Ακόμα δεν έχουμε σταματήσει να ασχολούμαστε με την εμφάνιση της Kim Kardashian στο τελευταίο επεισόδιο του SNL, καθώς η γνωστή reality star όχι μόνο έδωσε έναν ξεκαρδιστικό μονόλογο στον οποίο ‘έθαψε’ όλη της την οικογένεια, αλλά κατάφερε να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης τους γνωστού talk show κατά 21%, γεγονός που μας λέει ότι καλύτερα να μην την υποτιμάμε.

Ανάμεσα στα σκετς της βραδιάς στα οποία η ίδια συμμετείχε, ένα ξεχώρισε λίγο παραπάνω, καθώς παρτενέρ της ήταν ο Pete Davidson (τον οποίο αγαπάμε ιδιαιτέρως εδώ στο One of Us) και οι δυο τους υποδύθηκαν την Γιασμίν και τον Αλαντίν στην σκηνή που πηγαίνουν βόλτα πάνω στο μαγικό χαλί. Μόνο που η συγκεκριμένη εκδοχή της Γιασμίν είναι αρκετά πιο αγενής και sassy, έχοντας δεκάδες προσβολές έτοιμες για να ταπώσει τον Αλαντίν όπως “δεν αισθάνεσαι ανασφάλεια, επειδή εγώ είμαι η κόρη του σουλτάνου και εσύ είσαι απλά ένας αρουραίος του δρόμου;” και “σε κομπλάρει το γεγονός ότι είμαι φίλοι με πολλούς celebrities ενώ ο δικός σου μοναδικός φίλος είναι μία μαϊμού;”

Τελικά, ο Αλαντίν ζητάει από το μαγικό τζίνι ένα μεγαλύτερο γεννητικό όργανο και έτσι τελικά η Γιασμίν ‘υποκύπτει’, κάνοντας την ερώτηση αν έχει σκοπό να την φιλήσει ή όχι. Ε, και έτσι έχουμε την εικόνα της Kim Kardashian και του Pete Davidson να φιλιούνται στο στόμα, μπροστά στις κάμερες και τους εκατομμύρια θεατές του SNL.

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε να είμαστε μάρτυρες του συγκεκριμένου θεάματος, όμως ταιριάζει γάντι με το γενικότερο κλίμα του 2021.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!