Δεν νομίζουμε ότι κάποιος μπορεί να αμφισβητήσει πως το Stranger Things είναι μία από τις πιο πετυχημένες σειρές του Netflix. Αυτός είναι και ο λόγος, που η καρδιά πολλών fans έχει ραγίσει από την ανακοίνωση ότι η 5η σεζόν, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024, θα είναι και η τελευταία. Ωστόσο, οι δημιουργοί της σειράς, τα αδέρφια Duffer, έδωσαν ελπίδες με την αποκάλυψη ότι το σύμπαν του Stranger Things έχει δυνατότητες να επεκταθεί και γι’ αυτό οι ίδιοι έχουν στα σκαριά αρκετές προτάσεις για spin-offs.

Σε ποιους θα επικεντρωθούν αυτά τα spin-offs; Δεν έχουμε ιδέα. Σε συνέντευξή του, πάντως, με το GQ, ο David Harbour δήλωσε ότι είναι έτοιμος να παραδώσει τα ηνία του ρόλου του Jim Hopper σε κάποιον άλλον ηθοποιό, ώστε να δούμε μία νεότερη ή και μεγαλύτερη εκδοχή του. Μάλιστα, ο ηθοποιός έδωσε και ο ίδιος τη δική του πρόταση για το ποιος θα μπορούσε να αναλάβει αυτή τη δουλειά. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Jacob Elordi, με τον Harbour να δηλώνει ότι ο ηθοποιός του Euphoria θυμίζει αυτόν στη δεκαετία των 20 του και με εμάς να προσυπογράφουμε, αφού τουλάχιστον από άποψη ύψους είναι σχετικά κοντά, με τον Harbour να είναι στο 1,90μ και τον Elordi στο 1,96μ.

“Νομίζω ότι μόλις τελειώσει η σειρά, ή ίσως έξι μήνες πριν τελειώσει, θα ακούσετε σχετικά με ό,τι spin-offs έχουν ετοιμάσει. Σε αυτό το σημείο, νομίζω ότι ο Hopper είναι ένας χαρακτήρας, που μπορεί να υπάρξει ανεξάρτητα από εμένα. Αν θέλουν να πάνε πίσω στον χρόνο, μπροστά στον χρόνο, θα μού άρεσε να δω έναν άλλο ηθοποιό να παίζει τον Hopper και να δω τι μπορεί να φέρει σε αυτόν. Ο Jacob Elordi θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στο πόσο ωραίος ήμουν εγώ, όταν ήμουν 20”, δήλωσε στο GQ.

29 Times Jim Hopper Proved He Was The Best Part Of "Stranger Things" | Hopper stranger things, Stranger things, Stranger things characters

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!