Αν δεν έχεις δει ακόμα τον πρώτο τόμο της 4ης σεζόν Stranger Things καλύτερα να κάνεις κλικ στο επόμενο θέμα του site μας. Αν όμως την έχεις δει και μετράς αντίστροφα μέχρι την 1η Ιουλίου που κυκλοφορεί ο δεύτερος, τότε σίγουρα ξέρεις και για τη θεωρία που θέλει την Eleven υπεύθυνη για τη δημιουργία του Upside Down.

Φαίνεται πως οι fans της σειράς πιστεύουν ότι η Eleven, ο χαρακτήρας που υποδύεται η Millie Bobby Brown είναι ,άθελά της φυσικά, υπεύθυνη για τη δημιουργία της παράλληλης διάστασης του Upside Down και η συζήτηση για το αν αυτό ισχύει εν αναμονή του δεύτερου μέρους της τελευταίας σεζόν της δημοφιλούς σειράς έχει φουντώσει στα social media.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο “Variety” η Millie Bobby Brown δίνει τη δική της άποψη για το θέμα. “Αυτή είναι πολύ μεγάλη συζήτηση”, δήλωσε. “Ανησυχώ τόσο πολύ. Νομίζω – όχι, όχι, όχι. Νομίζω ότι το εναλλακτικό σύμπαν ήταν πάντα εκεί. Και θα είναι πάντα κάτω από το Hawkins. Απλά πιστεύω ότι έχει πρόσβαση σε αυτό. Δεν νομίζω ότι δημιούργησε το Upside Down. Όχι, νομίζω ότι ήταν πάντα εκεί, νομίζω ότι απλά δημιούργησε μια πύλη σε αυτό που κανείς δεν μπορούσε πριν”.

Η ηθοποιός έδωσε και μια γεύση για τον δεύτερο τόμο λέγοντας πως ο χαρακτήρας της Eleven θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να βοηθήσει τους φίλους της. Δες το καθηλωτικό trailer του δεύτερου μέρους και που θα πάει, θα περάσει και η βδομάδα.