Σε άλλα pop culture νέα, το And Just Like That…, το νοσταλγικό reboot του Sex And The City, που όλοι είδαμε και πολλοί αγαπάμε να το κράζουμε (όχι χωρίς λόγο), επιστρέφει για δεύτερη σεζόν. Να λέμε την αλήθεια. H πλειοψηφία αυτών που το παρακολούθησαν, όντες φαν του Sex And The City, δεν ενθουσιάστηκαν (συμπεριλαμβανομένης της γράφουσας και όλου του One Of Us team).

Ωστόσο, καθώς η πρωτότυπη σειρά είναι τόσο λατρεμένη από όλους μας, η είδηση της κυκλοφορίας μιας δεύτερης σεζόν, μας δίνει την ελπίδα πως αυτή τη φορά θα μας δώσουν αυτό που θέλουμε να δούμε. Το αυθεντικό Sex And The City, στο τώρα, με τις ηρωίδες όπως τις ξέραμε, και το νέο καστ στους ανάλογους ρόλους. Αλλά πάνω απ’ όλα, την στενή σχεδόν συγκινητική σύνδεση των τριών (πλέον) φίλων σε όλο της το μεγαλείο, την βάση δηλαδή πάνω στην οποία χτίστηκε η σειρά στα ’90ς.

Αρκετά με τις δικές μας σκέψεις ωστόσο, ορίστε όσα ξέρουμε για τη νέα σεζόν. Η ανακοίνωση της ανανέωσης της σειράς ήρθε χθες Τρίτη από την HBO Max, ενώ τα νέα είδαμε και στο Instagram της παραγωγής με ένα σχετικό ποστ. Το βίντεο συνοδεύτηκε με την λεζάντα, “Hello again, lovers…”.

Όσο για το πότε θα δούμε το νέο κύκλο στις μικρές μας οθόνες, δεδομένου ότι η σειρά μόλις ανανεώθηκε, με το νέο σενάριο, τα fittings, τα γυρίσματα και όλα τα λοιπά, το πιο πιθανό είναι να ξανασυναντήσουμε την Carrie και όλη την παλιοπαρέα κάπου προς το τέλος του 2022, ή στις αρχές του 2023. Σε κάθε περίπτωση, σχετικά σύντομα.

Για την ώρα δεν έχουμε άλλες πληροφορίες εκτός από τα όσα είπε ο Michael Patrick King για την επερχόμενη σεζόν, σε πρόσφατη δήλωσή του στο Deadline. Όπως αναφέρει, “Είμαι πανευτυχής και ανυπομονώ να πως και άλλες ιστορίες για αυτές τις ζωηρές, δυναμικές ηρωίδες. Για την ακρίβεια, είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Και έτσι απλά (χρησιμοποιώντας το And Just Like That…), η σεξουαλική μας ζωή επέστρεψε”.

Εμείς ελπίζουμε για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο And Just Like That… Αλλά δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε, θα μας το δώσουν; Ή η δεύτερη σεζόν θα είναι μεγαλύτερη απογοήτευση από την πρώτη. Θα φανεί στο χειροκρότημα.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!