Η επιτομή της ρομαντικής “ελαφριάς” κομεντί που φλερτάρει με το guilty pleasure (όρος που για εμάς δεν υπάρχει), είναι μεταξύ άλλων σίγουρα και το αρκετά αμφιλεγόμενο Emily In Paris. Η σειρά που έκανε πρεμιέρα πέρυσι τον Οκτώβρη στο Netflix, και έγινε αντικείμενο έντονου διαλόγου για χαζούς ως και πολύ σημαντικούς λόγους, επιστρέφει σήμερα στην δημοφιλή πλατφόρμα με την δεύτερη σεζόν της, και όλα δείχνουν πως παρά την σκληρή κριτική πολλών “σινεφίλ”, η τηλεθέασή της θα είναι και φέτος (όπως και πέρυσι) πολύ ψηλά.

Εν όψει λοιπόν της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας, που έξυπνα φέτος τοποθετήθηκε στην γιορτινή περίοδο, μόλις ανακοινώθηκε η κυκλοφορία μιας νέας σειράς ρούχων εμπνευσμένη από την πρωταγωνίστρια Emily. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο δημιουργός της σειράς, Darren Star, μιλώντας για το στιλ σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα της κεντρικής ηρωίδας του, “η αίσθηση του στιλ της Emily είναι μοναδική και πρωτότυπη, δεν απολογείται και έχει μπόλικο χιούμορ,”, και συνεχίζει εξηγώντας την σύνδεση με την προσωπικότητά της, “Την ενδιαφέρει μόνο να είναι ο εαυτός της, και να διατηρεί την μοναδικότητά της.”

Στα πλαίσια λοιπόν της εξέλιξης του προσωπικού στιλ της Emily on-screen, ο Star προχώρησε σε μια συνεργασία με το brand My Beachy Side, στην προσπάθειά του να αναδείξει λίγο παραπάνω το γαλλικό στιλ, και ιδίως αυτό του νότου.

Όπως λέει ο δημιουργός, “Ένα από τα storylines του δεύτερου κύκλου, μας έδωσε οργανικά την ευκαιρία για μια συνεργασία με το brand My Beachy Side, και του οποίου η συλλογή αιχμαλωτίζει το χαλαρό glam και την “χαρά της ζωής” που συνδέουμε με τη Νότια Γαλλία. Αναδεικνύει ένα εντελώς διαφορετικό λουκ για τους χαρακτήρες μας, το “chic στις διακοπές”. Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο η συλλογή αυτή φέρνει τον αέρα του St. Tropez, αλλά τον μεταφράζει μέσα από μια φρέσκια σέξυ ματιά.”

https://assets.vogue.com/photos/61bd195b289f2acdd30b9710/master/w_1600,c_limit/emily-in-paris-my-beachy-side-02.png

Photo: Courtesy of My Beachy Side

Η νέα αυτή συλλογή-συνεργασία αποτελείται από περιορισμένα κομμάτια, όπου μεταξύ άλλων θα δείτε πλεκτά τοπάκια σε αποχρώσεις του λευκού και του ναυτικού μπλέ, κροσέ καλοκαιρινά φορέματα, λινές παντελόνες, ελαφρά πουκαμισάκια με ναυτικά μοτίβα και βέβαια την κλασσική μαρινιέρα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως το εν λόγω brand, λειτουργεί αποκλειστικά με περιβαλλοντικά βιώσιμες πρακτικές, ενώ με έδρα στην Τουρκία, απασχολεί κυρίως γυναίκες τεχνήτριες που γνωρίζουν όλες τις τοπικές παραδοσιακές τεχνοτροπίες.

https://assets.vogue.com/photos/61bd195b4e719539997e9d2d/master/w_1600,c_limit/emily-in-paris-my-beachy-side-03.png

Photo: Courtesy of My Beachy Side

Το αν θα δούμε την Emily και την παρέα της να φορούν κομμάτια της εν λόγω συλλογής στη νέα σεζόν, δε το γνωρίζουμε καθώς ο Star άφησε την υπόνοια να αιωρείται. Μην στενχωριέστε όμως θα το μάθουμε πολύ σύντομα καθώς το Emily In Paris είναι ήδη εδώ. Και παρ’ ότι είναι πολύ “επιφανειακό” για τα γούστα κάποιων, εμείς θα το δούμε σίγουρα. Όχι για να μορφωθούμε, ούτε για να προβληματιστούμε. Αλλά για να περάσουμε καλά. Κάτι που τελευταία φορά που το ελέγξαμε, επιτρεπόταν.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!