Το Emily in Paris ήταν ξεκάθαρα μία από τις πιο πετυχημένες σειρές του 2020. Ήταν η πιο πετυχημένη κωμωδία του Netflix, 676 εκατομμύρια λεπτά της σειράς προβλήθηκαν μόλις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της, ανανεώθηκε μέσα σε έναν μόλις μήνα και όλοι ασχοληθήκαμε στο φουλ με αυτήν, από τα ρούχα μέχρι τις τοποθεσίες της. Παράλληλα, ωστόσο, ήταν και από τις πιο αμφιλεγόμενες σειρές της χρονιάς. Είχε αρκετά χοντροφοβικά σημεία, παρουσίασε εντελώς στερεοτυπικά του Παριζιάνους και έγινε θέμα συζήτησης όταν πήρε υποψηφιότητα στα Golden Globes αντί του I May Destroy You

Σε κάθε περίπτωση, η σειρά τράβηξε τα βλέμματα και γι’ αυτό είχε επιτυχία. Με τόσες προβολές, θα ήταν παράλογο εκ μέρους του Netflix να μην δώσει το πράσινο φως στη δεύτερη σεζόν της. Ελπίζουμε, βέβαια, αυτή τη φορά να τα πάει καλύτερα στα σημεία. Αυτό μένει να το μάθουμε όταν πλέον η νέα σεζόν κυκλοφορήσει. Μέχρι τότε, ας δούμε τι πληροφορίες ήδη έχουμε.

Emily in Paris: a lovely cliché – The Movievaures

Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα σεζόν; 

Τα γυρίσματα της σεζόν καθυστέρησαν, μιας και το Παρίσι βρισκόταν σε lockdown το μεγαλύτερο διάστημα από την ανανέωση της σειράς και μετά. Γι’ αυτό και ξεκίνησαν μόλις πριν μερικές εβδομάδες, με την ανακοίνωση της έναρξής τους να γίνεται στις 3 Μαΐου στο Instagram. 

Δεν μπορούμε, λοιπόν, να γνωρίζουμε ακόμα πότε ακριβώς θα προβληθεί η δεύτερη σεζόν. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι περισσότερες σειρές του Netflix χρειάζονται περίπου έναν χρόνο, για να ολοκληρώσουν όλα τα στάδια παραγωγής τους, μπορούμε να κάνουμε την υπόθεση ότι θα την δούμε κάποια στιγμή μέσα στην άνοιξη του 2022. 

Ποιοι θα επιστρέψουν στην οθόνη μας; 

Η ανακοίνωση της έναρξης των γυρισμάτων, όπως είπαμε, έγινε στο Instagram. Συγκεκριμένα, έγινε με ένα βίντεο, στο οποίο διαπιστώνουμε ότι θα δούμε ξανά σχεδόν όλο το περσινό καστ. Η Lily Collins θα επιστρέψει προφανώς στον ρόλο της Emily Cooper. Εκτός αυτής, φαίνεται ότι θα συναντήσουμε ξανά την Ashley Park ως Mindy, την Philippine Leroy-Beaulieu ως Sylvie, τον Lucas Bravo ως Gabriel, την Camille Razat ως Camille, τον William Abadie ως Antoine, τον Samuel Arnold ως Julien και τον Bruno Gouery ως Luc.

Από αυτούς γνωρίζουμε ότι για δύο ο ρόλος τους θα αναβαθμιστεί. Συγκεκριμένα, η Mindy θα βρεθεί αρκετά περισσότερο στο επίκεντρο. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι πλέον συγκατοικεί με την Emily. Παράλληλα, ο Antoine έχει επίσημα από την παραγωγή μετατραπεί από υποστηρικτικός χαρακτήρας σε βασικό της σειράς. 

Chic Astrology — Signs as Emily in Paris Gifs

Θα γνωρίσουμε νέους χαρακτήρες;

Ναι, και ανυπομονούμε. Γνωρίζουμε συγκεκριμένα για τρεις. Ο ένας είναι ο Alfie, τον οποίο υποδύεται ο Lucien Laviscount. Πρόκειται για έναν κυνικό, σαρκαστικό, αλλά και αρκετά γοητευτικό Αμερικανό. Αυτός έχει μετακομίσει στο Παρίσι, όπως η Emily, αλλά αρνείται κατηγορηματικά να μάθει γαλλικά ή να προσαρμοστεί έστω και λίγο στην κουλτούρα της Γαλλίας. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν με μία αρκετά ανταγωνιστική σχέση, αλλά μέχρι το τέλος της σεζόν θα δούμε κάτι ερωτικό να αναπτύσσεται μεταξύ τους. 

Ένας άλλος νέος χαρακτήρας είναι αυτός του Gregory Elliott Dupree, που θα γνωρίσαμε μέσα από την ερμηνεία του Jeremy O. Harris. Πρόκειται για έναν διάσημο σχεδιαστή μόδας, γνωστό για την υπερβολική του προσωπικότητα, για τα ταξίδια του, για το πολυτελές του στιλ και για τις πανέμορφες αντρικές συλλογές ρούχων του. Η σημαντική “λεπτομέρεια” του ρόλου του; Κάποτε μαθήτευε δίπλα στον Pierre Cadault, μέχρι που παραιτήθηκε και μία κόντρα γεννήθηκε ανάμεσά τους. Οπότε ναι, θα ξαναδούμε και τον Jean-Chrostophe Bouver ως Pierre. 

Τον τρίτο νέο χαρακτήρα θα υποδυθεί ο Arnaud Binard και ονομάζεται Laurent G. Είναι ένας τρομερά συμπαθητικός και κοινωνικός ιδιοκτήτης club στο Saint Tropez, που μοιάζει να μην μεγαλώνει ποτέ. Τον βλέπουμε να προσφέρεται να προωθήσει μία από τις εταιρείες, τις οποίες έχει αναλάβει η Emily. Ωστόσο, σύντομα θα ανακαλύψουμε ότι έχει προϊστορία με την εταιρεία Savoir. 

Πώς θα πάνε τα πράγματα για την Emily σε αυτή τη σεζόν;

Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες γι’ αυτό. Γνωρίζουμε ότι θα συνεχίσει να πέφτει σε αμερικανικά “παραπτώματα”, αλλά πλέον θα είναι αρκετά πιο προσαρμοσμένη στη ζωή στο Παρίσι. Παράλληλα, ξέρουμε ότι θα αναγκαστεί να πάρει κάποιες δύσκολες αποφάσεις, αλλά δεν γνωρίζουμε για ποιον τομέα της ζωής της. 

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με την Camille. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι η Emily έκανε σεξ με τον πρώην της σχεδόν αμέσως μόλις χώρισαν. Με τον Gabriel να μη φεύγει τελικά από το Παρίσι, αυτό μπορεί να κάνει τα πράγματα αρκετά μπερδεμένα και τεταμένα μεταξύ τους.

Ή μήπως όχι ακριβώς; Ο Bravo και η Collins έχουν πετάξει υπονοούμενα σε συνεντεύξεις τους ότι η πλοκή θα μπορούσε να εξελιχθεί κάπως διαφορετικά. Δηλαδή; Σκέψου όλες τις σκηνές της Camille με την Emily. Από τα βλέμματα της πρώτης, μέχρι το φιλί που δήλωσε ότι δεν το μετανιώνει. Υπάρχει η θεωρία ότι όλα αυτά δεν μπήκαν τυχαία στο σενάριο, αλλά για να μάς προετοιμάσουν για ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Θα δούμε την Camille να διεκδικεί την Emily; Θα δούμε ίσως μία πολυσυντροφική σχέση μεταξύ αυτής, της Emily και του Gabriel; Θα δούμε την Emily να ανταποκρίνεται; Για την ώρα δεν έχουμε ιδέα. Ελπίζουμε, πάντως, να μην πρόκειται για ακόμα μία περίπτωση queerbaiting

Emily In Paris Interview Emily In Paris Netflix GIF - Emily In Paris Interview Emily In Paris Netflix Emily In Paris Camille - Discover & Share GIFs