Αν αναρωτιέσαι ποια θα είναι η επόμενη binge-worthy σειρά που θα παρακολουθήσεις με μανία μετά το Euphoria, μην πας μακριά. Το trailer της νέας σειράς The Idol σε παραγωγή HBO μόλις κυκλοφόρησε και μας δίνει μια πρώτη ιδέα για το τι πρόκειται να δούμε. Μπόλικο drama, σεξ, ναρκωτικά, νύχτα και όλα αυτά με background το χολυγουντιανό στερέωμα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Lily Rose Depp και τον Weeknd ενώ μαζί τους θα είναι και οι Troye Sivan, Suzanna Son, και Steve Zissis.

The Idol | Official Teaser | HBO : r/television

Αν η παραπάνω περιγραφή δεν σας έπεισε και θέλετε παραπάνω λεπτομέριες, η σειρά ακολουθεί την ιστορία της νεαρής pop singer (Depp) η οποία ερωτεύεται παράφορα έναν ιδιοκτήτη club ο οποίος στην συνέχεια αποδεικνύεται πως είναι και cult leader (Weeknd). Σύμφωνα με το trailer, η σειρά έρχεται από το “αρρωστημένο μυαλό του Sam Levinson (δημιουργός του Euphoria)” και από τον Weeknd και υπόσχεται να μας διηγηθεί την “πιο αισχρή ιστορία του Hollywood”.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, καθώς η μόνη πληροφορία που μας δίνεται στο τρέιλερ είναι ότι η σειρά “έρχεται σύντομα”. Κρίνοντας από τα παραπάνω, θα είναι η επόμενη μεγάλη επιτυχία του HBO. Ανυπομονούμε. Δες το trailer παρακάτω.