Σκρολάροντας αυτές τις μέρες στα social media ίσως πέτυχες κι εσύ φωτογραφίες της Pamela Anderson με τον Tommy Lee από τα 90s σε εξαιρετικά καλή ποιότητα. Και γρήγορα συνειδητοποιήσεις ότι δεν ήταν εκείνοι, αλλά η Lily James και ο Sebastian Stan, που κατάφεραν να τους μοιάσουν εξαιρετικά πολύ. Αφορμή; Η νέα σειρά του Hulu, Pam & Tommy 

Το θέμα της σειράς

Εδώ και μερικούς μήνες γνωρίζουμε ότι η πλατφόρμα έχει ξεκινήσει μία παραγωγή με κεντρικό θέμα το πρώην ζευγάρι. Σε γενικές γραμμές θα δούμε στο Pam & Tommy ένα μεγάλο μέρος της τριετούς σχέσης τους, που ξεκίνησε με αυτούς να παντρεύονται το 1995, ενώ γνωρίζονταν μόλις 96 ώρες. Ωστόσο, ένα μέρος της κοινής τους πορείας θα αποτελέσει επίκεντρο της σειράς.  

Ο λόγος για το sex tape, από το μήνα του μέλιτος του ζευγαριού, που κλάπηκε από το σπίτι τους στο Miami και κατέληξε να είναι το πρώτο viral βίντεο στην ιστορία του internet. Συγκεκριμένα, είχε κλαπεί από τον Rand Gauthier. Ήταν έναν ηλεκτρολόγο που είχε κουραστεί με τη συμπεριφορά του ζευγαριού και αποφάσισε να τους εκδικηθεί κλέβοντας το χρηματοκιβώτιό τους. Μέσα σε αυτό ανακάλυψε και το sex tape. Τελικά το πούλησε στην Internet Entertainment Group, με την οποία η ηθοποιός μπήκε σε μία μεγάλη δικαστική διαμάχη. Τελικά, κατέληξαν σε συμβιβασμό. Ήταν έγκυος και αισθανόταν ότι τα δικαστήρια επιβάρυναν το μωρό της.  

Ούτε η Anderson ούτε ο Tommy Lee φαίνεται να έχουν κάποια συμμετοχή στη σειρά του Hulu. Ωστόσο, ακούγεται ότι και οι δύο έχουν ενημερωθεί για την παραγωγή της και να μην έχουν φέρει κάποια ένσταση σε αυτή. Για την ώρα, δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει η πρεμιέρα της. Το Hulu, όμως, αποφάσισε να μάς δώσει ένα πρώτο δείγμα από το Pam & Tommy, με φωτογραφίες των ηθοποιών στους ρόλους τους. Και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό, αφού τόσο η James όσο και ο Stan μοιάζουν περισσότερο με την Anderson και τον Tommy Lee παρά με τους εαυτούς τους.  

Το υπόλοιπο cast

Εκτός από τους πρωταγωνιστές, έχουμε δει πλέον και φωτογραφία του Seth Rogen ως Gauthier. Άλλα ονόματα που γνωρίζουμε είναι αυτά των Nick Offerman ως Milton Ingley -ο άνθρωπος που βοήθησε στην αρχική διανομή του sex tape-, Taylor Schilling ως Erica Gauthier –τότε σύζυγος του Rand-, Andrew Dice Clay ως Butchie -ο μιαφόζος που δανειοδότησε την εταιρεία διανομής για τη δημιουργία ιστοσελίδων, όπου θα κυκλοφορούσε το sex tape-, Pepi Sonuga ως Melanie -φίλη της Anderson-, Spencer Granese ως Steve Fasanella -συνάδερφος του Gauthier– και Mozhan Marnò ως Gail Chwatsky -η γυναίκα που είχε αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της Anderson-.