Στην αρχή του έτους, έγινε γνωστό ότι ένα reboot-sequel του Sex and the City, με τίτλο And Just Like That…, ετοιμάζεται 17 χρόνια μετά το φινάλε της σειράς. Ακόμα έχουμε σκόρπιες πληροφορίες, με κάποιες να είναι επιβεβαιωμένες και με άλλες να τείνουν περισσότερο προς τις υποθέσεις. Ωστόσο, μία πληροφορία είναι πλέον 100% σίγουρη. Η σειρά αποκτά τον πρώτο non-binary χαρακτήρα της. 

Το Sara Ramíez, που είναι πράγματι non-binary, θα υποδυθεί το Che Diaz. Σε περίπτωση που απορείς τι σου θυμίζει το όνομα του ηθοποιού, το Ramíez έπαιζε για πάνω από μία δεκαετία στο Grey’s Anatomy, γράφοντας ιστορία με τον πιο μακροχρόνιο LGBTQI+ τηλεοπτικό χαρακτήρα ως Δρ. Callie Torres. Όσο για το νέο του ρόλο; Όπως είπαμε, το Che Diaz είναι non-binary. Εκτός αυτού, έχει τρομερό χιούμορ, είναι προοδευτικό και αδιαφορεί για τους ρόλους που η κοινωνία δίνει στα φύλα. 

Παρουσιάζει ένα διάσημο podcast, στο οποίο αναλύει θέματα ρευστότητας φύλου και σεξουαλικότητας. Και εδώ έρχεται να κολλήσει με την υπόλοιπη πλοκή. Στο podcast αυτό μία από τις σταθερές καλεσμένες του είναι η Carrie. Αυτή η πληροφορία, μάλιστα, μάς κάνει να απορούμε μήπως το κλασικό φινάλε των επεισοδίων με αποσπάσματα από την στήλη της στην εφημερίδα, αντικατασταθεί με τους διαλόγους της με το Che στο podcast.

Ο Michael Patrick King, ένας από τους executive producers του And Just Like That…, σχολίασε για την προσθήκη του Ramíez: “Όλοι στο And Just Like That… είμαστε ενθουσιασμένοι, που ένα τόσο δυναμικό ταλέντο όσο το Sara Ramíez έχει μπει στην οικογένεια του Sex and the City. Το Sara είναι ένα μοναδικό ταλέντο, τόσο στην κωμωδία όσο και στο δράμα, και η δημιουργία αυτού του νέα χαρακτήρα για τη σειρά μάς έχει συνεπάρει και εμπνεύσει”. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!