλέον μπορεί να σου είναι μέχρι και επίπονο. Και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπονοήσει ότι το σώμα σου έχει κάποιο πρόβλημα και γι’ αυτό δεν έρχεσαι σε οργασμό. Επιπλέον, αυτή η πίεση είναι πιο πιθανό απλά να μηδενίσει κάθε ενδεχόμενο να κλιμακώσεις. 

Είναι καλός και γλυκός μόνο πριν το σεξ και στη διάρκειά του

Are you sweet talking me joker gif 7 » GIF Download

Δεν θέλει πολλή επεξήγηση. Ο σύντροφός σου θα πρέπει πάντα να έχει καλή συμπεριφορά απέναντι σου, όπως κι εσύ απέναντί του. Το να έχει τοξική συμπεριφορά όλη την ώρα και να θυμάται πόσο τον ενδιαφέρεις μόνο όταν θέλει σεξ, είναι προβληματικό. Είναι το ίδιο με το να σου μιλάει όμορφα μόνο όταν θέλει να σου ζητήσει κάποια χάρη. Βρες κάποιον που δεν σε εκτιμάει μόνο όταν σε βλέπει χωρίς τα εσώρουχα.