Είτε βλέπεις Survivor είτε όχι, αν έχεις social media, μάλλον έχεις καταλάβει ότι η Ανθή Σαλαγκούδη δεν έχει ούτε τις καλύτερες επιδόσεις, ούτε τα καλύτερα σχόλια. Λίγο πολύ την έχουν “δικάσει” για τα άτομα που ψηφίζει, για την απώλεια νικών της, για το γεγονός ότι φαίνεται να μην προσπαθεί ιδιαίτερα και γιατί κυκλοφόρησε ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παίχτρια απ’ όλους. 

Προς υπεράσπισή της, δεν ισχύει ότι έχει μηδενικές νίκες, αν και μάς δίνει αυτή την αίσθηση. Στο πρώτο αγώνισμα που έπαιξε έφερε μία νίκη. Απλά από τότε -περισσότερες από δέκα προσπάθειές της μετά- έφερε μόνο ήττες.

Η γκίνια, όμως, φαίνεται ότι έφυγε. Στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας κατάφερε μετά από πολύ καιρό να χαρίσει μία νίκη στην ομάδα της. Εντάξει, ίσως κάποιοι πουν ότι έφταιγε πως η αντίπαλος ήταν εντελώς άστοχη, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. Το θέμα είναι ότι επιτέλους πήρε πόντο και ακόμα δεν είμαστε σίγουροι ότι έγινε στ’ αλήθεια. Και ξέρετε ποιοι άλλοι δεν το πίστευαν; Οι χρήστες του Twitter, που γέμισαν το hashtag του Survivor με σχόλια για τη νίκη της Σαλαγκούδη. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!