Η νέα σεζόν του The Crown έχει βγει εδώ και περίπου έναν μήνα στο Netflix και φαίνεται ότι ακόμα δεν μπορούμε να σταματήσουμε να μιλάμε για αυτήν. Ένας από τους βασικούς λόγους είναι η ερμηνεία της Emma Corrin ως Diana. Περίπου 23 χρόνια μετά τον θάνατο της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, όλοι ασχολούνται ξανά μαζί της. Και φυσικά με το στιλ της. Το The Crown κατάφερε να αναβιώσει κάποιες από τις χαρακτηριστικότερες εμφανίσεις της, χάρη στην Amy Roberts. Η costume designer έκανε τόσο καλή δουλειά, ώστε να προσπαθούμε να βρούμε όλα τα σύνολα της σειράς. Τρία, ωστόσο, στοιχεία του στιλ της Diana φαίνεται να έκαναν τη μεγαλύτερη εντύπωση και πάνω από δύο δεκαετίες μετά να αναζητούνται ξανά από φαν της και μη.  

Μεγάλα κολάρα  

© Netflix

Τα μεγάλα κολάρα ήταν σχεδόν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής γκαρνταρόμπας της Diana. Τόσο στην πραγματικότητα, όσο και στη σειρά. Θεωρείται ότι τα έκανε τάση τη δεκαετία του ‘80. Και τώρα τα κάνει ξανά, με τις αναζητήσεις για “μπλούζες με μεγάλα κολάρα” να έχουν αυξηθεί κατά 7.000% τον τελευταίο μήνα, σύμφωνα με το LikeToKnowIt.  

Pussy-bow μπλούζες 

© Netflix

Οι μπλούζες και τα πουκάμισα με τον φιόγκο στο λαιμό είναι από τις πιο σικ επιλογές και κατ’ επέκταση τις συναντάμε στις πιο σικ εμφανίσεις της Diana. Οι αναζητήσεις γι’ αυτές αυξήθηκαν κατά 2.900% από την πρεμιέρα της νέας σεζόν του The Crown και όχι αδίκως.  

Μπλε σακάκια 

© Netflix

Το χαρακτηριστικό μπλε σακάκι της Diana ίσως είναι εκείνο που φόρεσε στην επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας. Το είδαμε και στη σειρά. Το αποτέλεσμα; Οι αναζητήσεις γι’ αυτό έχουν αυξηθεί κατά 1.000%.