Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι από εμάς πέσαμε με τα μούτρα στο Bridgerton κάποια στιγμή τους προηγούμενους μήνες. Αν μη τι άλλο, αν το έχεις παρακολουθήσει, ξέρεις ότι αρκεί ένα επεισόδιο, για να μην ξεκολλήσεις από την οθόνη μέχρι να τελειώσεις όλη τη σεζόν.  

Αυτό ακριβώς ξέρουμε ότι συνέβη και στην Kim Kardashian. Τον Μάρτιο νιώσαμε την reality star πιο κοντά μας από ποτέ καθώς ανέβαζε ιστορίες, ενώ παρακολουθούσε τη σειρά. Στις 28 Μαρτίου την είδαμε να κάθεται στον καναπέ με τη φίλη της, Stephanie Shepherd, να πίνουν λευκό κρασί και να παρακολουθούν τη σειρά, με την Kim να έχει ακριβώς τις ίδιες αντιδράσεις με εμάς κάθε φορά που η Daphne και ο Simone έρχονταν λίγο πιο κοντά.  

Η αποκάλυψη της Nicola Coughlan στην Kim

Βλέποντας πόσο μεγάλη φαν του Bridgerton είναι, η Nicola Coughlan, που υποδύεται την Penelope Featherington, της έκανε “δώρο” μία πληροφορία. Στις 20 Απριλίου η ηθοποιός τουίταρεταγκάροντας την Kim και αναφέροντας ότι οι Featheringtons έχουν εν μέρει ως πηγή έμπνευσης τις Kardashians. “Ως η παγκόσμια νούμερο ένα φαν του Bridgerton, γνωρίζει η Kim Kardashian ότι οι Kardashians αποτέλεσαν τεράστια έμπνευση για τις Featheringtons και ότι μιλούσαμε συνεχώς για αυτές στη διάρκεια των προβών; Γιατί αισθάνομαι ότι πρέπει να το ξέρει”.  

Όχι, η Coughlan δεν το είπε απλά για να φτιάξει το κέφι της Kim. Είχε αναφερθεί ξανά σε αυτό τον Δεκέμβριο, πριν εκείνη γίνει φαν, σε συνέντευξή της στο Glamour. Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι η έμπνευση ξεκινάει από τα πρώτα χρόνια που γνωρίσαμε τις Kardashians. Ο ρόλος της Penelope έχει κυρίως επιρροές από την Khloé, που στις αρχές έκανε τα πάντα για τους άλλους, ενώ δεν τις συμπεριφέρονταν τόσο καλά, και τελικά κατάφερε να βρει την αυτοπεποίθησή της και να “ανέβει”. Η Kourtney και η Kim συνδέονται περισσότερο με την Prudence και τη Philipa, ενώ η Portia είναι ξεκάθαρα η Kris Jenner, η απόλυτη “momager”, που έχει πολύ υψηλές φιλοδοξίες για τις κόρες της.  

Η Coughlan επιβεβαιώθηκε και από τον σχεδιαστή παραγωγής της σειράς, Will Hughes-Jones. Μάλιστα, αυτός μάς έδωσε και την πληροφορία ότι, ενώ οι Featheringtons έχουν επιρροές από τις Kardashians, οι Bridgertons έχουν από τους Kennedys. “Πιστεύω ότι είναι οι Kennedys έναντι των Kardashians. Οι Featheringtons είναι νεόπλουτοι, οπότε έχουν περισσότερο αυθάδικα και επιδεικτικά στοιχεία. Από την άλλη, οι Bridgertons είναι ‘παλιό τζάκι’ και γι’ αυτό έχουν πιο ιστορικά και ευγενικά στοιχεία”.  

Η αντίδραση της Kim

Σε κάθε περίπτωση, η Kim είδε το tweet της Coughlan και είναι όσο ενθουσιασμένη θα ήμασταν κι εμείς στη θέση της. Φαίνεται ότι το ανακάλυψε, γιατί κάποιος της το έστειλε στην ομαδική συνομιλία που έχει φτιάξει αποκλειστικά για το Bridgerton. Ζήτησε, μάλιστα, και να πάει στις πρόβες της σειράς. “Τι; Φρικάρω. Μου έστειλαν αυτό το tweet στην ομαδική συνομιλία μου για το Bridgerton. Μπορώ παρακαλώ να έρθω σε μία πρόβα; Θα έφτιαχνε όλη μου τη ζωή. Σε αγαπάω Λαίδη W”.