Τον Φεβρουάριο η ταινία To All The Boys: Always and Forever κυκλοφόρησε στο Netflix. Με αυτήν έκλεισε όλη η τριλογία To All The Boys, που βασιζόταν στα ομώνυμα βιβλία της Jenny Han. Όλοι οι φαν το πήραν κάπως βαριά που δεν θα μάθουμε το μέλλον της Lara Jean από το πανεπιστήμιο και μετά. Τώρα, όμως, ξαναβρίσκουμε μερικές σταγόνες ελπίδας. 

Οι ταινίες μπορεί να τελείωσαν, αλλά όχι και το franchise. Σύμφωνα με το Deadline, το Netflix έχει αρχίσει να προετοιμάζει μία spin-off σειρά. Ο “προβολέας” θα φύγει από τη Lara Jean και θα κατευθυνθεί στη μικρή της αδερφή, Kitty, την οποία θα συνεχίσει να υποδύεται η Anna Cathcart. Ακόμα πιο συγκεκριμένα, θα δούμε πώς βιώνει τα πρώτα της βήματα στον κόσμο των σχέσεων. Εξάλλου, τα θεμέλια ήδη έχουν μπει από την τελευταία ταινία και το πρώτο της αγόρι, τον Dae. Ίσως συνεχίσουμε να βλέπουμε τη δική τους ιστορία ή ίσως η Kitty προχωρήσει σε κάτι νέο, γιατί δεν άντεξε να είναι σε σχέση με κάποιον που δεν του αρέσει το Harry Potter 

Ένα ακόμα καλό νέο είναι ότι λογικά μπορούμε να περιμένουμε μία σειρά ίδια αισθητικής και λογικής με τις ταινίες και τα βιβλία. Η Han είναι εκείνη που έχει αναλάβει, μαζί με τη Siobhan Vivian, να γράψει το σενάριο τουλάχιστον για το πιλοτικό επεισόδιο. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο τίτλος της σειράς ή πότε θα κάνει πρεμιέρα. Ξέρουμε, όμως, πως κάθε επεισόδιο θα έχει διάρκεια 30 λεπτών. Όσο για τους υπόλοιπους χαρακτήρες; Ελπίζουμε να δούμε έστω μικρά περάσματα από όσους γνωρίσαμε στις ταινίες. Και ποιος ξέρει; Ίσως τελικά μάθουμε πώς τα πάει η Lara Jean στη Νέα Υόρκη. 

5 Moments We Loved In 'To All The Boys I've Loved Before' - Crooked Llama  News