Η Λίτσα Πατέρα  είναι το πρόσωπο που έφερε την αστρολογία στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη. Εδώ και 30 περίπου χρόνια κάνει καθημερινές προβλέψεις οι οποίες αφορούν στην πορεία των σχέσεων, της χώρας και της ανθρωπότητας! Αυτά που πιστεύει ότι θα συμβούν τα περιγράφει με αρκετή σαφήνεια, δίνοντας ενίοτε ημερομηνίες και ακριβή γεγονότα. Το 2020 απασχόλησε τα social με εντονότατο τρόπο, γιατί κάποιες αναφορές της συνδυάστηκαν με γεγονότα που επακολούθησαν.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ

Στην αρχή του 2020, εφημερίδες και πολιτικοί αναλυτές προσπαθούσαν να μαντέψουν το όνομα του νέου προέδρου της Δημοκρατίας. Η Λίτσα Πατέρα αντί να αναλύσει τους πολιτικούς συσχετισμούς, συνδύασε την εκλογή με τις δύο εκλείψεις της Σελήνης και κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα: “Το 2020 είναι έτος γυναίκας, είναι μια χρονιά σαφώς φεμινιστική και έτσι δεν αποκλείεται να επικρατήσει τελικά μια γυναίκα για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Η έκλειψη της Σελήνης που γίνεται στον Καρκίνο και η αντίστοιχη πάλι στον Καρκίνο που θα γίνει τον Δεκέμβριο του 2020 δίνουν τη διάσταση θηλυκής κυριαρχίας στο έτος που μόλις αρχίσαμε να διανύουμε.”
Στις 22 Ιανουαρίου 2020 η Βουλή ψήφισε την Κατερίνα Σακελλαρόπουλου ως Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ

Την Πέμπτη 29, Νοεμβρίου η Λ.Πατέρα εμφανίστηκε ανήσυχη στο “Πρωινό” και ζήτησε να υπάρχει από όλους μεγαλύτερη προσοχή: “Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις ημέρες, γιατί στον Ταύρο – Σκορπιό είναι ο Ουρανός. Ο Ταύρος είναι η γη που φοβόμαστε…Έχει έρθει ο Ουρανός εκεί και γίνονται οι ανατροπές…Δεν το λέω να φοβίσω τον κόσμο. Αλλά καλό θα είναι το σαββατοκύριακο, μην αφήνεις τα παιδιά σου μόνα, μην πας στο βουνό να κάνεις αναρρίχηση. Πρόσεξε λιγάκι για να περάσει αυτή η Πανσέληνος, που μπορεί να μην επηρεάσει την Ελλάδα, αλλά τον κόσμοΕίναι καλύτερα να σε φοβίσω και να μην γίνει τίποτα ή μήπως είναι καλύτερο να αφήσεις τα παιδάκια σου μόνα τους και να γίνει μια καταιγίδα, ένας σεισμός;  Αυτή η Πανσέληνος θα επηρεάσει μέχρι τις 30 του μήνα”.

Μία ημέρα αργότερα έγινε σεισμός στην Σάμο.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΑΦΕΣ

Την παραμονή των αμερικανικών εκλογών και ενώ τα γκάλοπ έδιναν άνετο προβάδισμα στον Μπάιντεν, η Λ.Πατέρα  διατηρούσε τις επιφυλάξεις της για το “άνετο”: “Νιώθω ότι θα υπάρχει μία μεγάλη ασάφεια, κάτι τέτοιο γίνεται, και αν ακούσουμε αυτό που είπε ο κ. Τραμπ ότι οι ψήφοι θα προσμετρώνται μόνο όταν κλείσουν οι κάλπες, άρα οι επιστολικές τι θα γίνουν; Θα το δούμε…”
Αυτό που είδαμε ήταν ότι όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έδιναν για πολλή ώρα νικητή τον Τραμπ, μετά περιέγραψαν μία μάχη ψήφο με ψήφο και έπρεπε να περάσουν μέρες για να ανακοινωθεί η νίκη του Μπάιντεν.

ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ

Η επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του νέου προέδρου των ΗΠΑ, θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου και η αστρολόγος εξέφρασε τους φόβους της για αυτήν την τελετή: “Μου έχει κάνει εντύπωση η 20η Ιανουαρίου 2022. Είναι μία μέρα τόσο εκρηκτική. Φοβάμαι ότι κάτι πολύ σημαντικό θα είναι. Δεν ξέρω… Είναι πυροβολισμοί; Μια πολύ εκρηκτική μέρα είναι για την Αμερική, οπότε ας το φυλάξουμε αυτό. Φοβάμαι και εύχομαι να μη βγω αληθινή, ότι δεν θα είναι απλώς διαδηλώσεις”.

Στις 7 Ιανουαρίου την ημέρα που επικυρωνόταν η νίκη του Μπάιντεν από την Γερουσία, οι οπαδοί του Τραμπ μπήκαν στο Καπιτώλιο. Έπεσαν πυροβολισμοί.

ΚΙ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ;
Φυσικά υπάρχει και ο αντίλογος. “Οι προβλέψεις για τους πυροβολισμούς στις 20 Ιανουαρίου, δεν μπορεί να επιβεβαιωθούν δύο βδομάδες νωρίτερα”. “Το ασαφές αποτέλεσμα είναι ταυτόσημο με τις περισσότερες εκλογικές αναμετρήσεις”. “Για τον σεισμό κράτησε πισινή  ότι η πανσέληνος μπορεί να μην επηρεάσει την Ελλάδα”. Πρόκειται για ορθολογικές παρατηρήσεις που όμως δεν στερούν από την Λίτσα Πατέρα το προνόμιο να γίνει τέσσερις φορές σε ένα χρόνο viral!

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!