Το Bridgerton ήταν ξεκάθαρα μία από τις πιο πετυχημένες σειρές της περασμένης χρονιάς. Γι’ αυτό και, προφανώς, ανυπομονούμε εδώ και καιρό για τη νέα σεζόν. Μην χαρείς ακόμα. Ούτε ξεκίνησε, ούτε καν ξέρουμε πότε κάνει πρεμιέρα. Ωστόσο, το Netflix κυκλοφόρησε ένα απόσπασμα, στο fan event TUDUM, όπου μάς συστήνει το νέο κεντρικό ζευγάρι της σειράς. 

Εδώ και αρκετό καιρό, γνωρίζουμε ότι ο Regé-Jean Page δεν θα βρίσκεται στη δεύτερη σεζόν. Οπότε και ότι δεν θα ασχοληθούμε με την σχέση του Simon και της Daphne. Η δεύτερη σεζόν, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, θα βασιστεί στο δεύτερο βιβλίο της Julia Quinn, The Viscount Who Loved Me. Με άλλα λόγια, στο επίκεντρο θα βρεθεί η προσπάθεια του Anthony Bridgerton να βρει σύζυγο. Την ιδανική υποψήφια φαίνεται ότι τελικά βρίσκει στο πρόσωπο της Kate Sharma, της νέας πρωταγωνίστρια της σειράς. Αυτή είναι τρομερά έξυπνη και ανεξάρτητη. Αυτά τα χαρακτηριστικά κινούν το ενδιαφέρον του Anthony, αλλά είναι και εκείνα που την κάνουν να έχει υψηλά στάνταρ και να μην πείθεται εύκολα για εκείνον. 

Τι βλέπουμε στο πρώτο απόσπασμα της δεύτερης σεζόν;

Τώρα, με το πρώτο απόσπασμα, που κυκλοφόρησε, ρίχνουμε μία πρώτη ματιά στην αλληλεπίδραση του νέου ζευγαριού. Και δεν απογοητευόμαστε. Σε αυτό βλέπουμε την Kate, την οποία υποδύεται η Simone Ashley του Sex Education, να φεύγει από κάποια κοινωνική εκδήλωση και τον Anthony να την ακολουθεί κατηγορώντας της ότι κρυφάκουγε τις συζητήσεις του. Εκείνη, ωστόσο, υποστηρίζει ότι απλά αυτός μίλαγε αρκετά δυνατά, ώστε όλοι οι παρευρισκόμενοι να ακούσουν τις υπερβολικά πολλές προδιαγραφές, που θέλει να πληρεί η σύζυγός του. Μάλιστα, τον ρωτάει και τι τον κάνει να πιστεύει πως, αν έβρισκε μία τέτοια γυναίκα, εκείνη θα τον ήθελε απλά και μόνο γιατί έχει ωραίο χαμόγελο και τίποτα περισσότερο. Απ’ όλη τη συζήτηση, βέβαια, καταλαβαίνουμε ότι οι δυο τους έχουν συναντηθεί τουλάχιστον ακόμα μία φορά, αλλά εκείνη έχει αρνηθεί να του πει το όνομά της. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!