Λίγες σειρές των τελευταίων ετών έχουν καταφέρει να συγκινήσουν όσο το Pose, με το τρομερό του cast και τις όμορφες ιστορίες του, εξυμνώντας την κουλτούρα του ballroom και παρουσιάζοντας στιγμές από την ζωή trans και μαύρων ανθρώπων με βάθος, αληθοφάνεια και σεβασμό. Το δημιούργημα των Ryan Murphy, Brad Falchuk και Steven Canals έχει καταφέρει να συγκεντρώσει φανατικό κοινό εδώ και δύο χρόνια, ενώ όλοι περιμένουμε την τρίτη και τελευταία σεζόν με ανυπομονησία αλλά και άρνηση ταυτόχρονα. Πώς γίνεται να τελειώσει;!

Το πρώτο τρέιλερ του μεγάλου φινάλε προβλήθηκε για πρώτη φορά εχθές και ήδη έχουμε πολλά πράγματα να συζητήσουμε.
Βρίσκουμε τους ήρωές μας στην Νέα Υόρκη του 1994, με τον Pray Tell (τον οποίο υποδύεται ο φανταστικός Billy Porter) να μελετάει την κληρονομιά που αφήνει πίσω του όσο αντιμετωπίζει το γεγονός πως έχει HIV. Εν τω μεταξύ η Bianca  (MJ Rodriguez) καλείται να αντιμετωπίσει δυσκολίες στον επαγγελματικό της τομέα, καθώς προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα της νοσοκόμας όντας μία μαύρη, τρανς γυναίκα και να ισορροπήσει τον ρόλο της ως μητέρα, μαζί με την νέα σχέση της.

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν συγκρίνεται με την glam μεριά του Pose, και βλέπουμε μικρά αποσπάσματα από τις εμφανίσεις του House of Evangelista στην πίστα που ήδη μας έχουν αφήσει με ανοιχτό το στόμα. Και αξίζουν επιπλέον πόντοι για την επιλογή του κομματιού A Deeper Love από την Aretha Franklin, για να ενθουσιαστούμε ακόμα περισσότερο. Tens! Tens across the board!

Ιδού το τρέιλερ:

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!