Η τέταρτη σεζόν της σειράς True Detective, με τίτλο Night Country, είναι στα σκαριά εκεί στην HBO και η Jodie Foster μόλις επιβεβαίωσε την συμμετοχή της ως πρωταγωνίστρια. Η σειρά αυτή βρίσκεται ανάμεσα στις σειρές μυστηρίου που ξεχωρίζουν και έχουν κάνει μεγάλη αίσθηση από την πρώτη έως και την τρίτη σεζόν. Ο πήχης είναι πολύ ψηλά λοιπόν για την τέταρτη σεζόν και ένα όνομα όπως αυτό της Jodie Foster, δεν μπορεί παρά να αυξήσει την ανυπομονησία των τηλεθεατών.

Αν και η τελευταία σεζόν της σειράς είχε παιχτεί το 2019 και από τότε δεν είχαμε νέα για την συνέχισή της, τα γρανάζια της βιομηχανίας άρχισαν να γυρίζουν με ευνοϊκό τρόπο και ήδη ετοιμάζεται η τέταρτη σεζόν με τίτλο True Detective: Night Country. Όπως ακούγεται, το ύφος θα εξακολουθήσει να είναι το ίδιο και θα μας προσφερθεί ένα αποκαλυπτικό, εθιστικό θέαμα γεμάτο σασπένς.

Σύμφωνα με την περίληψη που έδωσε στην δημοσιότητα η ΗΒΟ θα συμβούν τα εξής:

Όταν πέφτει ο βαρύς χειμώνας στο Ennis της Alaska, έξι άνδρες που εργάζονται στον Αρκτικό Ερευνητικό Σταθμό Tsalal, εξαφανίζονται χωρίς κανένα ίχνος. Για να λύσουν το μυστήριο, οι Ντετέκτιβ Liz Danvers και Evangeline Navarro θα χρειαστεί να τα βάλουν με το σκοτάδι που κουβαλούν μέσα τους και να σκάψουν να βρουν θαμμένες αλήθειες που βρίσκονται κρυμμένες κάτω από τόνους αιώνιων πάγων.”

Αν και η σειρά βρίσκεται ακόμα στα σκαριά, αρκετοί από τους πρωταγωνιστές έχουν ήδη δεσμευτεί να συμμετάσχουν.

Ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν;

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός και σκηνοθέτης Jodie Foster θα έχει τον ρόλο της Detective Liz Danvers. Θα είναι μάλιστα μία από τις συμπαραγωγούς της σειράς. Αυτός ο ρόλος θα είναι ο πρώτος της στην διάρκεια της ενήλικης καριέρας της. Ήταν μόλις 12 ετών όταν έπαιξε στον “Ταξιτζή” και συνέχισε να εμφανίζεται μετά σε σειρές όπως το Gunsmoke, το My Three Sons στο τηλεοπτικό spinoff του Paper Moon. Δεν έχει πρωταγωνιστήσει ξανά σε τηλεοπτική σειρά από το 1975, έχει όμως σκηνοθετήσει μερικά επεισόδια του Orange Is The New Black και του Black Mirror.

Παίρνοντας την σκυτάλη από προηγούμενα μεγάλα ονόματα όπως του Matthew McConaughey και του Woody Harrelson που κατείχαν τους κύριους ρόλους στην πρώτη σεζόν, του Colin Farrell, της Rachel McAdams και του Vince Vaughn από την δεύτερη, όπως και των Mahershala Ali και Carmen Ejogo από την τρίτη, η Jodie είναι ένα αρκετά βαρύ όνομα για να μας κάνει να περιμένουμε με ανυπομονησία.

Η πρώτη σεζόν του True Detective κέρδισε 12 υποψηφιότητες για Emmy ενώ οι τρεις σεζόν συνολικά κέρδισαν 20 υποψηφιότητες. Δεδομένου ότι η ατμόσφαιρα της σειράς είναι πάντα καθηλωτική, οι υποθέσεις που ερευνώνται αγωνιώδεις και οι ερμηνείες εξαιρετικά καλές, δεν μπορούμε παρά να πούμε ότι ανυπομονούμε!

Ας θυμηθούμε λίγο:

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!