Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς προσωπικά δεν έχουμε σταματήσει να σκεφτόμστε την μέρα που θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο επεισόδιο του And Just Like That… (εξηγούμε για τον έναν άνρθωπο που δεν το ξέρει), το sequel του Sex And The City, όπου θα ξαναδούμε επιτέλους τα αγαπημένα μας κορίτσια (πλην της Sam), να ζουν την ζωή στο Μεγάλο Μήλο, σαν πενηντάρες και κάτι πλέον (επιτέλους αληθινές γυναίκες με αληθινές ηλικίες και αληθινές ρυτίδες!). Ειδικά για την γενιά των γυναικών που μεγάλωσαν και γαλουχήθηκαν με τα “διδάγματα” του SATC (στην οποία ανήκουμε και εμείς), η τηλεοπτική αυτή επιστροφή φέρει ένα σημαντικό συναισθηματικό βάρος, οπότε και οι προσδοκίες μας είναι αρκετά ψηλά.

 

 

Βέβαια αν κρίνουμε από το τελευταίο trailer (παρακάτω) που μόλις κυκλοφόρησε, μάλλον η σειρά θα ανταποκριθεί σε αυτά που περιμένουμε. Ναι ναι καλά ακούσατε, χθες το βράδυ η πλατφόρμα HBO Max, στην οποία θα προβληθεί η σειρά, μας χάρισε άλλο ένα trailer, εν όψει της πρεμιέρας που κοντοζυγώνει, το οποίο όμως μας δίνει πολλές παραπάνω πληροφορίες για όλα όσα θα δούμε σε σχέση με τα προηγούμενα teaserάκια. Να τα πιο σημαντικά που παρατηρήσαμε με μια γρήγορη (ή και όχι τόσο, έχουμε εμμονή το παραδεχόμαστε) ματιά.

 

 

Νούμερο ούνο, η Carrie ναι είναι ακόμα μαζί με τον Mr. Big, και όπως φαίνεται τα πηγαίνουν και πολύ καλά. Δεν ξέρουμε πώς νιώθουμε για αυτό, αλλά τούτη είναι συζήτηση για μια άλλη μέρα.

Δεύτερο, η Carrie έχει ακόμα το παλιό της διαμέρισμα από την εποχή του ανέμελου singledom, για το οποίο είμαστε πολύ χαρούμενοι, αφού θα ανεβάσει τα επίπεδα της νοσταλγίας μας στον ουρανό.

Νάμπερ 3, μαθαίνουμε πως το κορίτσι μας αυνανιζόταν κάποτε στo πολυκατάστημα Barney’s, όταν ήταν βέβαια ακόμα ανοιχτό.

 

Τέσσερα και συνεχίζουμε, ο Mr Big εχει Peloton, και όχι δεν μας κάνει εντύπωση.

Πέμπτο, ο Harry και η Charlotte φαίνεται να είναι ακόμα μαζί και χαρούμενοι, ενώ η πρωτότοκή τους Lily μάλλο έχει γίνει ένα μουσικό παιδί θαύμα.

Πάμε για το έξι, οι χαρακτήρες που τρόπον τινά παίρνουν την θέση της Sam, η Lisa, η Seema, το Che Diaz, και η Dr. Nya έχουν πολύ ενεργούς ρόλους, και όχι ακριβώς δευτερεύοντες.

 

 

Έβδομο, τα κοστούμια καταφέρνουν και είναι το ίδιο αισθητικά άψογα, ηδονιστικά πρωτοποριακά και συγκλονιστικά προσωπικά για ακόμα μια φορά, γεγονός που μας κάνει ένα τσικ πιο χαρούμενους, καθώς αν η Νέα Υόρκη ήταν “η πέμπτη φίλη”, η μόδα ήταν σίγουρα η έκτη, ή μάλλον ο εραστής στο πλάι. Μάλιστα η Carrie για άλλη μια φορά κάνει ερωτική εξομολόγηση στα ψηλοτάκουνά της με την κλασσική ατάκα “Hello Lover!”.

Όχτώ και κλείνουμε, στην βάση και αυτής της προσθήκης φαίνεται πως συνεχίζει να είναι η γυναικεία φιλία, αφού το trailer ανοίγει με την Carrie να λέει “Όσο μεγαλώνω, τόσο καταλαβαίνω πως αν έχεις καλούς φίλους στη ζωή σου, τα πάντα είναι πιθανά”.

 

 

Να ενημερώσουμε πως η πρεμιέρα έρχεται στις 9 του Δεκέμβρη, όπου θα δούμε τα δυο πρώτα επεισόδια του κύκλου ενώ στη συνέχεια θα βγαίνει ένα επεισόδιο εβδομαδιαία κάθε Πέμπτη. Βάλτε ξυπνητήρια, σημειώσεις, ειδοποιήσεις, και δε ξέρω τι ακόμα, αλλά for the love of Manolos, μη το χάσετε.