Μετά τη δεύτερη σεζόν του Euphoria, μπορούμε να πούμε πλέον με σιγουριά ότι η Sydney Sweeney είναι ένα από τα πιο hot ονόματα του Hollywood αυτή την στιγμή. Αυτό αποδεικνύεται και από δύο γεγονότα των τελευταίων ημερών, τη συμμετοχή της στο Actors on Actors και το πρώτο της εξώφυλλο για τη Vogue

Actors on Actors με την Christina Ricci

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι ακριβώς είναι το Actors on Actors, το Variety βάζει δύο ηθοποιούς, που θεωρούνται τα φαβορί για τα φετινά Emmys, να παίρνουν συνέντευξη ο ένας από τον άλλον. Πρόσφατα είχαμε δει σε αυτή τη θέση τη Zendaya με τον Andrew Garfield και τώρα είδαμε την Sweeney μαζί με την Christina Ricci του Yellowjackets

Οι δυο τους μίλησαν γενικά για τις σειρές, που πρωταγωνιστούν, μέχρι που η συζήτηση έφτασε στις ερωτικές σκηνές, αλλά και στο συχνό γυμνό της Sweeney στο Euphoria. Πριν κάποιους μήνες, η ηθοποιός είχε αναγκαστεί να βγει και να απαντήσει σε όσους έκριναν αρνητικά τον δημιουργό της σειράς, Sam Levinson, γι’ αυτές, λέγοντας πως όλες είχαν γυριστεί χωρίς πίεση και με την πλήρη συμφωνία της. Τώρα, το εξηγεί για ακόμα μία φορά, αυτή τη φορά αποκαλύπτοντας και ότι οι γυμνές σκηνές της Cassie βοήθησαν την αυτοπεποίθησή της. 

“Είναι ένα πολύ ασφαλές περιβάλλον. Είμαι πολύ τυχερή, που ανέρχομαι σε μία εποχή, που υπάρχει πολλή σκέψη σε όλη τη διαδικασία και πλέον έχουμε intimacy coordinators. (…) Είναι πραγματικά ενδιαφέρον, γιατί είναι κάπως σαν ένας coordinator για επικίνδυνες σκηνές, αλλά για σκηνές σεξ. Φέρνουν εργαλεία. (…) Κάποιες φορές υπάρχουν στρώματα yoga, που μπορείς να τοποθετήσεις ανάμεσα στον έναν και τον άλλον. Ή υπάρχουν τύπου σερβιέτες, που μπορείς να βάλεις, ή τούβλο yoga. Υπάρχουν κάποια περίεργα πράγματα. Και ακόμα κι αν έχεις συμφωνήσει σε κάτι, σε ρωτάνε εκείνη την στιγμή τη μέρα του γυρίσματος, ‘Άλλαξες γνώμη; Γιατί μπορείς να αλλάξεις’. Είναι πραγματικά ωραίο. Ποτέ δεν ένιωσα άβολα. (…) Κατά έναν παράδοξο τρόπο, απέκτησα πολλή αυτοπεποίθηση για το σώμα μου μέσω της Cassie.

(…) Υπάρχει πολλή συζήτηση γύρω από αυτό και πάρα πολύς συγκλονισμός, αλλά δεν υπάρχει αρκετή συζήτηση σχετικά με τη βία στην τηλεόραση όλη την ώρα. (…) Υπάρχει μία πλοκή του τι συμβαίνει στην Cassie και η σεξουαλικοποίηση, που τής συμβαίνει, γιατί διέρρευσαν οι γυμνές φωτογραφίες της και λόγω της αντίληψης των άλλων για εκείνη, επειδή έχει στήθος. Το βλέπω αυτό να συμβαίνει σε εμένα στην πραγματική ζωή, παρά το γεγονός ότι όλοι είδαν το Euphoria. Είμαι σε φάση, ‘Δεν μάθατε;’”.

Το εξώφυλλο στη Vogue

Το δεύτερο highlight των ημερών στη ζωή της Sweeney είναι ξεκάθαρα το πρώτο εξώφυλλο της για τη Vogue. Συγκεκριμένα, μόλις κυκλοφόρησαν δύο φωτογραφίες της ηθοποιού για την έκδοση του περιοδικού στο Χονγκ Κονγκ, μαζί με ένα sneak peek βίντεο όλης της φωτογράφισης. 

Και στις δύο φωτογραφίες, η ηθοποιός εμφανίζεται με κοντό καρέ μαλλί, ενώ όλη η αισθητική θυμίζει οδηγούς σε αγώνες ταχύτητας. Εξάλλου, το θέμα της φωτογράφισης ήταν εμπνευσμένο από την αγάπη της Sweeney για τη μηχανική αυτοκινήτων και από την προσπάθεια της των τελευταίο χρόνο να αναπαλαιώσει το Ford Bronco του 1969, που έχει στο γκαράζ της. Συγκεκριμένα, την είδαμε να φοράει κομμάτια από τη συλλογή Exquisite Gucci, που προέκυψαν από τη συνεργασία του οίκου με την Adidas, αλλά και κοσμήματα Messika.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!