Η δεύτερη σεζόν της πολυαναμενόμενης σειράς του Netflix, Bridgerton, είναι επιτέλους έτοιμη να προβληθεί και όπως είναι φυσικό, τα πρόσωπα που τόσο μας απασχόλησαν σε όλη την διάρκεια της πρώτης σεζόν, αλλά και αρκετό καιρό μετά, είναι και πάλι στο προσκήνιο και κάνουν ότι μπορούν για να ανεβάσουν τον ενθουσιασμό του κοινού.

Σε αυτή την σεζόν λοιπόν, ο Υποκόμης Anthony Bridgerton, που ενσαρκώνεται από τον Jonathan Bailey, θα γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την πρώτη σεζόν ως ένδειξη του τι πρόκειται να δούμε, οι ερωτικές σκηνές θα είναι άφθονες και αρκετά καυτές. Ο Bailey είπε μάλιστα μερικά πράγματα που ανέβασαν και άλλο την ανυπομονησία μας, δίνοντας κάποιες γαργαλιστικές λεπτομέρειες σε μια νέα του συνέντευξη.

Μιλώντας στο Radio Times, ο Bailey είπε ότι οι σκηνές σεξ του Bridgerton είναι η “καρδιά της σειράς”, ενώ προσπάθησε να μας διαφωτίσει για τα τεχνικά ζητήματα που προκύπτουν στην διάρκειά τους και τον τρόπο με τον οποίο λύνονται. Έδωσε έμφαση σε ένα μάλλον ασυνήθιστο prop που χρησιμοποιούν οι ηθοποιοί όσο τις γυρίζουν.

Αναφερόμενος στον υπεύθυνο συντονιστή ερωτικών σκηνών (ναι, υπάρχει αυτό το επάγγελμα στ’ αλήθεια), είπε ότι “Είναι καταπληκτικό το πως έχει αναπτυχθεί αυτό το επάγγελμα, ακόμα και μέσα στον τελευταίο χρόνο. Υπάρχουν νέα κόλπα για να γίνει σωστά η δουλειά, όπως μικροσκοπικά μαξιλαράκια, ενώ είναι καταπληκτικό το τι μπορεί να κάνει μια μισοφουσκωμένη μπάλα”. Όπως εξήγησε στην ίδια συνέντευξη, “όταν δύο ηθοποιοί συμμετέχουν σε μια ερωτική σκηνή, θα πρέπει να έχουν τρία επίπεδα εμποδίων ανάμεσά τους. Υπάρχουν συγκεκριμένες σκηνές όπου μια μισοφουσκωμένη μπάλα μπορεί να επιτρέψει την κίνηση και στους δυο τους, χωρίς να χρειαστεί να έρθουν τα συγκεκριμένα σημεία σε επαφή.. Είναι μάλλον χαζό για την ακρίβεια και έχουμε ζήσει κάποιες ξεκαρδιστικές στιγμές μεταξύ μας, το κάνει όμως λιγότερο άβολο.”

Σε άλλη του συνέντευξη, ο ίδιος παραδέχεται ότι οι ερωτικές σκηνές του Bridgerton, τείνουν να “αποκαλύπτουν λιγότερο” το ανδρικό σώμα και αποκάλυψε ότι ο ίδιος επιθυμούσε για την συμπρωταγωνίστριά του Simone Ashley, που ενσαρκώνει τον χαρακτήρα της Kate Sharma, “να νοιώθει ασφαλής ως νεοφερμένη στο συγκεκριμένο set.”. Επίσης δεν παρέλειψε να μας διαβεβαιώσει ότι η σειρά είναι γυρισμένη για να ικανοποιήσει το “female gaze,” ενώ και εκείνος και η Ashley, είχαν υπογράψει λεπτομερές συμβόλαιο για το “πόσο ακριβώς κομμάτι δέρματος” είχαν την πρόθεση να δείξουν στην κάμερα καθώς και “που” ή “πως” θα άγγιζαν ο ένας τον άλλο στην διάρκεια των ερωτικών σκηνών

“Κανένας δεν γυρίζει πια μια ερωτική σκηνή με αγωνία για το πως θα πάει. Αν έχεις προβληματισμούς, τους το λες. Οι σκηνές σεξ είναι πλέον χορογραφημένες” πρόσθεσε στο τέλος.