Σε περίπτωση που είσαι ένας κουρασμένος milleniall και δεν γνωρίζεις ποια ακριβώς είναι η JoJo Siwa, να σου πούμε καταρχάς ένα τεράστιο “ΚΙ ΕΜΕΙΣ” και δεύτερον να σε καθησυχάσουμε διότι κοιτάξαμε την σελίδα της στο Wikipedia για μην το κάνεις εσύ: Πρόκειται λοιπόν για μία εξαιρετικά διάσημη τραγουδίστρια, ηθοποιό, σχεδιάστρια και ΥouTuber, η οποία είναι μόλις 18 ετών και κατά έναν μαγικό τρόπο έχει καταφέρει να έχει εκατομμύρια θαυμαστές και φανατικούς ακολούθους σε όλες τις πλατφόρμες των social media. Το περιεχόμενό της χαρακτηρίζεται κυρίως από βίντεο γεμάτα ενέργεια και χαρούμενη διάθεση, πάρα (μα πάρα) πολύ χρώμα και γενικά η όλη αύρα της είναι σαν να χορεύεις σε ένα ουράνιο τόξο, ενώ μένεις στο σπίτι της Barbie και ο Άγιος Βασίλης ταΐζει ροζ milkshakes τον μονόκερό σου.

Η JoJo λοιπόν απασχόλησε πολύ την παγκόσμια κοινή γνώμη τον περασμένο Ιανουάριο, όταν έκανε coming out ως queer άτομο και μάλιστα παρουσίασε στον κόσμο την κοπέλα της (με την οποία δυστυχώς χώρισε πρόσφατα, αν και όπως λένε και οι δύο, παραμένουν ακόμα πολύ καλές φίλες). Η ανακοίνωση της JoJo θεωρήθηκε εξαιρετικά σημαντική, κυρίως για τα πολύ νέα LGBTQ άτομα, και συνεχίστηκε με την ίδια να γράφει ιστορία συμμετέχοντας στο Dancing With the Stars με παρτενέρ του ίδιου φύλου.

Αυτό από μόνο του θα ήταν αρκετό για να μας εντυπωσιάσει ευχάριστα, όμως το θέμα είναι πως εκτός από πολλά στερεότυπα, η JoJo “σπάει” και το dancefloor σε κάθε της εμφάνιση. Μαζί με την παρτενέρ της Jenna Johnson, χαρίζουν στους τηλεθεατές τον έναν υπέροχο χορό μετά τον άλλον, με εξαιρετική πειθαρχία και σχεδόν άριστη εκτέλεση, ενώ κάθε φορά φαίνεται πως περνάνε υπέροχα πάνω στην σκηνή αλλά και κατά την διάρκεια των προβών. Ένα από τα perfomances τους μάλιστα, το Fox Trot, ήταν το πρώτο που συγκέντρωσε το τέλειο 40 από τους κριτές. Παρόλο που ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιος θα κερδίσει το τελικό έπαθλο, είναι προφανές ότι η ψήφος μας θα πήγαινε στα δύο κορίτσια. Παρακάτω μπορείς να παρακολουθήσεις όλες τις εμφανίσεις τους μέχρι στιγμής:

Salsa
(τραγούδι: Feedback- Janet Jackson)

Quickstep
(τραγούδι: Αre You Gonna Be My Girl – Jet)

Cha Cha
(τραγούδι: Rain On Me – Ariana Grande/Lady Gaga)

Αργεντίνικο Ταγκό
(τραγούδι: Toxic – Britney Spears)

Βαλς
(Τραγούδι: A Dream Is a Wish Your Heart Makes από το soundtrack της Σταχτοπούτας)

Paso Doble
(τραγούδι: Ways to Be Wicked από την ταινία Descendants 2)

Foxtrot
(Τραγούδι: Look At Me, I’m Sandra Dee από το Grease)

Jazz
(Τραγούδι: Αnything Goes – District 78 feat. Patrice Covington)

Ταγκό
(τραγούδι: Body Language – Queen)

Dance Relay Foxtrot
(τραγούδι: Under Pressure – Queen/David Bowie)