Όταν το WandaVision έκανε την πρεμιέρα του, ένα νέο challenge μακιγιάζ ξεκίνησε στο TikTok. Αυτό ήταν εμπνευσμένο από το poster της σειράς. Σε αυτό βλέπουμε το μισό πρόσωπο της Wanda σε ένα ασπρόμαυρο ρετρό look και το άλλο μισό έγχρωμο και σύγχρονο, όπως την είχαμε γνωρίσει από τις ταινίες της Marvel. Ενδιάμεσα υπήρχε και μία γραμμή, που έδειχνε τη μετάβαση των τηλεοπτικών κυμάτων από τη μία εικόνα στην άλλη.  

@lucymayo_makeup

Who’s your favourite character in WandaVision? #fyp #foryoupage #wandavision #wandavisionmakeup #marvel #makeup #creativemakeup

♬ sonido original – Marveel’s

Δυόμιση μήνες αργότερα, η σειρά έφτασε στο φινάλε της και απέκτησε ακόμα μία σύνδεση με το μακιγιάζ. Αν νιώθεις το WandaVision ήδη να σου λείπει, μπορείς να το κρατήσεις στη ζωή σου. Πώς; Με τη νέα WandaVision σειρά καλλυντικών, που θα κυκλοφορήσει από την Ulta Beauty στις 14 Μαρτίου. Όλα, από τα χρώματα μέχρι τις συσκευασίες, είναι εμπνευσμένα από τη σειρά του Disney+ και τη Wanda. Συγκεκριμένα, τα χρώματά της θα μάς βοηθήσουν να δημιουργήσουμε μακιγιάζ εμπνευσμένα από τα 50s, τα 60s, τα 70s, τα 80s, τα 90s και τις αρχές του 2000. Όλες, δηλαδή, τις δεκαετίες που είδαμε να αποτυπώνονται στα επεισόδια.  

Τα προϊόντα υπολογίζεται ότι θα έχουν τιμή από 10 έως 20 δολάρια. Από τι αποτελείται η σειρά; Από μία κασετίνα με πέντε διαφορετικά πινέλα με χρυσές λαβές, από μία παλέτα με τέσσερις αποχρώσεις ρουζ, από ένα σετ εργαλείων για winged eyeliner, από ένα ανοιχτό ροζ lip gloss, από ένα σετ με διαφανές lip gloss και lip balm και από ένα σετ για τα φρύδια.  


@oneofusgr

If you're here, you're one of us!