Καλεσμένη του podcast Podcrushed που ο Penn Badgley του “You”, συμπαρουσιάζει με τις Nava Kavelin και Sophie Ansari και στόχο έχει να σε γυρίσει πίσω στα εφηβικά και νεανικά σου χρόνια βρέθηκε η Lisa Kudrow και μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά της χρόνια και την εφηβεία της, αλλά και για τα θέματα εικόνας που αντιμετώπισε όσο συμμετείχε στα Φιλαρακία.

Στη συνέντευξη, η Kudrow θυμήθηκε πώς βλέποντας τον εαυτό της στα Φιλαράκια την έκανε να νιώσει διαφορετικά για την εμφάνισή της εκείνη την εποχή. “Μόνο στα Φιλαράκια συνειδητοποίησα, ‘Ω, δεν φαίνομαι όπως νόμιζα ότι φαίνομαι’ και αυτό ήταν που με συγκλόνισε τόσο πολύ. Βλέποντας τον εαυτό μου με ρούχα και μετά βλέποντας την Courteney και την Jennifer, σκέφτηκα: ‘Ω, ξέρουν από ραπτική, ώστε να μπορούν να το συζητήσουν με τον ενδυματολόγο για το πού ακριβώς να το μαζέψουν'”, είπε.

Πρόσθεσε ότι ζητούσε από την Cox ή την Aniston να έρθουν μαζί της στις πρόβες της επειδή γνώριζαν καλύτερα από τη διαδικασία του fitting, αλλά οι αλλαγές στα ρούχα που φορούσε ως Phoebe Buffay δεν άλλαξαν τον τρόπο που ένιωθε για το σώμα της. “Απλά συνειδητοποίησα ότι είναι εντάξει, έτσι ακριβώς μοιάζω και αυτό είναι εντάξει. Τότε ήταν που κατάλαβα ότι δεν είναι μόνο τα κοστούμια”, δήλωσε η Kudrow. “Δεν προσπαθώ να πω ότι ήμουν υπέρβαρη.Δεν ήμουν. Απλά δεν είχα ιδέα για το πραγματικό σχήμα του σώματός μου”.

Όταν ρωτήθηκε σε ποιο σημείο η Kudrow άρχισε να ξεπερνά αυτές τις αντιλήψεις για το σώμα της και τις πιέσεις που αυτό συνεπαγόταν, είπε “στα τέλη της δεκαετίας των 30 ή των 40”. “Είπα, κάνε ό,τι πρέπει να κάνεις για να είσαι υγιής, αλλά αν αυτό είναι το σώμα σου, είναι εντάξει”, ενώ πρόσθεσε ότι μεγάλο μέρος της πίεσης που ένιωθε για την εικόνα του σώματος προερχόταν από τον εαυτό της. “Όλα αυτά είναι στο δικό σου κεφάλι, εσύ τα κάνεις αυτά στον εαυτό σου. Κανείς δεν σου ζητά να είσαι ο Tom Cruise ή τόσο διάσημος όσο ο Tom Cruise. Για μένα, εκείνη την εποχή, ήταν η Julia Roberts ή η Meg Ryan. Στην πραγματικότητα κανείς δεν το απαίτησε αυτό από εμένα”.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Lisa Kudrow μιλάει για τις προκλήσεις που αντιμετώπιζε στα παρασκήνια της σειράς καθώς, έχει μοιραστεί στο παρελθόν ότι τα fittings στο πλατό των Friends σίγουρα “δεν ήταν διασκεδαστικά”. Σε μια συνέντευξη που έδωσε το 2021 στο SiriusXM, η Kudrow είπε: “Ναι, έχω διαφορετικό σωματότυπο. Απλά είμαι πιο μεγαλόσωμη και μερικές φορές τα ρούχα, όταν έβλεπα την εκπομπή, ήταν τόσο γεμάτα όγκο”.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!