Ένα πράγμα είναι σίγουρο, το ότι αγαπάμε την Jameela Jamil. Μας έχει χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου ως ψηλομύτα Tahani στην σειρά The Good Place (2016-2020) και επιπλέον υπερασπίζεται τα γυναικεία και queer δικαιώματα σε κάθε ευκαιρία που έχει. Παράλληλα με τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διευθύνει και ένα δεύτερο, @i_weigh, στον οποίο κράζει την κουλτούρα της δίαιτας και όλους όσους την στηρίζουν. Εν ολίγοις, είναι ένα άτομο το οποίο νοιάζεται για τους συνανθρώπους του και κάνει ότι μπορεί για να τους προστατέψει. Στην νέα σειρά της Marvel όμως, She-Hulk, καλείται να κάνει ακριβώς το αντίθετο.

©MARVEL COMICS

Ό,τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τον χαρακτήρα, το ξέρουμε από τα comics, οπότε υπάρχει κάποια πιθανότητα να αλλάξουν κάποια πράγματα, όσον αφορά στο κεντρικό story. Βασικός χαρακτήρας είναι η δικηγόρος Jennifer Walters, εξαδέλφη του λατρεμένου Bruce Banner/Hulk. Η ίδια αποκτά τις δυνάμεις της μετά από μία μετάγγιση αίματος που χρειαζόταν, και ο δότης ήταν ο Bruce. Αυτό που την κάνει να διαφέρει με τον ξάδερφό της είναι πως εκείνη, όταν μεταμορφώνεται σε She-Hulk, δεν χάνει τον έλεγχο. Είναι το ίδιο άτομο, με ή χωρίς πράσινο δέρμα. Τον ρόλο θα ενσαρκώσει η Tatiana Maslany, γνωστή για τις υποκριτικές τις ικανότητες από την σειρά Orphan Black (2013-2017). H Jamil καλείται να παίξει την ανταγωνίστρια της Walters, με το όνομα Titania. Σύμφωνα με τα comics, έχει υπερβολική δύναμη αλλά και ανθεκτικότητα.

Το She-Hulk πιστεύουμε πως θα είναι γεμάτο με stunts και αρκετές σκηνές μάχης, ιδιαίτερα μεταξύ των δύο πρωταγωνιστριών. Ελπίζουμε μόνο να μην κρατηθούν εκεί στην Marvel και δεν απολαύσουμε αρκετό χορογραφημένο “ξυλίκι”.

Μαζί με την Jamil και την Maslany θα εμφανιστούν ο Mark Ruffalo (Bruce Banner), o Tim Roth (Abomination), αλλά και οι Renée Elise Goldsberry (Amelia) με την Ginger Gonzaga (κολλητή φίλη της Walters). Σκηνοθέτες της σειράς θα είναι οι Kat Coiro και Anu Vilia, ενώ το σενάριο θα είναι της Jessica Gao.

Το να δούμε την Jamil σε κάτι άλλο πέραν της κωμωδίας, είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον. Εκτός αν εκεί στην MCU αποφάσισαν να κάνουν το She-Hulk λίγο πιο ελαφρύ. Πάντως θα ήταν δύσκολο να γυρίσεις μία σειρά για μία πάρα πολύ δυνατή δικηγόρο και να μην την κάνεις έστω λίγο cocky. Ακριβή ημερομηνία για την κυκλοφορία της δεν έχουμε, αλλά μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα μπορούμε να την δούμε κάποια στιγμή το 2022. Εξάλλου, δε θα μας αφήσουν να “πεινάσουμε”, μιας και μέχρι τότε μπορούμε να δούμε (και να ξαναδούμε) τις άλλες σειρές της Marvel, Loki, WandaVision και The Falcon & The Winter Soldier.